![]() |
Varis tippek,trükkök,segitség!
Hello!
Nem tudom hogy milyen faj legyek ha varis akarok lenni?Gnóm v Óriás v valami egyéb faj?!Varis orinak kell sok tolvaj ha óriás?Kellenek bányák? |
Még annyival megtoldanám a kérdést hogy a tudós személyiségnek van-e használható (érdemes) altarnatívája egy varis orinál (gondolom Óriás):D :D
Pl túlélő...??? |
Malacod van :D
Ha kezdő vagy (gondolom igen) akkor óriást javallok, mert gnómot gyorsan szétkapja egypár jó tolis, míg az óriást sziesztája miatt nem lehet bántani tolikkal, ha igen akkor úgy visszamérgezel h visítva fog törölni a kis hegyesfülű. Kocsmát tarthatsz de nem muszáj, sőt ha nagyon élezni akarod az orit, akkor nem is kell egynél több,én tartok jelenleg elég sokat. Bánya az sose kell ha nem vagy törp vagy csóró mf :D De amíg megtanulod a piacon forgatni a lóvét, addig nem biztos h baj ha van, de ez is piac ill csoportfüggő, ahol heroinárun van a nyersi ott kellhet egy kevéske, de akkor inkább megéri kocsmának felhúzni és lelopni a kezdőket. Mondjuk legyen 30-40% templomod (persze lehet több is) meg kb 15% barakk elittel és akkor nem vagy olyan rossz. |
Hát a legjobb varis a tudós óriás sztem:D bányákat el kell felejteni;) és toli éppen annyi kell h ne minden jöttment a te épületlistádat skubizza:D
|
de sokan nem tudunk aludni:D
amúgy én is az óriást javallom. egyetértek a fentebb írtakkal. de fentebbi szinteken sztem jó kocsmát tartani a kat morál miatt. -600 hekin 60 kocsma elég , viszont ha ehelyett sereget tartasz senkit nem ütsz be- |
Quote:
10%... akkor már legyen 20%, és legyél elf varis. |
Xepernel a pont es Beanal :)
|
Quote:
|
Quote:
|
hát akkor viszont kell egy szövi.
a 35% templom 1-2%kocsma 19% ház 30% barakk elitekkel. ( vagy mfként a laci által említett 15-15% torony barakk) és a maradék asszem kell tanyának. ha maradna az lehet még akármi más. |
Én is lacinak adok igazat,még szöviben is. Nem hinném,hogy lenne varis aki meggömözi,és ne lenne akit nem gömböz meg.:DÁrtani meg úgysem tudnak neki,csak nagy haderővel. arra meg ott a szövi:D
|
Quote:
akárhogyis én azt mondom nem baj ha tart kocsmát és ha még ehelyett tamplomot tartok akkor ahhoz kell még tanya is szvsz inkább tartok kocsmát hozzá |
Én is sok kocsmával nyomom, sztem sem rossz az, fedéssel lehet lopni könnyedén. Néha kell az.
|
Nem is bezsélve arról h néhány csopiban horror nyresi árak vannak:D
|
Korábban javasolták nekem: 30% templom + 30% barakk, tele elittel. A szövibe még két jó kiélezett elites hadis, mindannyian két körre egymástól. Onnantól a 100%-os katmorál miatt jól lehet gömbözgetni is.
Vagy a másik lehetőség: 40-45% templom, viszont akkor boldog-boldogtalan átüt, és a 75%-os katmorál miatt nem is vagy sokkal jobb gömbözésben az első megoldásnál. Alsóbb szinteken ez még játszható, én pl. átvészeltem egy ilyennel a 3/G-t is. De az első megoldást javasolnám inkább. Ja és természetesen óriás tudós. Illetve óriás mellé poénból se tarts 10% tolvajt, felelsleges. Jobb, ha van egy kiválló fél-elf vagy ember a csapatban, az majd lop nyersanyagot, meg ami kell. Vip persze kötelező. Ez egy kezdő véleménye(enyém:o ), ez alapján hallgassatok rám. |
Quote:
|
nagyon defenzív fedezgetős óriás 600ra
600 hekin
Ház 110 18 % Barakk 105 18 % Tanya 95 16 % Raktár 10 2 % Őrtorony 90 15 % Kocsma 1 0 % Templom 180 30 % Bank 9 2 % Lehet szidni, saját tapasztalatom szerint ilyennel 2/Bben is jól el lehet lenni:) Pénzt természetesen katiképzésből + piacozásból szerez 5040tornyos íj és a maradék barakkhelyekbe napi képzés. |
Steve, ez egy mf, vagy szövitag ország?
|
őőő jogos:o MF természetesen. Ritkán ránézős fedezgetős, viszont sikeresen elis toltam, mert nincs hely a képzett katiknak:o
|
Haha, akkor írd át :)
|
Quote:
|
458 hekin vagyok
Ház 84 18% Barakk 74 16% Tanya 63 14% Könyvtár 35 8% Raktár 1 0% Őrtorony 73 16% Kocsma 30 7% Templom 97 21% több mint 4k ijjaszom van toronyban és 13580 varim szöviben vagyok és szeretnék marad ezért kellene vmi tipp hogy csináljam tovább és hogy eddig jól csináltam e? |
Quote:
|
Quote:
|
Pontosan, ezért kérdezem hogy milyen irányban nem jó:) Mindenestre vegyük alapul az óriást, akkor túl sok a kocsmád. És mindenképp, ennyi könyvtár felesleges:)
|
Óriás :confused: akkor légyszi segitsetek
|
Mit vár el tőled a szövi? elitben vagy lóban nyomják?
|
elitekben nyomják,kezdö hódos vagyok,de erös varis orit szeretnék
|
Quote:
|
tényleg elég lenne 1 kocsma is ? és mennyi könyvtár legyen akkor?,mert igy tényleg sok a tekim és teljesen fölöslegesen
|
Quote:
|
Óriás tudós a személyiség
|
az összes könyvtárat?nem kell hogy párat irjanak a kopás miatt?
|
Ház 80 17 %
Barakk 112 24 % Tanya 75 16 % Raktár 5 1 % Őrtorony 45 10 % Kocsma 1 0 % Templom 135 29 % Bank 5 1 % Beépített: 458 heki Ijász 2520 Elit 3752 Tolvaj 56 Varázsló 18900 Mankónak, bár énis kezdő vagyok:) Ízlés szerint sózod, borsozod, 55körönként eteted;) |
könyvtár ne legyen?miérT?
|
Mert ott van a piac.;)
Pénzt a katitermelésből szerezz vagy karavánoztass a szöviddel;) |
Quote:
|
Quote:
|
Köszi a helpet ^^
|
Hali szerintem varisnak jó a gnóm azért mondom mert én már régóta sikeresen nyomom evvel a fajjal, igaz kicsit fáradékony de amit kell azt megteszi:rolleyes: . Szerintem varisnak nem kell bánya max a kezdők nyomulnak bányákkal, Toli az viszont jó ha van, azokkal tudsz csak igazán segiteni magadon, főleg han nem csak 1-2%-ban taláható az orid területéből. Nekem sokat segitenek a tolijaim a varik mellett.
Üdv Pit;) |
All times are GMT +1. The time now is 11:09. |