Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Célzott regisztráció (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1239)

Batu 12-24-2006 16:22

Célzott regisztráció

Valahol olvastam, de nem találom a megoldást.
A probléma az, hogy egy barátom elhatározta, hogy elkezd hódozni. Szeretnénk, ha egy csoportba kerülne az 5. szinten lévő orimmal, hogy együtt játszhassunk és segíthessek neki. 5/s-ben van az orim. Őt pedig x-be regeli a rendszer. Próbálkoztunk törléssel, majd újra regeléssel, de megint x-be került. Szóval van megoldás? És ha igen akkor mi?
Ráadásul x-ből csak majd 3-/g-ben találkoznánk nem is 4-ben ha jól tudom....

tdomo 12-24-2006 16:41

Próbáljátok meg másik email címmel, ugyanazt, mindig ugyanabba a csoportba teszi majd a rendszer.

Pepa 12-24-2006 16:56

Én azt tanácsolnám, hogy nyissatok csak erre a célra egy-egy freemail címet és akkor tuti mindkettem 5\W-be lesztek. Nekem eddig mindig bejött;)

puma 12-24-2006 17:54

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 59704)
Valahol olvastam, de nem találom a megoldást.
A probléma az, hogy egy barátom elhatározta, hogy elkezd hódozni. Szeretnénk, ha egy csoportba kerülne az 5. szinten lévő orimmal, hogy együtt játszhassunk és segíthessek neki. 5/s-ben van az orim. Őt pedig x-be regeli a rendszer. Próbálkoztunk törléssel, majd újra regeléssel, de megint x-be került. Szóval van megoldás? És ha igen akkor mi?
Ráadásul x-ből csak majd 3-/g-ben találkoznánk nem is 4-ben ha jól tudom....

reggeljen a te címedről:D :D

Batu 12-24-2006 18:02

Quote:

Originally Posted by puma (Post 59711)
reggeljen a te címedről:D :D

Akkor nem anarch lenne a vége???

karesz6 12-24-2006 18:38

Nekem a más címek nem jöttek be de azt vettem észre hogy ha vársz 20-30 percet akkor akár ugyanaz a cím is másik csoportba kerül. De a legegyszerűbb akkor is a freemail.

Batu 12-24-2006 18:45

De most azért nem törlöm az 500k tekitartalékkal rendelkező orimat.:D
Azt sem tudom, hogy ha más mailról regelek orit, az nem gáz-e az összekapcsolásnál....

puma 12-24-2006 18:49

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 59717)
Azt sem tudom, hogy ha más mailról regelek orit, az nem gáz-e az összekapcsolásnál....

má mér lenne az?:eek: :eek: :eek:
tuttommal nem csak! a mélcímet figyeli a rendszer:)
az előzőre meg csak annyit hogy írja át a saját címére azt annyi;)

Batu 12-24-2006 18:54

Köszönöm, megpróbáljuk sztem:)

Steve 12-24-2006 19:27

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 59717)

Egyetértek Pumával. Egyébként ha más is kérdezné: szerezzetek vmi ritka kiterjesztésű címet mojuk azonos cégből és egy csopiba kell hogy kerüljetek;)

tdomo 12-24-2006 21:21

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 59708)
Én azt tanácsolnám, hogy nyissatok csak erre a célra egy-egy freemail címet és akkor tuti mindkettem 5\W-be lesztek. Nekem eddig mindig bejött;)

Én freemailes címmel 5/V-ben játszom mindig. :D

Cassandra 12-24-2006 21:24

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 59729)
Én freemailes címmel 5/V-ben játszom mindig. :D

Énmeg mindig az 5/S be kerülök.:)
Szeretem azt a csopit szóval cseppet sem bánom (igaz kicsit már belterjes, a csoport felét ismerem, bár van aki nem szeret.:D) és spec. szerintem egy kezdőnek kifejezetten jó hely.:)

tdomo 12-24-2006 21:25

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 59730)
Szeretem azt a csopit szóval nem bánom (igaz cseppet már belterjes, a csoport felét ismerem, bár van aki nem szeret.:D).:)

Biztos azért, mert folyton bántod őket...:)

