![]() |
Célzott regisztráció
Valahol olvastam, de nem találom a megoldást.
A probléma az, hogy egy barátom elhatározta, hogy elkezd hódozni. Szeretnénk, ha egy csoportba kerülne az 5. szinten lévő orimmal, hogy együtt játszhassunk és segíthessek neki. 5/s-ben van az orim. Őt pedig x-be regeli a rendszer. Próbálkoztunk törléssel, majd újra regeléssel, de megint x-be került. Szóval van megoldás? És ha igen akkor mi? Ráadásul x-ből csak majd 3-/g-ben találkoznánk nem is 4-ben ha jól tudom.... |
Próbáljátok meg másik email címmel, ugyanazt, mindig ugyanabba a csoportba teszi majd a rendszer.
|
Én azt tanácsolnám, hogy nyissatok csak erre a célra egy-egy freemail címet és akkor tuti mindkettem 5\W-be lesztek. Nekem eddig mindig bejött;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Nekem a más címek nem jöttek be de azt vettem észre hogy ha vársz 20-30 percet akkor akár ugyanaz a cím is másik csoportba kerül. De a legegyszerűbb akkor is a freemail.
|
De most azért nem törlöm az 500k tekitartalékkal rendelkező orimat.:D
Azt sem tudom, hogy ha más mailról regelek orit, az nem gáz-e az összekapcsolásnál.... |
Quote:
tuttommal nem csak! a mélcímet figyeli a rendszer:) az előzőre meg csak annyit hogy írja át a saját címére azt annyi;) |
Köszönöm, megpróbáljuk sztem:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szeretem azt a csopit szóval cseppet sem bánom (igaz kicsit már belterjes, a csoport felét ismerem, bár van aki nem szeret.:D) és spec. szerintem egy kezdőnek kifejezetten jó hely.:) |
Quote:
|
Quote:
Most mázlijuk van, mert nem feltétlen akarok még egy országot regisztrálni.:) |
Quote:
|
Quote:
nade Sztivi:D 1et?kettőt kérek! |
Quote:
Quote:
Quote:
Én sztem kezdőnek csak akkor jó az 5/S meg fentebb a 4/K is ha nem hadis. egy freemailes csopiban fel-le támad 2szer 30at még s-ben olyan kétszer tizet sőt egy hadisnak nem is igazi én is ezért csináltam a 2. orim freemailbe ON: |
Sőt a W és a V mellett az X is freemailes.
Én személy szerint el bírnék viselni egy olyat, hogy regeléskor meg lehessen jelölni egy preferált csoportot, hogy ha lehet oda rakjon a rendszer. |
Én is jártam így
Haver bekerült V-be én meg W-be (a legjobb csoport ahol valaha jártam)
Aztán valami folytán bekerült Xbe egy másik címmel én meg 5 mail címet felhasználtam mire az 5.-el bekerültem X-be Javaslom hogy próbálkozzon mással én freemailes címmel nem csak W-be hanem V-be is kerültem már pedig innen regisztráltam Na meg ott van még a VIPmail, citromail,... Sok sikert! |
Quote:
|
Quote:
Az S-be, T-be és R-be, pedig a "rendes" E-mailcímesek kerülnek. |
Zéróstarttal lehet csoportot választani, csak rá kell áldozni vmennyi vipkört, meg 3000-nek lennie kell, ha jól emlékszem.
|
:D
Quote:
Az a 3000 VIP kör szerintem azért sok:confused: |
Quote:
|
Quote:
Azért mert én soknak találom (egyébként 10 küldött SMS, és legalább 1500 körig érvényes VIP):rolleyes: |
Meg zéróstarthoz legalább 500 játékban töltött kör is szükséges. Én regisztrációról beszélek. Nem tudom ugyan, mi szerint rak a rendszer egyik vagy másik csoportba, de jó lenne, ha abba tenne amelyikbe menni szeretnék. Vagy legalább nagyobb esélyem lenne abba kerülni.
Ezzel szerintem megszűnne a temérdek oritörlés, amikor valaki folyamatosan más címekről próbálkozik a célcsoportba jutni. |
Quote:
|
Az anarchista csoportban akarok orszagot inditani, de hiaba van ilyen valasztasi lehetoseg a regisztralasnal, nem kerulok oda.
|
Quote:
melyik csoportba kerültél? |
Quote:
|
Quote:
Talán, mert szlovákiai cím, gondolom a pobox.sk-ról nem állapítja meg rögtön a progi, hogy ingyenes :D |
Quote:
De legalább azt tudnám meg egyszer h mi értelme ennek a 2x3 azonos normál csoportnak! Ha a freemailesek nem lennének többször akkorák mint a rendes mailcímesek, esetleg ráfoghatnám h a létszám miatt, de így lövésem sincs. :( |
Quote:
Akinek az nem jön be az regisztrál freemail-es csoportba és meg van oldva a gondja. (Volt régi szövivel nálunk is gond a regisztrációnál, de mi megoldottuk, igaz sokba volt neki... de azt a VIP-et azóta is használja legalább.) |
Quote:
|
Quote:
|
Nos akkor most mi a megoldás srácok ?
Nekem van egy országom az 5/T -ben . A párom regisztrált miattam a játékba. Ő most 5 X-ben van ! Én már mehetnék feljebb de nem akarok nélküle. Valamit segítsetek hogy oda kerüljön hozzám tutira !
Köszi |
Quote:
Vagy pedig az 5/x ből szeretnétek, ha az 5/T-be kerülne? Akkor Zero-start vagy újraregisztrálni. Egyébbként az miért is lenne jó, ha egy csopiba kerülnétek? |
Quote:
Próbáltam regisztrálni őt olyan e-mail címmel mint az enyém de folyton S-be rakta be . |
Quote:
|
Máris Nézem !
|
All times are GMT +1. The time now is 00:02. |