![]() |
Karácsony :rolleyes:
Sziasztok :)
Ki,hol es hogy ünnepli a karácsonyt? Ég e már (van e ideje égni :D) abban a lázban, hogy kicsuszik az ajandekok vasarlasaval? :) Szokott e ilyenkor valaki messzire utazgatni mindenfele vagy csupán családjával tölti ezeket a kedves napokat :) S vajon csak az év 3 napján kell -e ilyen szeretetben élni? :-) Beszélgessünk :) |
most amennyire nyugalomban vagyok, ez az én témám :)
Eddig mindig a családdal töltöttem a karácsonyt, de ez a mostani kicsit másabb lesz. Barátnőmmel együtt vagyunk kint Angliában és sajna nem lehet megoldani hogy az ünnepek alatt haza tudjunk menni (ő dolgozik, én meg melót keresek) Szval kettesben fogjuk tölteni a karácsonyt, kivéve ha a főnöke megint beosztja ilyen lehetetlen napokra is :o Láz?? Az mi is?? :D ja hogy Karácsonyi láz? :rolleyes: eddig még nem igazán...nyugodt emberke vagyok, aki akár az utolsó pillanatig is kivár :) Na röviden ennyi jut most az eszembe :) Majd ha lesz még valami, akkor még írok :) Ja még annyi, hogy mindig ezt monnyák, hogy a szeretet ünnepe meg stb, de ahogy Szecsa is utalt rá nem csak ilyenkor kéne szeretetben és békében élni (na ez elég hippisre sikerült :D ) |
Én meg egyre jobban utálom az egészet. Másról sem szól, mint tömegről, reklámokról és agyatlan vásárlásról. Jól kinevelték már belőlünk, miről is szólna az egész eredetileg :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Az a szerencsém, hogy a feleségemmel sok mindenben egyetértünk: megbeszéltük, hogy nem ajándékozunk, csak összebújunk és örülünk egymásnak :)
Bocs, ha nyálas, de ez van ;) |
Laci, lehet indiszkret leszek, gyerekeitek vannak? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha még nem éreznétek át az ünnep közelségét ...
http://tn3-2.deviantart.com/fs12/300...ehmeturgut.jpg http://tn3-2.deviantart.com/fs11/300...ehmeturgut.jpg |
Ááááááááááá :eek: Csokiiiii... ez nagyon csúúf :o
Mondjam, hogy undorító? :D De ne legyen már off: Én nem megyek sehova. A Karácsony a családé + a barátoké :) Anyu, apu, hugi, nagymamák, nagytaták ebédek, vacsik... végül álltalános berúgás a haverokkal :) |
Szintén család. Oldalbordám, összes szülők, nagy zabálás, tűlevelek, pihenés.
|
Annak ellenére, hogy a Karácsony a szeretet ünnepe, sokan annyit idegeskednek miatta, mint egész évben nem. :D
Én nem idegeskedtem idén sem, viszont most vágtam meg a kezemet halpucolás közben.:rolleyes: *és még neki sem álltam fát dísziteni...* |
Boldog Karácsonyt :o :o :o
|
Boldog Karácsonyt kívánok a forum minden rendszeres-rendszertelen és néha szertelen látogatójának!!!:)
|
itt is boldog karácsonyt
|
Még nincs karácsony,de segítséget adhat a következő kép a karácsonyfa kiválasztásában!:D
http://img522.imageshack.us/img522/4...sonyfa2ov8.jpg BOLDOG KARÁCSONYT;) |
Ezt a topicot meg honnan szedted elő?
|
Quote:
majd elmesélem egyszer;) |
Hali! En nagyon utalom a karacsonyt! Mindig csaladi balheval kezdodik, oszt mar el van szarva az egessz. Meg nem vagyok vallasos se. Nem fuz sok szep emlek a karcsonyhoz, ha csak a reszeg nagyapam nem aki a fa alatt hever. Na de ez van!
Azert masnak BOLDOG KARACSONYT. En meg elek a nyarnak:) |
Nekem vannak jó emlékem a karácsonnyal kapcsolatban. Most idén viszont nem tudom hogyan lesz.
Ajándék?Akinek csak lehet készítem az ajándékot... Szerintem a rááldozott idő és energia többé teszi az ajit,mint a pénz. |
Quote:
Mondjuk én se vagyok nagy karácsony kedvelő és annyira nem is mozgat ez az ünnep,de azért jó azt mondani,hogy buék;)öööö...vagyis Boldog Karit!:D Én a szilvesztert jobban csípem:) |
Quote:
Sokan ész nélkül vásárolnak. Azt se tudják mit vegyenek meg! Én a kicsinek is nagyon tudok örülni:) Persze,ha valaki ad nekem karácsonyra egy autót meg egy lakást akkor annak mégjobban örülök,majd:D:D |
Quote:
ne felejtsük el, a szeretet ünnepe! Fekszem a nappaliban 24.-én a halászlé után, a 17 éves lányom mellémdől, és békésen végignézzük Bruce Willis Die hard 2. című filmjét!:) Ez szerintem olyan mint az autóskártyában a Lola T! Mindent visz:) |
Quote:
Ahol van még gyermek ott szép ünnep lehet a karácsony:) |
Quote:
"Fiatalság, bolondság" Nem hívlak át, mert rápucolnál a lányaimra:D |
Quote:
Köszi a meghívást:D |
Quote:
Eddig még mindig beütött a nagy krahh, vagy valami hasonló, és még a névnapomat is elfelejtik sokan :( |
Karácsony= nagyzabálás+ családlátogatás, majd nagyzabálás +családlátogatás, majd nagyzabálás ...... és, így tovább. Ilyenkor veszi észre az ember, hogy milyen nagy is a családja.
A szilvesztert én sem nagyon csípem. Elég unalmasak szoktak lenni, de az utószilveszeterek azok mindig elég ütössek. |
Quote:
Ugyan nagy a család, de mindenki utálja a másikat, én meg azt se tudom ki kicsoda :D |
Mijjaza topik, hogy karácsony rolleyes ? :D
|
Quote:
|
Quote:
Hozzáteszem a "bizonyítékot" nem tették zacskóba, hanem kimentek a Szent istván térre, és eldurrogatták. :D:D:D:D (Legalábbis feltételezem, mert pár rendőr kint volt, és dobálták a petárdákat, és az a 2 is köztük volt, aki engem begyűjtött pár órával azelőtt.:DDD) Névnapodat? Remélem nem Szilveszternek hívnak. :DDDD |
Quote:
És nem, véletlenül sem Újévnek hívnak :p :p :p :p :D |
Fene, pedig már épp meg akartam kérdezni. :D Ez gonosz volt. :D
|
Quote:
na de a Karácsony :D ide is jelentem a lakás készen áll a Jesszuskára, tetőtől talpig feldíszítve :D |
Quote:
Fogadjatok örökbe :D:D:D:D Légyszí! :D:D És kérek egy olyan nagy távirányíthatós tűzoltóautót is!!! :D |
Quote:
nekem már van örökbefogadott kicsi fijam :p :D *miért akar mindenki tűzoltóautót? :rolleyes:* |
Quote:
Mert a tömlő modern kori fallikus szimbólum, és gyerekkorban az ösztönök sokkal erősebben vannak jelen az eberben, mint később. :) Persze egy gyerek ezt így nem köti össze, de nem is kell, hiszen a fajfenntartás ösztöne egész pici korban kialakul. :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:28. |