Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   World of Warcraft (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1254)

BeeLord 12-29-2006 19:30

World of Warcraft

Kedvenc fajod, kasztod, fegyvernemed, stb. Kedvenc szervered...

Illetve elsőként annyi kérdésem hagy legyen, hogy van-e elég wowos köztetek, ezáltal van-e értelme a topicnak?

petyac 12-29-2006 19:32

Én csak szeretnék lenni,de eddig nem volt rá pénzem és nem tudom mikor lesz:(

BeeLord 12-29-2006 19:33

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 61213)
Én csak szeretnék lenni,de eddig nem volt rá pénzem és nem tudom mikor lesz:(

Hát játsz törtszervereken. Aztán ha lesz pénzed, beüzemeled az eredetit.

petyac 12-29-2006 19:34

lehet ilyet? nem tudtam,hogy léteznek. a magyar szerver már megvan?

BeeLord 12-29-2006 19:37

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 61217)
lehet ilyet? nem tudtam,hogy léteznek. a magyar szerver már megvan?

Figyi, letöltöd valahonnan(torrentről, dc-ről) a játékot, vagy elkéred egy komádtól, letöltöd az 1.12.1-es patch-t, és van kismillió törtszerver. Csak ezek nem egészen legálisak, maradjunk annyiban.

Van hátránya is persze: elég sok bug van így a játékban, és a legtöbb szerveren egyszerre max 30-40 játékos van fent. Míg az eredetiken több ezer.

petyac 12-29-2006 19:38

ok thx és nem kér kódot?

BeeLord 12-29-2006 19:39

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 61221)
ok thx és nem kér kódot?

ha nem eredeti szerverre próbálsz felmenni, akkor nem.

Milán™ 12-30-2006 09:58

Megjöttem!:)

Én perpill egy level33-as warrior elfel barangolok WoW világában:)

BeeLord 12-30-2006 11:03

Quote:

Originally Posted by Milán™ (Post 61352)
Megjöttem!:)

Én perpill egy level33-as warrior elfel barangolok WoW világában:)

Ha tippelnem kéne, Ellindrian a karaktered neve.:D

petyac 12-30-2006 11:52

Milán kösz a levelet elkell majd a segítség:D Felvettelek msn

Milán™ 12-30-2006 14:10

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 61355)
Ha tippelnem kéne, Ellindrian a karaktered neve.:D

Nemis mert Sandreus, vagy izzé az a te neved nem???:)

petyac 01-02-2007 12:57

Hi!

Vmi miatt nem enged be. Megcsinálom a karaktert,és kiirja,hogy csináljak egy másikat,miért?

BeeLord 01-02-2007 13:30

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 62162)
Hi!

Vmi miatt nem enged be. Megcsinálom a karaktert,és kiirja,hogy csináljak egy másikat,miért?

Megcsinálod a karaktert, akkor utána nem lép vissza automatikusan a karakterlistához. Nyomsz egy back-t. A karakterlistában kiválasztod a frissen csinált karaktert, és belépsz a világba(enter world). Nem tudom, mi a konkrét probléma, azért vagyok ilyen szájbarágós.:o

petyac 01-02-2007 13:36

Köszi,már beszéltem Milánnal. Nem működik a szerver,az a baj:(:D

BeeLord 01-02-2007 13:38

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 62191)
Köszi,már beszéltem Milánnal. Nem működik a szerver,az a baj:(:D

Ja igen, az a másik, hogy most pont szar a szerver.:D Ez valahogy eszembe se jutott.:)

petyac 01-02-2007 13:40

és szerinted jó a night elf - hunter?

BeeLord 01-02-2007 13:51

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 62193)
és szerinted jó a night elf - hunter?

A wowban nem számít annyira a faj. A lényeges a kaszt. Első karakterre hunter? Nem a legjobb választás, de minden kaszt játszható. Csak van ami kicsit nehezebben, van ami könnyebben. Próbáld ki, ha nem tetszik, max kezdesz újat.

