Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   rövid üzi a gömb alatt (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=123)

bpeet 01-29-2006 19:56

rövid üzi a gömb alatt

Sziasztok!

Egy másik hasonló internetes játéknak az egyetlen dolga ami tetszett benne az az a lehetőség, hogy rövid üzit tud az ori tenni a gömbje mellé. Magyarul ha valaki sikeresen meggömbözi, akkor ezt a rövid üzit is meglátja.

Persze megkötésekkel pl. nem lehet sértő becsmérlő, nem sorolhat fel szöviket, stb, de talán kicsit szinesebbé tenné a játékot.

Vélemények erről az apró ötletről? (légyszi ne annyit írjatok h "ennek mi értelme" mert leírtam fent: egy kicsi változást hoz a játékba)

Ati 01-29-2006 20:02

Hát... Szerintem az is igen változatos, ha megjelenik a képernyő közepén egy viziszörny, és elénekel egy vicces dalocskát.

Anno a Jurassic Park III flash hirdetés is változatos volt, éjjel 2-kor halk háttérzene mellett játszottál, és egyszercsak fülsüketítő ordítás.

De úgy gondolom, hogy ezek egyike sem tartozik a játékhoz.

Half 01-29-2006 20:08

Quote:

Originally Posted by bpeet
Sziasztok!
Egy másik hasonló internetes játéknak az egyetlen dolga ami tetszett benne az az a lehetőség, hogy rövid üzit tud az ori tenni a gömbje mellé. Magyarul ha valaki sikeresen meggömbözi, akkor ezt a rövid üzit is meglátja.
Persze megkötésekkel pl. nem lehet sértő becsmérlő, nem sorolhat fel szöviket, stb, de talán kicsit szinesebbé tenné a játékot.
Vélemények erről az apró ötletről? (légyszi ne annyit írjatok h "ennek mi értelme" mert leírtam fent: egy kicsi változást hoz a játékba)

ez vicces szvsz meg jó, de az a baj, hogy erőteljesen koppintás lenne másik játékról.

Csokibácsi 01-29-2006 20:08

Kell annál jobb üzenet, mint mikor azt látja, hogy: kereskedő, harcos, tábornok, vándor, túlélő, tudós? :)

bpeet 01-29-2006 20:34

a viziszörnyes dolog sem rossz ötlet :) lehetne valami flash animáció :D

pedig programozás terén tényleg apró változtatás lenne az a kis szövegablak.

mind1, hátha támogatja valaki. (bár azt hiszem az Ati hozzászólásából h nem lesz ilyen) :)

Woodstock 01-30-2006 18:40

nekem teccik az ötlet, nemérdekelne, hogyha esetleg más játékból koppintjuk, jó és kész. :D

lll 02-03-2006 18:58

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Kell annál jobb üzenet, mint mikor azt látja, hogy: kereskedő, harcos, tábornok, vándor, túlélő, tudós? :)

hát szerintem ez tényleg jó üzi, csak 1 baj van vele, hogy ezt sajnos nem mindenki tudja üziként írni:(

ckow 02-03-2006 19:59

Nagyon sok lenne a moderálással a gond.. amúgy jó ötlet nekem tetszik:)

bpeet 02-03-2006 20:13

nem hinném h a moderálással gond lenne, hisz az orineveket is moderálják.

director 02-04-2006 01:30

Quote:

Originally Posted by bpeet
nem hinném h a moderálással gond lenne, hisz az orineveket is moderálják.

de orineved egy darab van, az üzenet meg feltételezem egy változtatható valami..

bpeet 02-04-2006 06:35

igaz erre nem gondoltam.

Woodstock 02-04-2006 10:40

akkor meg adjatok valami időlimitet, mondjuk egy üzinek egy hétig ott kell lennie, csak utánna lehessen változtatni...

Ati 02-04-2006 10:42

Quote:

Originally Posted by Woodstock
akkor meg adjatok valami időlimitet, mondjuk egy üzinek egy hétig ott kell lennie, csak utánna lehessen változtatni...

Azon túl, hogy egy másik játékban van ilyen, ennek pontosan mi is az értelme?

