![]() |
A-ban szabin lévő ori beütése?!
Remélem Ati itt már megfelel.
A lényeg,hogy egyszerűen nem tartom korrektnek,hogy A-ban szabin lévő oritól hekit tudjanak vinni,miközben a seregét ugye nem kell beszámítani. Mintha nem is lenne. Ezek szerint ,ha egy teljes klán szabizik,akkor be tudom őket verni,mivel a seregük úgysem számít, ők meg úgyis szabin vannak. Nem értem,hogy miért kellett így beállítani ezt. Az lenne fair,ha nem lehetne beverni, illetve ha annak mindenképp úgy kell lennie,akkor számítson a serege,de ez így nagyon nem jó. |
Quote:
" A védekező oldalon a teljes szövetség védőerejével találja szembe magát. Ha a megtámadott szövetség valamely tagja szabadságon van, akkor az ő védőértékének csak az egyharmada számít bele a teljes védőerőbe. " de bele számít. ha az egész klán szabin van, nem lehet beverni a klánt, amíg tart a klánszabi... (hogy meddíg lehet szabin az csak tőletek függ mennyire voltatok aktívak eddíg. ) ez a topic a fejlesztésben van... mi a felvetésben az ötlet? |
Quote:
|
Quote:
"A védekező oldalon a szövetség teljes véderejével kell számolni: minden szövetségi tag minden egyes védő egysége beleszámít a védekező oldal erejébe. Itt is kivétel a szabadságon levő ország, ilyen ország csak védőerejének egyharmadáig számít be." |
Quote:
|
Quote:
|
Leóka ezt már leírta neked más is, de a megoldás az hogy szkra mész. Amikor beütik a klánod akkor lehet azért ütik be mert te szabin vagy és így a társaid miattad veszítenek hekit? Eddig azt nem írtad hogy ez bánt, pedig az7 A az elég nagy csapatmunka...
|
ezt szavazást ki kellett volna tenned:p
sztem se fair az ha csak az egyharmada számít bele. meg alapból h szabin üthető egy ori. direkt ezért van szabi h ne lehessen ütni. itt végülis felesleges a szabi, csak a vip körök nem fogynak. meg sztem komoly következménye nem lenne annak h ha törölnék ezt a szabályt |
Quote:
|
Quote:
Nem véletlen van ez a szabály. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azért főleg így az ünnepek táján belegondolva nem egy ideális dolog ez... Folytonosan úgy érzem hogy ha itt játszani szertnék az már kényszer... pedig alapjában véve nem lenne itt rossz a játék. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az hogy most kiütögeted magad aztán meg elmész egy adag szabira az mindenkinek jól esne, de sztem így nincs megadva az esély a visszavágásra. |
jó sokak szerint jó ez így, de akkor is szabi arra van h kimenj az oridból és azt biztonságba tudd.....
|
Quote:
|
Quote:
ha legalább wapról lehetne normálisan A-s orival játszani már az sokat lendítene a dolgon... |
Quote:
|
Quote:
Még nem kivánok szabira menni, csak előre gondolkodom.... a visszavágás lehetősége miatt van pl a lentebbi csoportokban is az akció utánni 12 órás korlát. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
kényszerből játszanom kell... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Máshol sok helyen nincs olyan, hogy szabadság. Ha elmész a hétvégére, akkor magára hagytad az országot, játékidőt is vesztesz, és közben támadhatnak is. Most akkor ezzel büntetve van mindenki, aki elmegy a hétvégére? Nem, ez a játék része ott. Itt is az az A-ban. Ugyanúgy, ahogy a 90 nap ketyeg szabi alatt is az időkorlátos helyeken. |
Quote:
fanatikus szint... |
Quote:
|
Quote:
És ezért nem akarnak odamenni. :) |
Szerintem jó ez így ahogy van. Egy jól működő klánban nincs mindig mindenki gépnél, ezzel szemben telón el lehet érni bárkit. Én se szeretem ha szabiznak a klánban, ha meg nagyori szabizott, kifejezetten ideges voltam, de mivel túl sok klánbalépése volt, kockáztattuk a klánütést, és nem raktuk szk-ra. Szal számolni kell, és kész. A dolog jelenleg jól működik.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
teljesen jogos, okos, és időtpróbált szabály nem kedvez az összevissza játszó klánoknak, de ez így van az összes csopiban, szabisokkal nem lehet játszani :) |
Quote:
Ami jó, hiszen legalább a családjával van az ember (az asszony mondja is, hogy nem fogjuk az új lakásba bevezetni :) ), viszont ne legyen olyan elvárása, hogy topx-es klánban lesz... // Amúgy ha seregindítás után mész el szabira, akkor lentebbi csoportokban is kaphatsz ütést szabi alatt, és ott sem megy ki a helytartó piacozni :) |
Quote:
|
Quote:
És résztvettem anno a szabis orik védelmének a tárgyalásában is. Teljesen jogos igény, hogy ne lehessen szabis orikkal "bevédeni" egy klánt! Képzeljük csak el! Adott egy elf 50% barakk-50% torony. A sereget kirakod piacra amíg felépül és a végén amikor minden épület áll lefokozol, hogy működjön is. Aztán szabira teszed. Az íjászok visszajönnek a piacról és ezután az elf megvéd majd a saját területénél 3-4x nagyobb klánt! A klánszabit pontosan ennek a kompenzálásaképpen dolgoztuk ki anno. Ezelött a szabály elött nem volt klánszabi sem. |
Quote:
A wapon rendbe kéne tenni az 1A-s dolgokat! 1. intéző 2. klánraki 3. helytartóállítás 4. klántámadás indítás Ezek nagyon hiányoznak :( |
All times are GMT +1. The time now is 21:02. |