![]() |
Buék:)
na mivel ilyen topicot még nem láttam ezért nyitok:)
mindenkinek buék:rolleyes: |
Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!
|
teszek egy szavzást, hogy ki hol szilveszterezik
|
Quote:
Én otthon leszek a párommal. :) |
Sikerekben Gazdag Boldog Új évet mindenkinek!:D
Párommal és barátokkal házibuliban!:) |
hát ezek szerint nem túl látogatott a topic:(
|
De igen, látogatott !!!;) ;) ;) !
|
Mindenkinek BUÉK!!!!!!!
Én sajna dolgozom szokás szerint:( De azért ellazulok éjszaka ,ez tuti:D:D:D |
en is sok boldog uj evet kivanok mindenkinek :)
ja, es senki ne maradjon otthon hoditozni, hanem menjetek partyzni :) en is eszt teszem majd ;) B.ú.é.k.!! :) |
Boldog Új Évet Kívánok minden kedves és nem kedves(gondolom ilyen nincs) hódítósnak. Egyetek sok lencsét és virslit,és igyatok sokat,hogy ki is jöjjön:D:D:D:D:D:D:D:D
Na szóval BUÉK |
Quote:
Bennünk biztos nem marad;);););) BUÉK!!!! |
hát akkor jó bulizást mindenkinek:)
nálatok lesz durrogtatás? |
na itt már a szomszéd leadott egy sorozatot:D
|
Legyen erőd, jusson időd , minden szépre , jóra.
Az álmaid a vágyaid mind váljanak valóra. Segítsenek utadon régi s új barátok, ez minden mit az Új Évre Kívánok! Boldog Új évet Kívánok Mindenkinek! |
Nagyon boldog, és sikerekben gazdag új évet kívánok mindenkinek :D
|
Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod,
elküldtem Hozzátok az én angyalom. Egy pillanatra kérlek, figyelj reá, mert a nevemben Boldog Új Évet Kíván! Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok! |
Látom mi nők tartjuk csak a frontot:D
|
Nehogy már csak a csajok irocskáljanak köszöntőt:))
Lágy esőben, tömör ködben, pityókásan, mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, minden hódosnak és családjának Boldog Új Évet Kívánok! |
"Én is itthon töltöttem a szilvesztert igaz másképp terveztem, de rajtam kívül álló okokból így alakult...
Este tíztől fél kettőig az állatokat őriztem, mert a környék leginkább egy olyan lőtérre emlékeztetett, ahol éppen lőgyakorlatot taranak, mondhatni néhány órára háborús övezetté vált. :D Mint minden évben idén is megfogadtam, hogy jövőre már nem itthon szilveszterezek, háát, meglátjuk hogy alakul ;) Mindenesetre itt is mindenkinek az az elmúltnál sikeresebb, a reméltnél jobb, az ideinél sokkal boldogabb új évet kívánok! :)" Egy tavalyi, másik fórumra írt szösszenet, egy fórumos társam emlékeztetett rá és kérdezte, van e valami fejlődés.:) Hát ilyen téren nem sok, a háborús övezet ugyanúgy meg van, csak most nem a fűrdőszobában, hanem a monitor elött gobbasztok.:) Ellenben megismertem néhány embert, akiknek nagyon sokmindent köszönök, s Atit, akinek tán többet is meg kell köszönnöm a normálisnál. Az idei első számú fogadalmam így már meg is van... végre remélem valóra váltom többek közt a fenti tervemet is.:D Ködös éjjel köszönt Rád a szilveszter, Most az egész világ egy új évet ünnepel. Legyen Boldog minden napod, s minden perced, Legyen az Öröm, s a Szerencse mindig a vendéged. Én így kívánok minden Hódítósnak Nagyon Boldog Új Évet.:) |
Quote:
|
-----------buék!---------------
|
Boldog új évet.
|
Boldog Újévet mindenkinek
|
Ja tényleg:D :D :D :D
BUÉK meg minden ilyesmi:D :D :D :D :D :D :D :D |
otthon, barátnővel :p és persze az ilyenkor szokás obligát mozaikszót is idedobom :p : BÚÉK! :D
|
Nem kötelező:D :D :D :D
Rajtad múlik:p |
BUÉK itt is mindenkinek! :)
|
Inkább nem írok unalomig hajtogatott, elcsépelt kliséket, úgyis mindenki tudja, mit vár, mit akar az idei évtől.
Van aki gyereket, van aki új autót, van aki lakást, van aki csak egy jó babgulyást :) Azért egy jótanács: csak olyan dolgon munkálkodjatok, ami nem jár tartós szabadságvesztéssel :P Egy boldogabb 2007-es évet Mindenkinek. C HoBыM ГoдoM |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:56. |