Bea Baba 01-02-2007 21:58

Jelen:D Elf rouge még csak 12 lvl mert nállam kedv és időfüggő h mikor jáccok:) Hát persze h az eredeti a legjobb:) Persze sima törtszervereken is rá lehet érezni:D Sose leszek jó játékos mert többnyire csak a tájat bámulom:D lenyűgöző maga a világ:)

BeeLord 01-02-2007 22:32

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 62385)
Jelen:D Elf rouge még csak 12 lvl mert nállam kedv és időfüggő h mikor jáccok:) Hát persze h az eredeti a legjobb:) Persze sima törtszervereken is rá lehet érezni:D Sose leszek jó játékos mert többnyire csak a tájat bámulom:D lenyűgöző maga a világ:)

Na igen, akinek van pénze eredetire, játsszon azon. Ez egyértelmű.:D

Megjegyzem, 40es szint után én is elég lassan fejlődök. Ugyanis akkor mindig megveszem a lovam, és száguldozok a térképen, cél nélkül. És ez sok időm elveszi.:D

És ha már a jelennél tartunk: durván egy hete kezdtem egy karaktert, egy olyan szerveren, ahol háromszoros az xp rate, tehát nevezhetjük blizzlike-esnek is talán. Most lvl 26-os vagyok(természetesen human mage:D ). Észak-amerikai a szerver, frissen alapítottunk rajta klánt, Riders of Hungary néven.:) Milán már játszik rajta, és mintha Petyac is effelé orientálódna. Ha van kedved, megadom a linket, benézhetnél Te is.:)

Bea Baba 01-02-2007 22:39

Mivel ha géphez jutok úgyis itt tengetem az időmet, sztem hagyjuk:D aszzem 2 hete nem is voltam fenn:o

petyac 01-03-2007 07:15

Ok beelord benne vagyok.legalább magyarokkal találkozom. tegnap kifogtam egy kínait. borzalmas volt. mondom megcsinálom a küldetéseket,és egyszer csak hív hogy menjek vele. utána mentem,majd megáll. kérdezem,hogy most mi van,erre ő,őlj. hát én elkezdtem ölni.azt hitttem segíteni kell neki,hogy legyözzön egy ellenfelet,erre megy tovább. ez volt a célja,hogy csak harcoljon. előbb jött,mint én és én gyorsabban fejlődtem.:D na szal mivel menjek?

BeeLord 01-03-2007 15:46

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 62426)
Ok beelord benne vagyok.legalább magyarokkal találkozom. tegnap kifogtam egy kínait. borzalmas volt. mondom megcsinálom a küldetéseket,és egyszer csak hív hogy menjek vele. utána mentem,majd megáll. kérdezem,hogy most mi van,erre ő,őlj. hát én elkezdtem ölni.azt hitttem segíteni kell neki,hogy legyözzön egy ellenfelet,erre megy tovább. ez volt a célja,hogy csak harcoljon. előbb jött,mint én és én gyorsabban fejlődtem.:D na szal mivel menjek?

Hogy értve mivel menj? Illetve szimplán hetelni nem éri meg. Ha felveszel egy questet, és azt javasolja valaki, hogy menjetek, és csináljátok meg együtt, az adott esetben oké. De csak hentelni felelsleges többen menni. Ugyanakkor inkább a questeket csináld, azzal gyorsabban haladsz, és több cuccot is kapsz.

petyac 01-03-2007 15:48

Milán áthívott hozzátok,ha sikerül belépni megyek:D

Milán™ 01-03-2007 15:54

Már mint eastern kingdoms-ba, csak megint pang a szerver:(

petyac 01-03-2007 19:49

na átértem ironforgeba itt várjak titeket?

BeeLord 01-04-2007 14:32

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 62745)
na átértem ironforgeba itt várjak titeket?

Ironforge-ban van egy metro. Ahogy bemész a főkapun, jobbra. De a térképen is megtalálod. Szállj fel rá, és az átvisz stormwindbe.

petyac 01-07-2007 11:45

Beelord említettél egy másik linket ahol lehet játszani,megadod? Ott már megvan az új sziget is? Mert ez már megint nem működik:(((

BeeLord 01-07-2007 12:00

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 63990)
Beelord említettél egy másik linket ahol lehet játszani,megadod? Ott már megvan az új sziget is? Mert ez már megint nem működik:(((

A két új fajhoz és az új szigethez kell a kiegészítő, a Burning Crusade.

