![]() |
2007 első talija
Sziasztok!
Atiii, meg én arra gondoltunk (az előbbi talin felbúzdulva), hogy 2007.01.03-án újra találkozhatnánk a budapesti műjégpályánál. Most viszont délután lenne, olyan 15-16 körül találkoznánk, de ez változhat igénytől függően. Mindenkit szerettel vátunk. (A beugró egy korsó sör:D :D ) |
És természetesen Te fizeted igaz?:p
|
Nekem még jó is lehet. De miért kell a műjégnél találkozni, ha sörözni akarunk menni? :p
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ez eddig elég vérszegény. Legyetek bátrak, hisz jófejek vagyunk:D :D
|
Quote:
|
Én tök bátor vagyok. :) Már jelentkeztem is...
|
[quote=pepa;58768]Korcsolyáztál már spiccesen????
szted 3.-án ki lesz még!!! spicces?:D |
Jól van na:D
Lehet anélkül is;) |
Akkor nincs más hátra, mint beírnod a naptárba és összeszedni a neveket...:)
|
miért kell pont szerdára tenni? :( hétvége? :(
|
Quote:
|
már ha van olyan :)
teny, hogy en szivesen mennek hetvegen...de most sporolni kell :( |
Quote:
pl. kevesebben vannak(amit valaki megemlített már,hogy azért délelött,mert kevesebben vannak),egy fokkal olcsóbb 900Ft helyett 600Ft a 300Ft-ból mehet egy VIP sms mondjuk:D Szóval reméljük eljön pár ember azért szerdán. Megiszunk 4-5 sört nyitás elött és irány a jég!:cool: 16:00-tól korizunk estig szóval,ha sörözni akarunk elötte és utána is akkor kb. ez egy 8 órás szórakozás lesz:D Ja és most olvastam ,hogy lehet szilveszterezni a jégen:) Slágrádió buli lesz 18:00-tól 2:00-ig. Gondolom mindenkinek van progija 31.-ére ,de akinek nincs és szeret korizni ott a helye:) |
2.-án kell menni korizni!:(
A melóm miatt így jött össze.... Remélem azért lesz jelentkező!!!! Hahóóóó:) :) |
Quote:
|
Quote:
Te lennél Budapest sztárvendége!!:D :D |
nem vagyok benne biztos,hogy tudom merre van a jégpálya,de remélem egy fogadó bizottság bevár a keletinél(vagy nyugati)
|
Quote:
amúgy nem vagytok kompletek? szilveszter után korizni? akkor aludni kell és miután felkeltél elmenni egy utószilveszteri buliba is és ott is halálra inni magad:cool: |
Nekem 2-a nem jó, de Nektek akkor jó szórakozást...:o
|
Hát ez akkor szívás:(
Lehet ketten leszünk Petivel??? Valaki még jön azért? |
ha Harcosok ott lesz, akkor én is :)
a 2.-a egy tetszetosebb idopont egyebkent is :) De mondjuk nem lehetne Szegeden korizni? :D Bérléssel együtt 3-ad annyiba kerül fele időnyi korizás :) Tegnap voltam ott es nagyon tuti! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Persze, átveheted 2.-kán a jégpályánál:D
|
Akkor mi elindultunk, legyetek minnél többen, hogy többen legyünk, mint 2!
Én vajszínű Adidas kabárba leszek és szürke kötött sapiba:D |
Jó volt a korizás meg a lufi is!
Én voltam a lufi..Pepa meg fújta belém a levegőt... -Marha jóóóóó:eek: Szóval egy-két támadás miatt az utcsó pillben nem tudtunk elindulni! Ez már betegség bakker....(inkább ütünk a hódban ,mint korizunk a jóban) ..... |
All times are GMT +1. The time now is 13:51. |