![]() |
Puskás Ferenc
hella . mint mindenki tudja nemrég elhunyt mindenidők legnagyobb focistája Puskás Ferenc.
ide lehet írni mindent ami hozzá kapcsolódik |
Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=cxrfvC7vnaY |
hát igen, nincs valami feltűnő helyen a topic
|
Quote:
Én a magam részéről igazi futballőrült vagyok. Imádom a sportágat, és ebből kifolyólag valamelyest átérzem, milyen jó játékos is volt Puskás Ferenc. De ő is csak ember volt. Megöregedett, beteg volt és meghalt. Az amit most a média művel, az már-már gusztustalan. Öcsi bácsi nagy játékos volt, büszke lehet rá a magyar labdarúgás, de hagyni kéne, hogy elmehessen békében. Szerintem. |
Quote:
|
Én is nagyra tartom amit művelt.Még Magyarként is igazi sztárnak számított.
De azt se felejtsük el,hogy hazaárúlónak kiáltották ki amikor nem jött haza . És most meg azok istenítik akik akkor a halálát akarták.De ez már csak igy van sajnos:( Nyugodjék békében! |
először én is azt mondom:
Nyugodjon békében ez nekem sem tetszik, hogy most hirtelen mindenki szereti és tiszteli. mikor élt kellett volna így tisztelni |
Quote:
Azért szó se róla, egy stadiont csak elneveztek róla, illetve volt azért respectje. De amit most művelnek, a halála után, az kissé talán túlzás. |
Mondjuk a 180millás temetés is kissé túlzás...
|
én 80-ról tudok.
|
Mind1, nem a családja fizette...
|
még jó....
|
Quote:
|
Igen persze!
Hisz országunk megítélése szempontjából figyelni kellett arra,hogy milyen temetése is legyen egy ekkora labdarúgónak! -Küldőldről sokan voltak itt és az állam meg nekik is akarta megmutatni,hogy mennyire gyászolnak meg mennyire szerették! Részvétet bárki nyilváníthat és jó is ,ha megteszi csak ez kissé túlzás volt! Kamerákkal szaladgáltak....az emberek meg kimentek bámészkodni meg fényképezni..szerintem ez nem normális! -Szívből valszeg csak a család gyászólt,de attól függetlenűl magyarországot növelte Puskás Ferenc az életében. Ezért még szép,hogy az állam fizet. |
Quote:
Igen, és a mi zsebünkből veszi ki ehhez is a pénzt... :( |
Quote:
Amúgyis sok pénzt szed be ez a .....rendszer! Jó kis reformok meg itt vegyünk el egy kicsit meg ott,de ez a temetés már nem oszt nem szoroz..azthiszem:confused: Szokták mondani,hogy "Élljen a koalició" Na,de ne belőlünk éljen és minket nyomjon el:( -Viszont most gyászoljunk még,mert tényleg nagy volt Puskás.... |
Quote:
|
Van ez így..
-Én elismerem,de én se voltam a temetésén nehogy azt hidd! Ídőm se volt rá. No,de most gyászolunk úgyhogy psszzzttt. |
Quote:
|
Nyugodjék békében.
Quote:
|
Quote:
Remélem, h a többi, az állam által kidobott pénz rámeső részét is átutalod... :):):) |
szamóka: attól, h trágár módon indokolsz a pirosadhoz, még nem lettél nagyobb csávó... sőt...
|
Quote:
Sok az a 80 millió egy temetésre, és sok volt a nyálangzás, ami a tv-ből áramlott. De ettől Puskás még nagy futbalista volt, nem csak híres. Hidd el nekem. |
Quote:
A nagyság (mint emberi tulajdonság) viszont nekem egészen más... |
Quote:
|
hát nem tagadom, tiszteletben és szépen kellett eltemetni, de hogy ennyire túlzásokba essenek??
|
Quote:
Szent Istvánt se ismertem,de ő is tuti nagy volt..ezt a nagy szót lehet szlengként is értelmezni. Szal Puskás jó volt és kész..és persze nagy volt!:) Túlvan tárgyalva. |
Quote:
-kicsit tényleg túlzásba estek. -Bár Zámbó Jimmyhez képest piskóta volt! ..Pedig Jimmy nem tett annyival többet le. |
Quote:
Remélem csak viccből hasonlítod Jimmyhez Puskás Öcsit:eek::eek::eek: |
Quote:
Nem lehet a 2 embert összehasonlítani:cool: |
Hááát, azé Jimmy temetése meg sem közelítette Puskás Öcsiét.
Vhogy nem emléxem az előbbi kapcsán a Népstadion, Hősök tere, Bazilika helyszínekre... És ha jól tom, akkor ott nem volt nemzeti gyásznap, zászlófelvonás sem... No, nem mintha hiányoltam volna... Itt is soknak éreztem a felhajtást... |
igaz.......
|
Ki a fene az a Zámbó Jimmy?
|
Quote:
Hát tudod??? Zámbó Árpi vagy ki a fenének a bratyója..asszem Vagy max a Dámbó rokona lehet |
Quote:
|
szerintem a dolog túl van tárgyalva.
megérdemelte a tiszteletet, de túlzásba estek a temetéssel. ezzel le kéne zárni;) |
Quote:
nem tudok privit küldeni, mert: "szamóka has exceeded their stored private messages quota and can not accept further messages until they clear some space." On |
Quote:
|
Quote:
upsz, nem engedi. akkor sry. :/ |
off/
smooth mostanában mindenen nevet:D on/ |
All times are GMT +1. The time now is 01:59. |