Esetleg nézd meg ezt, Milán találta:

http://wow.nightmare-mmorg.hu/news.php

petyac 01-07-2007 12:01

De a kiegészítővel már nem megy a feltört szerver igaz?

BeeLord 01-07-2007 12:02

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 63997)
De a kiegészítővel már nem megy a feltört szerver igaz?

Ahogy mondod. Majd kb. fél év múlva kezdenek szerintem megjelenni a kiegészítős szerverek, addig nem fog menni.

petyac 01-07-2007 12:03

Az oldal nem az eredeti játékhoz kapcsolodik?

BeeLord 01-07-2007 12:26

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 64000)
Az oldal nem az eredeti játékhoz kapcsolodik?

A mi a mihez? Ha arra gondolsz, hogy lehet havidíjat fizetni, az plussz szolgáltatásokért van. Olyan, mint a hódban a vip. De nem vagy köteles fizetni. Csak akkor pár apróságot nem használhatsz.

petyac 01-07-2007 12:30

akkor a link amit irtál az úgyanolyan mint amiben játszom,igaz? és új karaktert kell csinálnom,vagy át tudom vinni a mostanit? és ha használom ezt akkor tudom majd használni a mostanit is?

Hunor a sirály 08-02-2007 09:00

Akinek kell az eredetin 10 nap ingyen játék akkor tudok olyan címet, akárhányszor regelhetsz és jászhatsz 10 napig. De csak max 20-as szintig mehetsz fel.

Már majdnem kipróbáltam az összes kasztot 20-as szintig:)
Paladin bejött, tud gyógyítani, meg erős is.
Warlocknál éreztem a gyógyítás hiányát, de a szörnyei jók, kivéve az imp:P
Mágus is bejött, főleg a teleportok.:)
A rouge rejtőzködése és lopása is állati.

Szoktatok játszani "Capture the Flag"ot?:)

Béééna Bari 08-06-2007 21:19

www worldofwarcraft com/wrath
ott ahol sok a hely tegyetek pontokat a rendszer még nem enged linkelni,mert nincs 15postom
remélem jól írtam itt az új kieg a TBC után (vagyis csak lesz,mégcsak kezdeti stádiumban van)

BeeLord 08-07-2007 09:14

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 114448)
Akinek kell az eredetin 10 nap ingyen játék akkor tudok olyan címet, akárhányszor regelhetsz és jászhatsz 10 napig. De csak max 20-as szintig mehetsz fel.

Már majdnem kipróbáltam az összes kasztot 20-as szintig:)
Paladin bejött, tud gyógyítani, meg erős is.
Warlocknál éreztem a gyógyítás hiányát, de a szörnyei jók, kivéve az imp:P
Mágus is bejött, főleg a teleportok.:)
A rouge rejtőzködése és lopása is állati.

Szoktatok játszani "Capture the Flag"ot?:)

Van egy 43-as human warriorom Ragnaroson, csak lejárt az ingyen hónapom és nincs pénzem a következő két hónapra. A 20-as szintlimittel az a baj, hogy ott még nem nagyon lehet élvezni a játékot és a lvl 19-es Battleground se olyan érdekes, mert sok a szétenchantolt altkarakter. Illetve szvsz a másik két bg jobb, mint a Warsong Gulch.

Amúgy meg egyértelmű, hogy a legimbább kaszt a hunter. Egy jó huntert max druida tud elverni PvP-ben, illetve a hunter jó szólókarakter. A warlocknak meg tényleg aranyos az impje, meg egy ideig kőkemény ellenfél a fear miatt, de mióta tanultam két skillt is, ami fear ellen ad immunitást és meg is szakítja adott esetben azt, azóta nem nagyon volt bajom walockok ellen.:) Ja és az "akasztják a hóhért" c. történet: a warrior is tud fearelni.:) A mágus meg gusztustalan menekülő kaszt. Lassít, blinkel, fagyaszt... fujj de rühellem mindet.

