![]() |
Katonai akciók
Sziasztok!
Nem akartam 3 helyen kérdezni, ezért nyitottam meg ezt a témát. Az világos (nagyjából), hogy mikor támadok sikeresen. (kati, vari, toli akció) Ami viszont nincs a súgóban: - Ha pl. támadok egy orit(csak sikeres támadásról beszélve), akinek 1k varija van, és tudok ártózni, vagy nincs semmi varija, ugyanolyan pusztítást végzek(rengés, tűzgolyó, tolik mérgezése)? - a kati és tolinál is ez a kérdésem. A beütésnél, lopásnál fontos (a lopás, pusztítás, fosztás...MÉRTÉKÉNÉL), hogy neki mennyi van épp az adott egységből(nyilván katonánál íjj vagy elit)? |
nem fugg ezektol. a lenyeg, hogy befersz-e a tolikkal/varikkal vagy sem. a sereg ugyszinten.
|
Quote:
|
Tekintve, hogy minden akció eredménye(!) % rendszerben számolódik függ a támadott célcsoport számától. :)
(Ha sok íjásza van, akkor többet fog vinni a mészár. (legalábbis darabra:))) Azt, hogy beférsz-e vagy sem, azt egyetlen egység is eldöntheti, az utána lévő % nem függ a támadó és védő csoport nagyságától. (toli mészár akkor is annyi lesz, ha 1 variddal több van és akkor is ha 98161 variddal van több) DE a csatában való hullás mértéke már függ a csoportok számától. Így lehet, ha valaki nagyságrendekkel kisebb támadóval belédszál, akkor neked lehet 0 veszteséged lesz, míg neki meg hatalmas... |
Quote:
nyilvan ha meszarra megy - es be tud utni -, vagy gyilkol a tolikkal/varikkal, akkor az is lenyeges, hogy az ellenfelnek mennyi 1sege van, ez 1ertelmu. de a gyilkolas merteke nem attol fugg, hogy a tamado mennyivel gyilkol. ;) |
Először is nagyon szépen köszi a válaszokat!
Smooth Scroller igazad van, nem Massza Rex által írt válasz volt az eredeti kérdésem, de nagyon örülök, hogy ezeket leírta, mert ezek is kérdések lennének, csak még nem fogalmaztam meg. Így mostmár szinte teljes a kép. Köszi mindenkinek. Tehát összegezve (csakhogy jól értem -e) mindegy, hogy mennyivel támadok, nyilván sikeres akcióról beszélve, csak az menti meg az ellenfelet a viszonylagos nagy pusztítástól, ha sok egysége van(toli, vari). Katinál meg fordítva. Ha sok van, sok pusztul. |
Quote:
|
Quote:
|
én is így tudom
|
OK! Köszi. Jobb híjján kitapasztalom. Végülis úgyis játszom van nem?
|
bár nem a téma indítójához kapcsolódik, de a témához igen.
