![]() |
World of Warcraft
Kedvenc fajod, kasztod, fegyvernemed, stb. Kedvenc szervered...
Illetve elsőként annyi kérdésem hagy legyen, hogy van-e elég wowos köztetek, ezáltal van-e értelme a topicnak? |
Én csak szeretnék lenni,de eddig nem volt rá pénzem és nem tudom mikor lesz:(
|
Quote:
|
lehet ilyet? nem tudtam,hogy léteznek. a magyar szerver már megvan?
|
Quote:
Van hátránya is persze: elég sok bug van így a játékban, és a legtöbb szerveren egyszerre max 30-40 játékos van fent. Míg az eredetiken több ezer. |
ok thx és nem kér kódot?
|
Quote:
|
Megjöttem!:)
Én perpill egy level33-as warrior elfel barangolok WoW világában:) |
Quote:
|
Milán kösz a levelet elkell majd a segítség:D Felvettelek msn
|
Quote:
|
Hi!
Vmi miatt nem enged be. Megcsinálom a karaktert,és kiirja,hogy csináljak egy másikat,miért? |
Quote:
|
Köszi,már beszéltem Milánnal. Nem működik a szerver,az a baj:(:D
|
Quote:
Ja igen, az a másik, hogy most pont szar a szerver.:D Ez valahogy eszembe se jutott.:) |
és szerinted jó a night elf - hunter?
|
Quote:
A wowban nem számít annyira a faj. A lényeges a kaszt. Első karakterre hunter? Nem a legjobb választás, de minden kaszt játszható. Csak van ami kicsit nehezebben, van ami könnyebben. Próbáld ki, ha nem tetszik, max kezdesz újat. |
Jelen:D Elf rouge még csak 12 lvl mert nállam kedv és időfüggő h mikor jáccok:) Hát persze h az eredeti a legjobb:) Persze sima törtszervereken is rá lehet érezni:D Sose leszek jó játékos mert többnyire csak a tájat bámulom:D lenyűgöző maga a világ:)
|
Quote:
Megjegyzem, 40es szint után én is elég lassan fejlődök. Ugyanis akkor mindig megveszem a lovam, és száguldozok a térképen, cél nélkül. És ez sok időm elveszi.:D És ha már a jelennél tartunk: durván egy hete kezdtem egy karaktert, egy olyan szerveren, ahol háromszoros az xp rate, tehát nevezhetjük blizzlike-esnek is talán. Most lvl 26-os vagyok(természetesen human mage:D ). Észak-amerikai a szerver, frissen alapítottunk rajta klánt, Riders of Hungary néven.:) Milán már játszik rajta, és mintha Petyac is effelé orientálódna. Ha van kedved, megadom a linket, benézhetnél Te is.:) |
Mivel ha géphez jutok úgyis itt tengetem az időmet, sztem hagyjuk:D aszzem 2 hete nem is voltam fenn:o
|
Ok beelord benne vagyok.legalább magyarokkal találkozom. tegnap kifogtam egy kínait. borzalmas volt. mondom megcsinálom a küldetéseket,és egyszer csak hív hogy menjek vele. utána mentem,majd megáll. kérdezem,hogy most mi van,erre ő,őlj. hát én elkezdtem ölni.azt hitttem segíteni kell neki,hogy legyözzön egy ellenfelet,erre megy tovább. ez volt a célja,hogy csak harcoljon. előbb jött,mint én és én gyorsabban fejlődtem.:D na szal mivel menjek?
|
Quote:
|
Milán áthívott hozzátok,ha sikerül belépni megyek:D
|
Már mint eastern kingdoms-ba, csak megint pang a szerver:(
|
na átértem ironforgeba itt várjak titeket?
|
Quote:
|
Beelord említettél egy másik linket ahol lehet játszani,megadod? Ott már megvan az új sziget is? Mert ez már megint nem működik:(((
|
Quote:
Esetleg nézd meg ezt, Milán találta: http://wow.nightmare-mmorg.hu/news.php |
De a kiegészítővel már nem megy a feltört szerver igaz?
|
Quote:
|
Az oldal nem az eredeti játékhoz kapcsolodik?
|
Quote:
|
akkor a link amit irtál az úgyanolyan mint amiben játszom,igaz? és új karaktert kell csinálnom,vagy át tudom vinni a mostanit? és ha használom ezt akkor tudom majd használni a mostanit is?
|
Akinek kell az eredetin 10 nap ingyen játék akkor tudok olyan címet, akárhányszor regelhetsz és jászhatsz 10 napig. De csak max 20-as szintig mehetsz fel.
Már majdnem kipróbáltam az összes kasztot 20-as szintig:) Paladin bejött, tud gyógyítani, meg erős is. Warlocknál éreztem a gyógyítás hiányát, de a szörnyei jók, kivéve az imp:P Mágus is bejött, főleg a teleportok.:) A rouge rejtőzködése és lopása is állati. Szoktatok játszani "Capture the Flag"ot?:) |
www worldofwarcraft com/wrath
ott ahol sok a hely tegyetek pontokat a rendszer még nem enged linkelni,mert nincs 15postom remélem jól írtam itt az új kieg a TBC után (vagyis csak lesz,mégcsak kezdeti stádiumban van) |
Quote:
Amúgy meg egyértelmű, hogy a legimbább kaszt a hunter. Egy jó huntert max druida tud elverni PvP-ben, illetve a hunter jó szólókarakter. A warlocknak meg tényleg aranyos az impje, meg egy ideig kőkemény ellenfél a fear miatt, de mióta tanultam két skillt is, ami fear ellen ad immunitást és meg is szakítja adott esetben azt, azóta nem nagyon volt bajom walockok ellen.:) Ja és az "akasztják a hóhért" c. történet: a warrior is tud fearelni.:) A mágus meg gusztustalan menekülő kaszt. Lassít, blinkel, fagyaszt... fujj de rühellem mindet. |
Quote:
A fear + a drain life kombó a legjobb.:D Eddig csak Warsong Gulch-on játszottam, csak akkor már a 20-30-as szintüek között, egyszer majdnem bevittem a zászlót, csak a szemét rogue kinyirt. Idegesítő mikor 20 másodpercre elkábít.:) A mágust szidod?:P Legjobb, tud portálokat nyitni, és tényleg tud jegelni, főleg ha a frostra adják a talentot:) meg hát az is, hogy akkor tud water elementalt csinálni. Láttam valahol, hogy egy kaszt, nagy jégkockába tudja burkolni az ellent, vagy magát(már nemtudom), nemtudod melyik az a kaszt? CSak tudjak venni egy feltöltőkártyát...:) Törtszerveren nem lehet játszani, tisztára szét van mutálva. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Hunterral még nem voltam, hogyan lehet neki állatja, és hányas szinttől? Esetleg tud valaki a BC kiegészítőhöz update kódod?:) És valaki ingyen feltőltőkártyát tud?:D |
All times are GMT +1. The time now is 09:47. |