Hunor a sirály 08-07-2007 10:13

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 115525)
Van egy 43-as human warriorom Ragnaroson, csak lejárt az ingyen hónapom és nincs pénzem a következő két hónapra. A 20-as szintlimittel az a baj, hogy ott még nem nagyon lehet élvezni a játékot és a lvl 19-es Battleground se olyan érdekes, mert sok a szétenchantolt altkarakter. Illetve szvsz a másik két bg jobb, mint a Warsong Gulch.

Amúgy meg egyértelmű, hogy a legimbább kaszt a hunter. Egy jó huntert max druida tud elverni PvP-ben, illetve a hunter jó szólókarakter. A warlocknak meg tényleg aranyos az impje, meg egy ideig kőkemény ellenfél a fear miatt, de mióta tanultam két skillt is, ami fear ellen ad immunitást és meg is szakítja adott esetben azt, azóta nem nagyon volt bajom walockok ellen.:) Ja és az "akasztják a hóhért" c. történet: a warrior is tud fearelni.:) A mágus meg gusztustalan menekülő kaszt. Lassít, blinkel, fagyaszt... fujj de rühellem mindet.

Milyen skill ad immunitást fear ellen, és a warrior hogy tud fearelni?:)
A fear + a drain life kombó a legjobb.:D

Eddig csak Warsong Gulch-on játszottam, csak akkor már a 20-30-as szintüek között, egyszer majdnem bevittem a zászlót, csak a szemét rogue kinyirt. Idegesítő mikor 20 másodpercre elkábít.:)

A mágust szidod?:P Legjobb, tud portálokat nyitni, és tényleg tud jegelni, főleg ha a frostra adják a talentot:) meg hát az is, hogy akkor tud water elementalt csinálni.
Láttam valahol, hogy egy kaszt, nagy jégkockába tudja burkolni az ellent, vagy magát(már nemtudom), nemtudod melyik az a kaszt?
CSak tudjak venni egy feltöltőkártyát...:)
Törtszerveren nem lehet játszani, tisztára szét van mutálva.

laci 08-07-2007 10:39

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 115534)
Láttam valahol, hogy egy kaszt, nagy jégkockába tudja burkolni az ellent, vagy magát(már nemtudom), nemtudod melyik az a kaszt?

Nem a Hunter Freezing Trap-jára gondolsz?

BeeLord 08-07-2007 12:51

Quote:

Originally Posted by laci (Post 115558)

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 115534)
Milyen skill ad immunitást fear ellen, és a warrior hogy tud fearelni?:)
A fear + a drain life kombó a legjobb.:D

Eddig csak Warsong Gulch-on játszottam, csak akkor már a 20-30-as szintüek között, egyszer majdnem bevittem a zászlót, csak a szemét rogue kinyirt. Idegesítő mikor 20 másodpercre elkábít.:)

A mágust szidod?:P Legjobb, tud portálokat nyitni, és tényleg tud jegelni, főleg ha a frostra adják a talentot:) meg hát az is, hogy akkor tud water elementalt csinálni.
CSak tudjak venni egy feltöltőkártyát...:)
Törtszerveren nem lehet játszani, tisztára szét van mutálva.

Dede, azaz. A warriornak meg két skillje is van, az egyik a berserker rage, ami a 3. stancehoz tartozik. Rage-t termel és immunitást ad 10 másodpercig fear ellen. Meg van egy, aminek most nem tudom a nevét, de arra jó, hogy 30 mp fearimmunitást ad. Illetve van egy térre ható fearje, csak azzal az a baj, hogy 3 perc a cooldown. A frost talent meg tényleg imba tud lenni. Haverom 63-as gnóm mage és elég jó aránnyal nyeri a pvp-ket.:)

Hunor a sirály 08-07-2007 16:04

Quote:

Originally Posted by laci (Post 115558)

De lehet arra gondolok.:) Mágusnál is láttam "hypotermiát" ami megvédi a támadásoktól(azt hiszem).

Hunterral még nem voltam, hogyan lehet neki állatja, és hányas szinttől?

Esetleg tud valaki a BC kiegészítőhöz update kódod?:) És valaki ingyen feltőltőkártyát tud?:D

All times are GMT +1. The time now is 09:47.