![]() |
Támadásoknál
Ha újabb támadást szeretnél indítani, akkor kattints ide. (Ne töltsd újra az oldalt, mert akkor eltűnik a sereged! KATTINTS IDE!)
Hello! Megtudná nekem mondani hogy ezt hogyan kell értelmezni? -Milyen oldalt ne töltsek újra? -Hogyan, hova tünik el a seregem? |
Ez nagyjából azt jelenti, hogy ne F5-Enter kombóval támadj.
|
Quote:
Pontosan azt jelenti, hogy ne toltsd ujra az oldalt. (reload, refresh, stb). Hova tunik el? A semmibe. Volt, nincs. |
Nyomtam F5-öt, entert, refresht, amikor ezt kiirta, de nem tünt el a seregem...
|
Quote:
|
Quote:
Jó:) , de csak 280- as seregeket küldök, a sokbol egy tök üres orira, biztos ami biztos:D ;) |
földfoglalás
nem akartam másik témát nyitni...
na szval ha földért megyek, akkor ugye mind1, hogy éppcsak beférek abba az oriba, vagy teljesen üres, akkor is egysereggel ugyanannyit foglalok? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mér ne lenne igaz? najó, pontosabban a pontszámod kisebb-e az övénél a sereged érkezésekor :p az befolyásol, A-ban meg a klánlétszámok közötti különbség és hogy baráti-e a két klán, az is befolyásol még :D :D :D
így teljes! :p |
Quote:
|
Quote:
Már körvonalazodik, a végén meg összefoglalja valaki:rolleyes: |
Akkor összefoglalom:D :
A zsákmány mértéke függ... ...a támadó ország és a védő ország közötti értékkülömbségtől ...attol hogy a támadó ország értéke nagyobb vagy kisebb a védő ország értékénél (lefele, felfele támadás) ... attol is persze hogy átütöd a védelmet vagy nem.:p U.I.: REMÉLEM JÓ A HELYESÍRÁSOM! |
Quote:
|
Quote:
|
hát remy már csak ilyen:)
amúgy az attól hosszú ó;) |
Quote:
Amúgy Hunor, javaslom a ms word-öt.. Írd bele amit írni akarsz, aztán aláhuzogatja ami rossz nyelvtanilag :D |
Quote:
|
különbség, nem külömbség
|
Quote:
|
Quote:
|
van ilyen:D
amúgy akkor már csak arra lennék kiváncsi melyik az a hiba amit remy mondott:rolleyes: |
Quote:
Mert ahogy észrevettem, a vessző billentyű nagyon rossz lehet a klavin :D |
megeshet:D:D:D
|
Gonoszak vagyunk.:)
Inkább egy javaslat, nézdd át amit írtál mielőtt elküldöd, mert sokakat zavar az ennyire durva helyes(helytelen)írás. |
Quote:
|
Quote:
|
Aha, a bagoly és a veréb esete :)
|
Quote:
Aha, a bagoj és a veréb esete :) Úgy lett volna lol... De egy kicsit mintha eltértünk volna a topic tárgyától nem? :D |
Quote:
Ugylátszik nagyon elvagytok rajtam:D. |
kicsit????????:)
|
Quote:
De inkább nyissatok egy témát: Helyesírás |
nem szükséges. csak tanulj meg írni;)
annak idején én is kaptam egy ilyen üzit ( nem biztos ) csunybogártól:( aztán odafigyeltem és többet nem nagyon szólt senki (kicsi az s:D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 17:00. |