Cassandra 12-24-2006 21:28

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 59732)
Biztos azért, mert folyton bántod őket...:)

Nem szoktam én olyat.:)
Most mázlijuk van, mert nem feltétlen akarok még egy országot regisztrálni.:)

Steve 12-25-2006 12:55

Quote:

Szeretem azt a csopit szóval cseppet sem bánom (igaz kicsit már belterjes, a csoport felét ismerem, bár van aki nem szeret.:D) és spec. szerintem egy kezdőnek kifejezetten jó hely.:)

A kis csopik úgy tűnik ilyen belterjesek. Jó esély hogyha pár ember hívja oda a haverokat, ők az ő haverjukat, a végén meg mindenki mindenkit ismer:)

puma 12-25-2006 13:26

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 59722)
Egyetértek Pumával. Egyébként ha más is kérdezné: szerezzetek vmi ritka kiterjesztésű címet mojuk azonos cégből és egy csopiba kell hogy kerüljetek;)

:eek: :eek: :D
nade Sztivi:D
1et?kettőt kérek!

dreaman68 12-25-2006 17:26

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 59708)
Én azt tanácsolnám, hogy nyissatok csak erre a célra egy-egy freemail címet és akkor tuti mindkettem 5\W-be lesztek.

az 5/V is freemailes.

Quote:

Originally Posted by puma (Post 59718)
má mér lenne az?:eek: :eek: :eek:
tuttommal nem csak! a mélcímet figyeli a rendszer:)
az előzőre meg csak annyit hogy írja át a saját címére azt annyi;)

az ip címet is:D tapasztalat:D

Quote:

OFF:
Én sztem kezdőnek csak akkor jó az 5/S meg fentebb a 4/K is ha nem hadis. egy freemailes csopiban fel-le támad 2szer 30at még s-ben olyan kétszer tizet
sőt egy hadisnak nem is igazi én is ezért csináltam a 2. orim freemailbe
ON:

Synkel 12-26-2006 10:24

Sőt a W és a V mellett az X is freemailes.
Én személy szerint el bírnék viselni egy olyat, hogy regeléskor meg lehessen jelölni egy preferált csoportot, hogy ha lehet oda rakjon a rendszer.

Wolfschanze 12-26-2006 15:28

Én is jártam így

Haver bekerült V-be én meg W-be (a legjobb csoport ahol valaha jártam)
Aztán valami folytán bekerült Xbe egy másik címmel én meg 5 mail címet felhasználtam mire az 5.-el bekerültem X-be
Javaslom hogy próbálkozzon mással én freemailes címmel nem csak W-be hanem V-be is kerültem már pedig innen regisztráltam
Na meg ott van még a VIPmail, citromail,...
Sok sikert!

Wolfschanze 12-26-2006 15:30

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 60290)
Sőt a W és a V mellett az X is freemailes.
Én személy szerint el bírnék viselni egy olyat, hogy regeléskor meg lehessen jelölni egy preferált csoportot, hogy ha lehet oda rakjon a rendszer.

Én nem tudom hogy sikerült de amikor haver után mentem kerültem már freemailes címmel abba a csoppiba bejutni ahol ő volt és ő nem freemailes címmel ment:eek:

Cassandra 12-26-2006 15:33

Quote:

Originally Posted by Wolfschanze (Post 60353)
Én nem tudom hogy sikerült de amikor haver után mentem kerültem már freemailes címmel abba a csoppiba bejutni ahol ő volt és ő nem freemailes címmel ment:eek:

Szerintem Synkel csak arra célzott, hogy ezekbe (X, V, W) a csportokba lehet ingyenes mélcímmel bejutni.
Az S-be, T-be és R-be, pedig a "rendes" E-mailcímesek kerülnek.

dittu 12-26-2006 18:38

Zéróstarttal lehet csoportot választani, csak rá kell áldozni vmennyi vipkört, meg 3000-nek lennie kell, ha jól emlékszem.

Wolfschanze 12-26-2006 18:54

:D
Quote:

Originally Posted by dittu (Post 60416)
Zéróstarttal lehet csoportot választani, csak rá kell áldozni vmennyi vipkört, meg 3000-nek lennie kell, ha jól emlékszem.