szóval van 4 ori. A, B, C, D. A meglátja, hogy ez a 3 ori tök üres. kimegy mindháromra egy-egy sereggel. A alattuk van. ekkor marad az, hogy csak az egyik üti alulról a másik kettő sereg felülről? és melyik kapja az alulról ütést? |
Quote:
valamelyik topicban azt nyilatkozta Ati,hogy a seregek kiküldési sorrendben csapódnak.tehát akire küldted először az kapja alulról. |
dexter és Smooth Scroller: olvassatok figyelmesebben és akkor megtalálhatjátok postonban "A kérdésre" a választ, amit hiányoltatok első olvasatra...:)
Quote:
az utána lévő % nem függ a támadó és védő csoport nagyságától = nem változik a mészár akkor sem ha 5x akkora sereggel mész, ugyan akkora lesz, mintha csak 1 fővel lettél volna több |
Quote:
|
hhhh...mintha ezt is írtam volna...:(
Na megyek elölöm magam :D |
Quote:
Ezt írtad... :D Ez számomra nem ugyanaz... :D Mi az, hogy függ a csoportok számától?! :D Nah, mind1 :D Megyek dolgozom egy kicsit :D |
Csoport = az akcióban ált konkrét érdekkel részvevők száma, alap esetben van egy támadó csoport és egy védő csoport :)
Na jó, lehet, kicsit fogalmazhattam volna szebben is, de le van írva a súgóba, szal ne tépjen má a szám feleslegesen :) |
Quote:
Amúgy nem emlékeztem a beírásodra én sem... :) De ha már izéltél, én is izéltem :D Szóval sorry, valóban írtad már korábban... :) |
egy kis "körbenyalás és kardcsörgetés" sose árt, főleg ha jót nevetünk a végén :)
|
ez igaz massza:)
|
Én nemrég kezdtem az 5- szintet és az érdekelne, mennyire érdemes belefogni egy olyan szöviháborúba, ami előreláthatólag sokáig fog tartani, és mindkét oldalon komoly veszteségekre lehet számítani?:confused:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nálam az a komoly veszteség inkább időbeli, mert nem nagyon lesz vége.
napi 4-5mészárt küldök ki és alig van valami nyoma. ezért kérdeztem, hogyérdemes-e rászánni az időt. |
Quote:
Bár ezt csak látatlanban mondom :) |
Code:
A zsákmány mértéke természetesen függ attól, Ha a pontlistán lefele támadsz, akkor kevesebb, ha felfele, akkor már 2szer több lesz a zsákmányod (ráadásul olyankor a császár segít is 10%nyi sereggel támadni) |
Quote:
A segítség 10% igen(ha mf vagy+40%),attól függ,hogy a célpontod alattad vagy feletted van a pontlistán :) Ezzel is szoktak viccelődni bizonyos rétegek :p ,hogy mielőtt beérne a támadás,akkor aládbont,hogy kisebb legyen a pontszáma,mint neked ,és így kevesebbet hozol el tőle ... |
1/A-n találkoztam egy igen érdekes dologgal, amit eddig eddig még nem tapasztaltam, ezért nem is értem. Szóval, az a helyzet, hogy kimentem földre, közben kindultak rám, a sereg kint 2 körre, az ellen meg 1 kör múlva ér, beszívtam, elvitt xx hekit, kör után nem lett távolozás, majd a következő körben is jöttek felém és a HT szerint így zajlott:
2007-05-17 22:01:06 xxxxxxxxxx(#xxx) országa megtámadott. A csatát sajnos elvesztetted, így nem lehetett megállítani a földszerzést. Több órányi csata után hazaindultak, de a következő területeket elvesztetted: 4 ház, 15 barakk, 5 őrtorony, 4 templom, 1 kocsma, 2 üres terület, és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 védő, 598 íjász, 0 lovas és 0 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 259 lovas és 0 elit. 2007-05-17 22:01:06 Hazaérkezett 0 katonád, 0 támadód, 0 íjászod, 38.400 lovasod és 0 elited. 2007-05-17 22:01:05 xxxxxxxxxxxx(#xxx) országa megtámadott. A csatát sajnos elvesztetted, így nem lehetett megállítani a földszerzést. Több órányi csata után hazaindultak, de a következő területeket elvesztetted: 5 ház, 26 barakk, 3 őrtorony, 4 templom, 2 kocsma, 2 üres terület, és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 védő, 631 íjász, 0 lovas és 0 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 232 lovas és 0 elit. ezzel nem is lenne semmi baj, de a két ori 2 klánból való, ilyenkor is kellene, hogy seregeik ütközzenek, nem??:confused: :confused: |
Quote:
Soha nem KELL, hogy ütközzenek, ez mindig csak egy LEHETŐSÉG. |
Quote:
elsőre nem hittem a szememnek, pislogtam 1et, megnéztem mégegyszer... ééés tényleg!! ez most valami vicc, hogy kitakarod a nevet, de a sorszámot benthagyod?? ez egyszerűen félelmetes:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:37. |