![]() |
GIGA fajszámlálás
Na hella mindenki. sok kísérlet irányult már a fajok összeszámolására, de mindegyik félresiklott, hol a topic címe miatt hol pedig a kötekedők miatt.
itt az esély h végre képet kapjunk róla. kérek mindenkit h ne rontsa el a szavazást azzal h össze vissza szavazgat . köszönöm Boldog karácsonyt mindenkinek |
:) lol valamit elronthattam mert ez alatt megjelent még egy topic :) a fene azt a szakértő fejemet :D:D
|
Quote:
|
ah köszönöm :) akkor visszatérhetünk a szavazásra
|
Sztem ennek nincs sok értelme,mert úgyse fog mindenki szavazni,és nekem pl. minden fajból van orim.De azért szavaztam :)
|
nem fog mindenki szavazni az biztos h nem lesz reprezentatív DE engem érdekel :)
|
hoppá, az elfet elfelejtettem bejelölni... bár azzal úgysem játszok már 4-5 hete...
|
Quote:
|
:) egyenlőre a gnóm tolta el magát :D
|
Én meg megint azokra azvasztam, amikre eddig senki, vagy csak kevesen...:D
|
jótét lélek ;)
|
Én szavaztam, de nem jó ez így. Nekem 2 óriás orim van, és egy elf. Az óriásra nem szavazhattam kétszer...
Igaz, Never ennek csak örülhet, most főne a feje ha lelkiismeretesen össze kéne számolászni a fajokat:D |
Quote:
ezt max úgy lehetett volna megcsinálni ha nyitunk annyi topicot h mindegyik faj szerepelhessen 3X minimum :D de az nem lenne életképes |
nekem van egy gnómom :) Meg egy óriásom :)
|
Quote:
|
Quote:
|
No tessék,igen szoros lett :)
Ork:87 Óriás:84 Gnóm:82 Fél-elf:31 Elf:20 Zombi:9 Ember:4 Bocs,ha nem szavazok ennyiszer :) |
lol
most nekem 3 orim van de néha ezekre sem jut időm :eek: |
Szerintem szavazzuk meg, hogy Never orijait rakják anarchba:)
Ami sok az sok:D:D |
Quote:
|
Quote:
*nem elég hosszú üzi...* |
indítvány megszavazva:D
|
eddig kirajzolódik h úgymond két fő szint különül el a legtöbb voksot kapott fajok között
1. Óriás és gnóm 2. elf és törpe. |
szavaztam 5 fajra, mivel mindig ezekkel vagyok: elf, félelf, orias, gnom és ork. a kedvencem persze az ork meg a félelf, de a többit is komálom :)
|
büszkén jelentem én is szavaztam hulla óriás:D
|
Nem tudom, hogy kellett volna szavaznom: én az óriásra, az elfre és a törpére tettem 1-1-1-et. De 3 óriás orim van:eek:
|
Mielött szavaztam, nem tudtam, hogy szintet fogok lépni, most pedig dilemma gyötör, hogy tartsam magam a szavazatomhoz, vagy váltsak fajt és akkor az egyik semmisnek tekintendő.:)
|
irigylem a problémáidat :)
egyébként ha szabad kifejtenem véleményemet akkor én azt választanám amihez kedvem van. szavazástól függetlenül :) |
ahogy nézem elég sokan szavaztak így az ünnepek ellenére is :D
|
Quote:
Már el is döntöttem.:) |
ha vkit is érdekel :o
Zombin kívül minden orim van, 4félelf, 5 ember, asszem 13 ork, a többiről gőzöm sincs:D :D :D
Az óriások aránya mostanság kicsit megszaladt, bár normálban felfelé haladva ezek vannak: törpe, gnóm, elf. |
nekem fel-elfen es elohalottan kivul van minden :)
normalban viszont csak orias+elf+gnom+torpe orikkal jatszom/jatszottam eddig...a tobbi kiprobalasra vár még :) |
kellett nekem éjjel szavazni:(
kihagytam a gnómot:( na jóéjt-- |
:D
jó sokan szavaztak eddig. hát nekem rövid pályafutásom alatt csal félelfem meg emberem nem volt asszem. igaz minig gyors csopiban jóátszottam +a 2B |
wuhaha... tudtam hogy az óriás fog vezetni :D
|
Furcsa, hogy Nevernek nincsen ember es elohalott orija :D :D
|
szoros a harc a 3. helyért, de úgy néz ki h az elf nyer :)
|
Igazából ez arra lenne jó ha teszem azt Ati berakna vmi statisztikát a teljes hódban összeszámolt fajokról, így össze lehetne hasonlítani az ezen a forumon irogatók megoszlását a teljessel.
|
Ati, ilyen jellegu statisztikat nem lehet kerni? :)
Mondjuk a statisztika topicba :D |
Érdekes, hogy Ati vagy 3 hónapja valamelyik élőhalottas fórumba valami egészen magas élőhalott-arányt írt a játék egészét nézve. Itt meg 3 szavazat árválkodik a zombinál. Na jó, tudom, hogy ez nem egyb reprezentatív felmérés, de mégis fura.
Lehet hogy azért van, mert élőhalottal főleg a kezdők játszanak (első ránézésre jónak tűnik, aztán megismerik a hátrányait), és a kezdők még nem jönnek ide, a külső fórumra szavazgatni? |
All times are GMT +1. The time now is 17:50. |