Hát a helyzet az hogy mi szerintem az olcsóbb megoldást próbáltuk alkalmazni:D
Az a 3000 VIP kör szerintem azért sok:confused:

dittu 12-26-2006 18:58

Quote:

Originally Posted by Wolfschanze (Post 60417)
:D

Hát a helyzet az hogy mi szerintem az olcsóbb megoldást próbáltuk alkalmazni:D
Az a 3000 VIP kör szerintem azért sok:confused:

Nem emlékszem mennyi, azt tudom, hogy egymás után küldtem az sms-eket, hogy meglegyenek a vipköreim a z.s-hoz. Az simán lehet, hogy kevesebb kell 3000-nél.

Wolfschanze 12-26-2006 20:19

Quote:

Originally Posted by dittu (Post 60418)
Nem emlékszem mennyi, azt tudom, hogy egymás után küldtem az sms-eket, hogy meglegyenek a vipköreim a z.s-hoz. Az simán lehet, hogy kevesebb kell 3000-nél.

Nem azért mondtam mert te sokat mondtál:D
Azért mert én soknak találom
(egyébként 10 küldött SMS, és legalább 1500 körig érvényes VIP):rolleyes:

Synkel 12-26-2006 20:40

Meg zéróstarthoz legalább 500 játékban töltött kör is szükséges. Én regisztrációról beszélek. Nem tudom ugyan, mi szerint rak a rendszer egyik vagy másik csoportba, de jó lenne, ha abba tenne amelyikbe menni szeretnék. Vagy legalább nagyobb esélyem lenne abba kerülni.
Ezzel szerintem megszűnne a temérdek oritörlés, amikor valaki folyamatosan más címekről próbálkozik a célcsoportba jutni.

dittu 12-26-2006 21:25

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 60435)
Meg zéróstarthoz legalább 500 játékban töltött kör is szükséges. Én regisztrációról beszélek. Nem tudom ugyan, mi szerint rak a rendszer egyik vagy másik csoportba, de jó lenne, ha abba tenne amelyikbe menni szeretnék. Vagy legalább nagyobb esélyem lenne abba kerülni.
Ezzel szerintem megszűnne a temérdek oritörlés, amikor valaki folyamatosan más címekről próbálkozik a célcsoportba jutni.

Nem kell hozzá 500 játékkör: nekem sem volt:) Kb 4 napos orival zéróstartoltam.

Licsi 01-02-2007 16:10

Az anarchista csoportban akarok orszagot inditani, de hiaba van ilyen valasztasi lehetoseg a regisztralasnal, nem kerulok oda.

Phoenix 01-02-2007 16:46

Quote:

Originally Posted by Licsi (Post 62231)
Az anarchista csoportban akarok orszagot inditani, de hiaba van ilyen valasztasi lehetoseg a regisztralasnal, nem kerulok oda.

hogyhogy? pedig úgy az 5/Yba kéne kerülj
melyik csoportba kerültél?

Licsi 01-02-2007 17:15

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 62285)
hogyhogy? pedig úgy az 5/Yba kéne kerülj
melyik csoportba kerültél?

De de odakerultem OK

Egon 01-04-2007 17:46

Quote:

Szerintem Synkel csak arra célzott, hogy ezekbe (X, V, W) a csportokba lehet ingyenes mélcímmel bejutni.
Az S-be, T-be és R-be, pedig a "rendes" E-mailcímesek kerülnek.
Én is ingyenes címen regeltem, mégis az R-be rakott :D
Talán, mert szlovákiai cím, gondolom a pobox.sk-ról nem állapítja meg rögtön a progi, hogy ingyenes :D

Princ 01-06-2007 17:54

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 60290)

Mélyen egyetértek. Ma több órám ment el avval h 1 jó barátomnak, mint jövőbeni szövetségesemnek orit alapítsak a törzshelyre. :mad:
De legalább azt tudnám meg egyszer h mi értelme ennek a 2x3 azonos normál csoportnak! Ha a freemailesek nem lennének többször akkorák mint a rendes mailcímesek, esetleg ráfoghatnám h a létszám miatt, de így lövésem sincs. :(

