![]() |
Pontok
Sereged megérkezett xxx (#xxxxxx) országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Katonáid feldúltak, amit láttak, végül hazaindultak 143197443 arannyal, 305410 runával és 2079 bála gabonával. Veszteségeid: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 0 lovas és 752 elit. Ellenfeled veszteségei: 49 katona, 0 védő, 228 íjász, 294 lovas és 185 elit.
Ez most van de a pénzzsákmányt(143197443) nehéz kiböngészni, szerintem igy jobb lenne: 143.197.443. Az új kiirás: Sereged megérkezett xxx (#xxxxxx) országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Katonáid feldúltak, amit láttak, végül hazaindultak 143.197.443 arannyal, 305.410 runával és 2079 bála gabonával. Veszteségeid: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 0 lovas és 752 elit. Ellenfeled veszteségei: 49 katona, 0 védő, 228 íjász, 294 lovas és 185 elit. |
ezt támogatom :)
néha tényleg nehéz kivenni, hogy mekkora szám van ott :) |
Én is támogatom.
Meg Phoenix, azt is támogatnám, ha végre nem pirossal írnál ,kifoly tőle a szemem:) |
támogatom...
|
Quote:
Viszont akkor már ki lehetne ezzel bővíteni a karavánt is, mert néha ott is nagyon kell számolgatni a nullákat... |
viszont a topic címe félrevezető. "pontok"
|
Quote:
[OFF]Sajnáljuk, de a kérelmét elutasítjuk :D[/OFF] |
Támodgatom, de ird át hamar a cimet, kérlek :)
|
Nekem is tetszik :)
|
ény is egyet értek :D
mivel is? :D |
Quote:
Az ötletet én is támogatom. A pontok a számok között átláthatóbbá teszik mennyi lé jött:) |
Nem rossz ötlet, átláthatóbb.
|
jól van már :p
olyan snassz lett volna, ha csak azt írom, hogy: ja! :D egyébként tényleg nem lenne rossz...és a karavános ötletet is támogatom |
ez egyáltalán nem nagy változás, de hasznos;)
támogatom. amúgy látszik, hogy nagyon agyalsz valamin ami jó:D geniusok, pontok stb.:) |
Quote:
és ezt kiterjeszteném mindenhová. aki már indított mészárolni 8 lovast egy szöviháborúban, vagy egyéb hasonló élményben már volt része, az azt hiszem átérzi ennek jelentőségét :) Sereged megérkezett xxx (#xxxxxx) országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Katonáid feldúltak, amit láttak, végül hazaindultak 143 197 443 arannyal, 305 410 runával és 2 079 bála gabonával. Veszteségeid: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 0 lovas és 0 elit. Ellenfeled veszteségei: 49 katona, 0 védő, 228 íjász, 294 lovas és 185 elit. |
Quote:
|
Quote:
Max téged :P |
Quote:
|
De persze ez a pontos módszert nem csak a fosztásnál kell bevezetni, hanem a többinél is, persza akkor legyenek ott a pontok ha kellenek.;)
|
Quote:
Vagy mikor 457.497 varázslót gyilkolsz? :D Vagy hogy? :D Szerintem a karaván, meg a fosztás elég... (természetesen akkor amikor indul-beütsz, és amikor megérkezik a karaván-fosztáscucc) |
OFF:
ezer felett simán lehet mészárolni:p ON: Támogatom én is |
Quote:
Tessék... Ez szerinted zavaró? |
Quote:
|
Quote:
nem voltam 100k heki közelében de nem hiszem h ott annyi harc menne:D |
De ne végezzün fél munkát, a többi hadiakcióba is belehet iktatni...
|
Ezeket már nem tartom túl fontosnak... nem fogok topicot nyitni ha nem kerülnek be a játékba...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És kétlem hogy negyon mészárolgatnák egymást :D |
Quote:
|
Az utóbbi 8 hsz-nak vajh' mi köze a topichoz? :rolleyes:
(sőt, ezzel együtt az utóbbi 9-nek :D ) |
annyi, hogy csak fosztásnál és karavánnál legyen bevezetve;)
mondjuk a lopásnál is lehetne, mert könnyen jönnek 100. 000.-rek vagy milliók;) |
Quote:
|
ez általános nem neked kell jó legyen:)
amúgy meg én lopok mindenkit akit tudok:D az is bevétel |
amúgy nem mintha reklamálnék, de remélem atinak is tetszik:)
|
Úgy tűnik ige, mert iderakta:D
Én is támogatom egyébiránt. Viszont lopáshoz fosztáshoz és karavánhoz is bevezetném:) |
én is támogatom ez néha engem is nagyon zavar:)
|
jo 5let. ez az ezrenkenti tagolas kis valtoztatas, de ertelmes.
|
Nekem is nagyon tetszik, mert hát nem nagyon lehet kiböngészni, hogy mennyi lét hoztam:D
|
támogatom a pontokat jó ötlet
|
All times are GMT +1. The time now is 15:48. |