![]() |
Legyen-e színes fórum ünnepekkor?
Asszem a cím magáért beszél. Nekem a tavalyi színes fórum nagyon tetszett, és szerintem kellene, hogy idén is az ünnepek alatt így menjen. Azaz amíg a 3 körös minimum szabi tart.
Vélemények? |
támogatom én is
|
Hogy a nyavajába lehet ehhez szavazást szerkeszteni?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
/tényleg érdekel/ :D |
fő az optimizmus:D
|
Quote:
Érdekes dolog volt. A belső fórumon minden beírás más-más színű hátérrel és betűvel jelent meg. Voltak tök röhejes kombók, hogy nem lehetett elolvasni, csak ha kijelölted a szöveget, meg hasonlók, de alapvetően nagyon jól nézett ki. Szövifórumot nem érintette az ünnepi dísz. |
olyan esztelen hülyeség volt de teccet:D
|
Quote:
Az már olyan rég lett volna?:D |
Quote:
Hát valszeg idén is kihagyom... Majd azért egy-két screenshot-ot csinálhatna valaki... :) Nekem pl van egy olyan, amin Ati berakott egy képet a fórumra. Északék klánneve akkor "Hozz kecskét vagy feláldozunk! :)" volt, erre Ati az alábbi képet rakta be: http://kepfeltoltes.hu/thumb/061216/...toltes.hu_.jpg |
sajnos a tavaly én sem voltam itt, de kíváncsi vagyok, milyen a színes fórum. :) szal én benne vagyok.
|
|
Quote:
Azt olvastam, onnan jött az ötlet, hogy megkérdezem a társaságot, kinek mi a véleménye róla:) |
Hogy lessz e vagy nem az sokmindentől függ, ezért sztem tőlünk is :p
Én támogatom. Úgyszólván mindent támogatok, ami ez időre hangulatosabbá, szebbé, ünnepélyesebbé teszi a Hódítót fórumostól mindenestül :) Egy évben csak 1x van Karácsony + Új Év :) |
Szines lenne a belső fórum??:eek: az jóó:D
|
Én sem voltam itt tavaly, de teccene...:D
|
Quote:
|
Quote:
Tőled nem is vártam más kommentet :D A házassági évvfordulódon, vagy Pünkösd-kor díszíteni szoktad a lakást vagy bármi mást? Pff ;) |
Én is támogatom az ötletet, nekem tetszett a tavalyi ünnepi dísze a fórumnak! :)
|
Quote:
|
Én voltam már tavaly karikor,de nem ugrik be mi volt.Talán azért mert akkor kezdtem a játékot,és még nagyon izgultam:D:D:D
Ez azóta is tart:eek::eek::eek: De kíváncsi vagyok én is;););) |
Színes lett:):)
|
Köszönjük http://www.my-smileys.de/smileys3/35_3.gif
Remélem holnap is az lessz, mert ma nem lessz időm használni. Délután vasalom az ingemet, ezte meg dance http://www.my-smileys.de/smileys3/party_4.gif |
de arik :)
|
ZSírkirály a forum:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Legalább írjál színesen! |
Quote:
meg Xénát keresni :P |
Quote:
mi mindenhol flörtölünk :p baj? :p :D :D :D |
Quote:
|
Szupi a színes fórum, de én nem szeressem a pirosat az első színes üzim természetesen piros lett
|
kék piros fehér lila cyan magenta sárga rozsaszin fekete piros zöld szuperzöld
|
sárga piros kék fekete lila zöld
ezt olvassátok el gyorsan:D amúgy én is támogatom, mert tavaly nem voltam és kiváncsi vagyok:) |
Szerintem jó ötlet:D Végül is egy csomó web oldal megváltozik az ünnepekre
|
Quote:
a többi mondandómat meg megtartom magamnak:D - mert lehet páran nem örülnének neki:p |
Ünnep van ?
|
Quote:
de lényegtelen :) ez nem olyan ünnep :) |
Quote:
Ünnep az ünnep, szerintem. :) |
All times are GMT +1. The time now is 02:39. |