Cassandra 01-06-2007 18:27

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 63846)
Mélyen egyetértek. Ma több órám ment el avval h 1 jó barátomnak, mint jövőbeni szövetségesemnek orit alapítsak a törzshelyre. :mad:
De legalább azt tudnám meg egyszer h mi értelme ennek a 2x3 azonos normál csoportnak! Ha a freemailesek nem lennének többször akkorák mint a rendes mailcímesek, esetleg ráfoghatnám h a létszám miatt, de így lövésem sincs. :(

Szerintem ez teljesen jó így. Én örülök, hogy mindig ugyanabba a kiscsoportba kerülök, és ezeknek a kiscsopiknak sztem meg van a maga varázsa a nagyokkal szemben. Én nem örültem volna neki, ha már az első naptól kezdve 800vagy annál magasabb fős csoportba kellett volna lennem.:)
Akinek az nem jön be az regisztrál freemail-es csoportba és meg van oldva a gondja.
(Volt régi szövivel nálunk is gond a regisztrációnál, de mi megoldottuk, igaz sokba volt neki... de azt a VIP-et azóta is használja legalább.)

Princ 01-06-2007 20:54

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 63847)
(Volt régi szövivel nálunk is gond a regisztrációnál, de mi megoldottuk, igaz sokba volt neki... de azt a VIP-et azóta is használja legalább.)

Hát, mivel 5ben és talán 4ben sztm nem igazán indokolt vipelni, ez a pár órányi fölöslegesnek tűnő időtöltés máris értelmet nyert: megspóroltam vele 1-2 Ft-ot. ;)

Cassandra 01-06-2007 21:04

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 63907)
Hát, mivel 5ben és talán 4ben sztm nem igazán indokolt vipelni, ez a pár órányi fölöslegesnek tűnő időtöltés máris értelmet nyert: megspóroltam vele 1-2 Ft-ot. ;)

Nálunk nem volt ilyen egyszerű, de annak örülök, hogy nektek sikerült.:)

Andris 01-18-2007 07:21

Nos akkor most mi a megoldás srácok ?

Nekem van egy országom az 5/T -ben . A párom regisztrált miattam a játékba. Ő most 5 X-ben van ! Én már mehetnék feljebb de nem akarok nélküle. Valamit segítsetek hogy oda kerüljön hozzám tutira !

Köszi

Colony 01-18-2007 07:42

Quote:

Originally Posted by Andris (Post 66749)
Nekem van egy országom az 5/T -ben . A párom regisztrált miattam a játékba. Ő most 5 X-ben van ! Én már mehetnék feljebb de nem akarok nélküle. Valamit segítsetek hogy oda kerüljön hozzám tutira !

Köszi

4-es szinten nem fogtok tudni találkozni. A Piramis rendszer alapján a 3/G-ben futnátok össze.
Vagy pedig az 5/x ből szeretnétek, ha az 5/T-be kerülne? Akkor Zero-start vagy újraregisztrálni.
Egyébbként az miért is lenne jó, ha egy csopiba kerülnétek?

Andris 01-18-2007 08:44

Quote:

Originally Posted by Colony (Post 66750)
4-es szinten nem fogtok tudni találkozni. A Piramis rendszer alapján a 3/G-ben futnátok össze.
Vagy pedig az 5/x ből szeretnétek, ha az 5/T-be kerülne? Akkor Zero-start vagy újraregisztrálni.
Egyébbként az miért is lenne jó, ha egy csopiba kerülnétek?

Mert szeretném hogyha szövibe tudnánk lépni ! :)
Próbáltam regisztrálni őt olyan e-mail címmel mint az enyém de folyton S-be rakta be .

Croissant 01-18-2007 08:51

Quote:

Originally Posted by Andris (Post 66753)
Mert szeretném hogyha szövibe tudnánk lépni ! :)
Próbáltam regisztrálni őt olyan e-mail címmel mint az enyém de folyton S-be rakta be .

Ajánlom a Súgó / FAQ olvasását...

Andris 01-18-2007 08:55

Máris Nézem !

All times are GMT +1. The time now is 00:02.