![]() |
Biztonsági intézkedések!
2006-12-10 18:46:07 Biztonsági figyelmeztetés: hozzáférés az előzőtől eltérő IP címről. Új IP cím: 82.141.170.67
2006-12-10 18:42:20 Biztonsági figyelmeztetés: hozzáférés az előzőtől eltérő IP címről. Új IP cím: 212.51.122.137 Emiatt villogott a normálos orimban a kard pár perce, normálban lévő országaim jelszavát csak és kizárólag én tudom. Melyik lesz az én ip-m hogy lehet megtudni ki van a másik ip mögött? Miért akarja feltörni az orimat? Valahogy ki kellene deriteni hogyki a hunyó és a dunába hajitani az illetőt egy jó nagy kővel a nyakán. |
Mit lehet tenni az iylen jó indulatu emberek ellen és hogy szerzik az információikat?
|
Quote:
|
Quote:
Ati van valami tanácsod erre? Érdemes keresni ezt a gengsztert? Nem rég kapcsotlam be ezt az ip figyelést de most már nagyon örülök neki. Megyek megnézem az összes orim hogy be van e kapcsolva. |
Jogos a felvetés sztm.
Ha egyszer valaki kalózkodik és nem adtam neki endegélyt neki pls lehessen már valamilyen szinten visszakeresni(persze Admin által) a kalóz személyét. Ha ez nem megy,akkor tüntessük fel minima a szégyentáblán a belépni akaró kalóz ip címét. Szerintem ez a minimum egy gegszterrel szemben! |
Quote:
Ez csak azt a célt szolgálja, hogy lásd, hogy ha valamelyik nem a Tied, akkor ott teendőd van, egy azonnali jelszócsere minimum. Hogy juthatnak hozzá az adataidhoz:
|
Quote:
|
Az első hat pontra nagyon oda szoktam figyelni, a 7. az sajnos sanszos.
Gondolom a vannak iylen jelszó kitaláló v megfejtő progik, hány karater kell hogy nagyon nehéz dolga legyen még annak is aki ijennel dolgozik? Jelszó csere persze azonnal megtörtént. Ha lekérni a mailomra a jelszót szerintem arrol tudnék, de változtatok ott is jelszót. |
Ahogyan ismerem a Báttyát ezen felsorolásból egyiksem? áll meg nála.
Kitétel és itt sztem ellentmondok magamnak tehát off:confused: a kitalálhtaó belépő. De és! kicsinyt belegondolva kinek áll érdekében feltörni egy ilyen orit? lehet hogy ebben az irányban kellene tudakozódni? |
Quote:
|
Quote:
Minél bonyolultabb egy jelszó, annál nehezebb kitalálni. Legyen benne betű, szám, ha nem lépsz be wapról, akkor akár valami jel is, például @ { } [ ] ! + # $, ilyesmik. Az idézőjelet, illetve az őű-t kerüld, mert ezekkel esetleg túl jól sikerül, és többet nem tudsz belépni Te se... :) |
Quote:
|
Lényega lényeg váltok mindenhol jelszót.
|
egy apróság
ne a publikus msn címedre reggeld az orid! |
Quote:
|
Quote:
Goldy ezért kapol egy ávizet;) |
Quote:
|
lehet paranoiás vagyok, de sztem én is elkezdem lecserélgetni a jelszavaim :rolleyes:
|
Quote:
|
Én nem cserélgetek semmit, bár nálam már kisérleteztek egyszer.:)
Aki az én jelszavamat kitalálja, annak külön gratulálok.:D |
Quote:
|
Quote:
Azért a lecserélgetésekkel óvatosan:) nem rég cseréltem le az emilem pass-át és fél napi görcsöltem mire kitaláltam mi is lett :) |
Quote:
|
Quote:
Hogy ki lakozik egy IP mögött? Ati már leírta, csak a szolgáltatót fogod megtalálni. Ezt megteheted pl. itt is: http://wigwam.sztaki.hu/varazslatok/kombinalt.shtml IP-t beírod alulra, aztán mindent kérek. |
Quote:
|
31789 O.K. Hack'a'Tack ! a port válaszol, de zárva van
31790 O.K. Hack'a'Tack ! a port válaszol, de zárva van Ez a hacka tack ez micsoda? és miért használja ez azt a portomat mi válaszol és most zárva van? és hogy tudom azt a három portot bezárni amit nyitva talált a progi? |
Quote:
az már nem túl jó dolog... |
Quote:
Ha nyitva lett volna a kérdéses port és az igazi féreg próbálkozik, akkor már nem kéne nyugodtnak lenned. Ha zárva van, de válaszol, akkor tudják, hogy létezel. Legjobb, ha "a port nem válaszol (láthatalan)" (ez volt nekem), ilyenkor úgy néz ki, mint ha nem is léteznél. Ha érdekel a dolog, itt van egy kis infó: http://www.nibiru.hu/secmach.html#A%...es%20programok |
CSokibá Te egyhatlams király vagy :) Nem hiába aki az anyjával lakik és babettával jár :))
|
Sanyi a király és anyámnál csak lakom http://www.tms.hu/smiley/monokli.gif
|
Quote:
|
Quote:
ez a niburu honlap is okos ugy látom :) |
Quote:
a céges gépünkre lennék kiváncsi:) szerintem arra csak az nem mászik be aki nem akar... |
Quote:
Csokbácsi és azt hogy kell csinálni hogy én is tökre láthatatlan legyek? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De ez még mindig jobb, mint Gyula 3db nyitott portja. |
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Csoki: feltelepitettem egy tüzfalat és kinyirta a mesimet, pedig azt irta Niburu hogy eccerü meg magyar nyelvü err jött egy francia rém és kicsinálta a mesit meg itt os az exprolert is :( |
All times are GMT +1. The time now is 18:33. |