Mert annak, hogy hagyok egy üzenetet annak, aki bebukik, és bénább nálam, még csak-csak akadna... de hogy valaki ügyesebb nálam, én vagyok a béna, és akkor még üzengessek is neki, ennek semmi logikus értelmét nem látom.

Woodstock 02-04-2006 11:03

Quote:

Originally Posted by Ati
Azon túl, hogy egy másik játékban van ilyen, ennek pontosan mi is az értelme?

Mert annak, hogy hagyok egy üzenetet annak, aki bebukik, és bénább nálam, még csak-csak akadna... de hogy valaki ügyesebb nálam, én vagyok a béna, és akkor még üzengessek is neki, ennek semmi logikus értelmét nem látom.

Miért kell mindennek logikus értelme lennie?

Ez egyszerűen csak egy poén lenne, mondjuk ilyen üzikkel: "Látom benéztél hozzám, most látod mim van, kezdhetsz megijedni!"
Vagy mondjuk "országomat egy tankért..."

Egy biztos, gyakorlati jelentősége nem lenne, de érdekesebbé tenné a játékot. Szerintem. :D

Ati 02-04-2006 11:06

Quote:

Miért kell mindennek logikus értelme lennie?

Ez egyszerűen csak egy poén lenne, mondjuk ilyen üzikkel: "Látom benéztél hozzám, most látod mim van, kezdhetsz megijedni!"
Vagy mondjuk "országomat egy tankért..."

Egy biztos, gyakorlati jelentősége nem lenne, de érdekesebbé tenné a játékot. Szerintem. :D

Nem cél, hogy egy giccses játékot alkossunk, ahova berakok mindent, ami "poén". Egyéb ok?

Woodstock 02-04-2006 11:11

Quote:

Originally Posted by Ati
Nem cél, hogy egy giccses játékot alkossunk, ahova berakok mindent, ami "poén". Egyéb ok?

Nem más ok nincs, szerintem szinesÍtené a játékot, de tényleg csak ennyi...

Izé, megkérdezhetem hányan fejlesztitek ezt a játékot? Csak eszembejutott szegény Slaveland, ami azért maradt olyan amilyen, mert az egyszem kitaláló nemért rá fejleszteni...
Ezt csak úgy kÍváncsiságból kérdezem...

Toto 02-04-2006 11:11

Sok értelmét én sem látom ...
Bár ha bekukkantana, és mondjuk 3 mp-ig szembenézne vele egy Pitbull...:D

Ati 02-04-2006 11:35

Quote:

Csak eszembejutott szegény Slaveland, ami azért maradt olyan amilyen, mert az egyszem kitaláló nemért rá fejleszteni...

<irónia be>

Én tök régóta várom, hogy fejlesszék a sakkot, és kijöjjön az új verziója.

<irónia ki>

Toto 02-04-2006 11:50

Quote:

Originally Posted by Ati
<irónia be>

<irónia ki>

Az a dáma, vagy nem? :D

director 02-04-2006 19:02

Quote:

Originally Posted by Ati
<irónia be>

<irónia ki>

he, a sakkon csak ne ironizáljunk, jóvan? :P :P

Remedy 02-08-2006 09:25

Quote:

Originally Posted by Ati
<irónia be>

<irónia ki>

<offtopic>
es nem is tudod, mennyi uj verzioja van... kezdve a fischer randomtol, amit ugye fischer talalt ki eleg regen, a tandemig, amit negyen jatszanak, van az atomic, ahol ha utsz vmit egy kor sugarban robbannak a tisztek es ha pl felrobbantod az ellenfel kiralyat akkor nyersz (na ez eleg vicces, 2 lepesben el lehet veszteni a jatszmat... ) a franciasakk, es meg csomo mas agyament otlet. Bar en a tandemet nagyon szeretem, csapatjatekot csinal a sakkbol( van egy partned, ellenfelednek is, es ami babut leutsz atadod a partnernak es felrakhatja a sajat tablajara lepes helyett, es viszont)
</offtopic>

All times are GMT +1. The time now is 00:58.