![]() |
Hmm... vagy nem Hmm...?
Na ez itt a nagy kérdés:)
|
Quote:
|
.....és hol lehet értelmetlenül szavazni?:confused: :confused:
|
Ati, látom ám, hogy a nem hmm...-re szavaztál, de ha nem indokolod meg, kénytelen leszek kihagyni téged a számlálásból:)
|
Közben megtaláltam:D :D
Indoklás: Csak..mert ez tetszik;) |
Quote:
|
Tehát!!! azért hmmm... mert szerintem... :D
|
nem hmm:)
*nah a fene, újítás van a fórumban, 10 karaktert kell legalább írni:) ezért most ide ezt írtam egy kis offnak bocsi* lényeg: nem hmmm |
Szerintem határozottan nem Hmm
már hogy lehetne az mikor messziről látszik hogy köze sincs a Hmm-höz, bár megtévesztő lehet mert jól álcázza magát. De aki jól megnézi az láthatja hogy ez bizony nem Hmm |
Quote:
|
Quote:
A kérdés tehát egyelőre egyértelműen a nem Hmm kategória. A "Hmm!" felszólítás megintcsak azért van, mert nem Hmm, de szeretné a felszólító ember, hogy az legyen. Ha már az lenne, nem szeretné, hogy méginkább Hmm legyen, tehát nem mondana ilyet. Ilyenkor is nyugodtan lehet tehát azt venni, hogy nem Hmm. A felszólítás is kilőve. A "Hmm...!" óhajtómondat azt hiszem megint egyértelmű. Ha Hmm lenne, nem óhajtanád. Tehát itt is nem Hmm van, és azt óhajtod, hogy Hmm legyen. Ez is tehát nem Hmm. Az óhajtás is kilőve. A "Hmm." kijelentés maradt a végére, de a fentiek fényében, ahol egyik esetben sem volt Hmm, azt hiszem jogosan lehet feltételezni, hogy a "Hmm."-t kijelentő ember nem lehet biztos abban, hogy valóban "Hmm"-e, és sokkal valószínűbb, hogy csak keveri valamivel. Ezért itt is a legbiztosabb feltételezés az, hogy nem Hmm. |
Quote:
Nem mondom, erősen figyelni kell, de szerintem akkor is Hmm... |
Hmmm.... Nem Hmmm...
Asszem nem Hmmm. Mér? CSak mert a Nem Hmmm... az Nem Hmmm.:rolleyes: |
Én azt mondanám így elsőre, hogy hmmm. Ez lehet azért, mert túl naív vagyok, vagy mert pozitívan állok a dolgokhoz. Tehát ha már választhatok, akkor: hmmm.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Asszem Ati szavazata érvényes:D:D |
Nem Hmm, csak azért mert így is mindenki szerint "Nem királynő" vagyok és nem akarok senkitse megrengetni a hitében:)))
|
lehet meg szavazni?
|
Quote:
|
Quote:
|
...én igenis szoktam hmmm...-öt mondani.... tehát biztos van olyan dolog, amire lehet...sőőőt kell is! Csakazértis hmmmmmmmm..... ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vagy legalabbis eleg furan hangzik... Tegyuk fel hogy nem hmm, ahogy Ati mondta. Namarmost, ha nem hmm, akkor vmi, amin elgondolkodtunk, az nem igaz. De vajon miert nem igaz? Tehetjuk fel a kerdest. Hmm, ezt meg kell gondolni.... Hopp! Feltettuk hogy nem hmm, es megis hmm-hoz jutottunk. Sajnos ebbol latszik, hogy hibas a feltetelezes, tehat hmm.... Ezert en erre szavazok! |
Asszem Synkel nagyon le leszel szavazva :)))
és akkor sem Hmm Ati meg már mindent elmondott ezt kár túlragozni :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amikor elgondolkozol, hogy "Hmm...", az azt jelenti, hogy nem tudsz valamit. Vagyis ürességben vagy a választ illetően. Namármost ilyen, hogy üresség, nincs a földön, valami mindenhol van. Ha más nem, akkor vákuum. Az is valami. Tehát az üresség, vagyis a "Hmm..." képzelet az csak látszólagos. Csalóka illúzió csupán. |
Quote:
|
Hmm-re szavaztam, mert elgondolkodtato, hogy miert nem Hmm! :))
a nem Hmm nekem nem szimpatikus, mert szeretek mindent tisztan latni! :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: