![]() |
Morál
Lenne 1 kérdésem.
Ha a moralom beesik 50 alá.És folyamaatosan ot van.Akor ugye az elégedetlen lakosság nem fizet adót és elkezd gyujtogatni. Ilyenko csak házat és barakkot gyújt?Én parbajon tesztelegettem es ezt tapasztaltam.Ez igy van van csak en figyeltem rosszul? |
igen, csak azt gyujt :)
|
Mi van, ha elfogy a barakk + a ház? :rolleyes:
|
Quote:
|
Szecsa ez tuti?
Én is igy vettem észre de nem igazan mind1 :) |
igen,biztos :)
anarch,áthelyezett oriknál jól látható,csak barackot meg házat gyújtanak :) |
Akkor jo.En is igy tudtam :))))
|
Nekem az a kérdésem,hogy egy tolis morálját hogy lehet növelni? Kaptam pár rengetést és úgy elkezdett csökkeni,hogy fél nap alatt 74%-ra esett. Lopással lehet növelni?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lássuk csak... azt mondod toli vagy. Akkor a kocsmáknak köszönhetően 95% felett kellett volna, hogy legyen a katmorálod. Nos 1/2nap alatt 74% ra :confused: hmmm...hmmm... furcsa. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
a tolvajlás csak sima morált ront;) a többire nem hat.
|
és varis???
A tolisnak ott a kocsma a hadisnak meg a sereg a támadáshoz a katonai morál növeléséhez de egy rendes varis aki nem hadis/vari
Az mit tud tenni a katonai morál érdekében???:confused: |
Quote:
Mindent én sem mondok el :p Még nincs karácsony :D :D |
nekem is lenne egy kérdésem, a katmorál csak körváltáskor változik? és kör előtt vagy után? ezt még nem figyeltem idáig és igencsak érdekelne, mert lehet, hogy néha pont az az 1%-os emelkedés hiányzik, hogy beférjek valhová... :confused: :D
|
Quote:
1% os pontoságal küldenéd a sereget? :eek: Na neee már :D Ettől azért tanácsos bővebben számolni :) |
Quote:
dehogy is 1%-kal megyek:p , csak érdekelt a dolog, vaktában csak 1/A-n rohangálok az almezőben :D mert a legközelebbi klántársam is 36 körre van felettem:D |
A katonai morál milyen tól-ig sávokban mennyivel eredményez nagyobb veszteséget a csatákban?
70%-os morálnál már tapasztaltam, hogy elég jelentős az "extra" veszteség. Tudna ebben valaki segiteni? Vagy anarch csoport: és üssem "magam" aztán számoljak? Ha lehet inkább kihagynám. Flusztrál az a légkör.:) Köszönöm a segítséget. (Már ha vki segit) |
Quote:
|
Quote:
"A katonai morál A hadsereg hangulata létfontosságú ebben a világban, ahol mindenki egyre feljebb és feljebb törekszik, megtámadva másokat. A katonák, ha nem megfelelõen irányítod országodat, megtagadják a szolgálatot, vagy - ami még rosszabb - csak tessék-lássék harcolnak, rengeteg társuk halálát okozva ezzel." |
Quote:
a katmorál nem befolyásolja sem a csatában elszenvedett veszteségeket,sem a mészárolt egységek számát!! |
Quote:
"csak tessék-lássék harcolnak, rengeteg társuk halálát okozva ezzel" kitétel szerintem csak egyféle képp értelmezhető. Szó szerint. Ha alacsony a morál sokan fognak pusztulni. de nem (csak) azért mert csökken a seregerő.. hanem mert kedvetlenül harcolnak, igy sokan pusztulnak. Pl: van olyan hogy gyöztes csata során két azonos seregből a győztesnek van nagyobb vesztesége... ez nem a morál miatt van??? pl két óriás találkozik azonos minden egyéb kivéve a katonai morál. az egyik 10000 elittel 100% kat morállal a másik meg 14300 elittel és 70% morállal. az utóbbi meg fogja nyerni a csatát, de szerintem nem 1,43 szoros lesz a vesztesegé henem joval több. persze a példa triviális, meg ki van alul...meg egyebek.. de remélem azért érthető amire célozni szeretnék... |
Quote:
|
Néha nem célszerű szó szerint venni a súgót, például ezt is lehetne sokféleképp értelmezni:
a varázslatok 25%-kal kisebb eséllyel sikerülnek, kivéve a magára ható varázslatokat, aminél kicsit több az esély a sikerre, de azt jelenti, hogy többek között ártó varázslatnál 0,75-tel be kell szorozni a varázslók számát :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lehet, hogy szerinted nem utalhat arra, de Taszi attól még jól beszél:) A katmorál csak abban játszik szerepet, hogy egy csatát nyersz vagy vesztesz, magában a veszteségben nincs része. |
Quote:
Köszönöm, hogy eloszlattátok egy tévhitemet. |
Üdv!
Kerestem már pár helyen, de nem találtam rá választ, de lehet h csak én vagyok a lama. Szóval, az élőhalottnál mennyire számít a morál? Gondolom számít, de akkor hogy emeljem, mert csak a morál miatt nem akarok kocsmákat építeni, hullánál felesleges... |
osszál pénzt;)
ez a legegyszerűbb megoldás. vagy csökkents adót, bár egy idő után már nem tudsz:) |
Ugyanannyira számít, mint a többi fajnál. De a hullának nem kell olyan magasan tartania, mert se földrengéssel, se szárazviharral nem tudják levinni, mint másoknak.
Ha mégis magas morált akarsz: tedd alacsonyra az adót, foglalkoztass mindenkit, de ne legyen nagy emberhiányod, vagy a legjobb, ha osztassz pénzt. |
kb ezt csináltam eddig is :D, kössz
|
All times are GMT +1. The time now is 03:10. |