![]() |
Javaslatok élesbe rakása...
Most az alábbi dolgot találtam, böngészve a fórumon a felfedezés változásával kapcsolatban:
Összesítve ennyi szavazat érkezett: 1. verzióra: 2 szavazat 2. verzióra: 5 szavazat 3. verzióra: 5 szavazat 4. verzióra: 6 szavazat Ezek alapján a 4. verzió nyerte a szavazást: Amit kicsit furcsálok, hogy 17 szavazat, kicsit több, mint 35%-os támogatással dőlt el, hogy mi legyen... :) Javaslom, hogy ilyen volumenü dolgokat legközelebb jóval nagyobb szavazatszám esetén lehessen csak élesbe rakni. Ha lett volna mondjuk 50-80 szavazat, akkor nem szólok semmit sem... Esetleg olyant is lehet csinálni, hogy mielőtt valamiről döntötök Atis, lehet egy körüzit küldeni mindenkinek, hogy: "nemsokára új fejlesztések fognak bekerülni a játékba. Kérem, hogy mindenki szavazzon, és indokoljon a külső fórumon az esetleges utólagos anyázások elkerülésének érdekében" Vagy valami hasonló! Voltam, Kisbér |
Quote:
Úgy emlékszem téged se sűrűn lehetett látni arrafelé, viszont mióta volt pár "élesítés" igen akítv vagy ;) Tartsd meg ezt a jószokásod és akkor nem kell útólag futni a busz után! ;) |
Már bocsi, de ez egy nagy marhaság. Kaptunk a tervezett változásokról mailt, meg ki volt téve a főoldalra, hogy tárgyalások folynak, akit érdekel jöjjön vegyen részt rajta.
A jelek szerint 18 embert érdekelt az egész. Kit köteleznél rá, hogy márpedig jöjjn, hogy legyen meg a szükséges szavazat. Ati ezt az egészet egymaga is megcsinálhatta volna, de bevett minket is a kidolgozásba, aminek örülök. Neki is kényelmesebb volt így, és szerintem nekünk is jobb, legalábbis az illúziónk megvan, hogy érdemi munkát végeztünk az alatt a 3 hónap alatt... |
Synkellel ertek egyet en is.
|
Quote:
Ennyi... |
Quote:
Mert egyik fejlesztés sem éreztem komolynak, gondoltam majd utólag reklamálok :D:D:D (nemám) Amúgy vannak jó dolgok szerintem a mostani élesbe ment változásokban, de több olyan, amit szerintem nem gondoltak át rendesen... Abból látszik, hogy már most jóval többen szavaztak az említett változásoknál feltett kérdésekre, mint amivel eldőlt az egész. Nem az akkori fejlesztésben 5letelő, és szavazó embereket bántom ezzel, pusztán leszögeztem, hogy szerintem az eljárás rossz, és ezen szándékozom változtatni ezzel a topiccal... |
Én ennek a 17 szavazatnak is örülök...
jó hogy bele szólhatunk a játékba egyáltalán, alakíthatjuk , mert lehetne másképp is nem? ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ez lesz a jó példa, és legközelebb, ha lesz ilyen módósítás, mindenkit fog érdekelni... Ez a 3 hónap alatt, akik ezzel foglalkoztak, ők is szívesebben mentek volna mozizni vagy bármi... ezt nem nézhetjük semmibe... most ők moziznak, te gondolkozol :D :D :D |
Quote:
Ha nem haragszol, bemásolom a beírásod, hogy miért szavaztál arra, ami most van: 4. verizó Azért erre teszem a voksot, mert egyszerű, könnyen elmagyarázható nem csak egyetemi tanároknak is, ráadásul talán a legjobban szolgálja az eredeti célt, azaz a top további fedezéses távolodása erősen lelassul, az üldözők pedig kapnak esélyt felzárkózni. Nyilván nem egy-két nap alatt, de akkor is szerintem ez a legjobb Most 8k hekin durván 1200-1500 kattancs 1 heki felfedezése, nyilván attól függ mennyire harccal szerezte a hekiket... A topposok 9k katonából fedeznek durván... Szerinted melyik megeröltetőbb? 30k hektáron 9k katona, vagy 8k hektáron 1500? És akkor most gondolkozzunk el újra azon, hogy miért is szavaztál emellett... |
Quote:
Nem neked kell felmenni az égbe :D |
Quote:
|
Quote:
Nehéz utolérni őket, mert rohadt drága. És eddig mi volt? 20k hekin fedezett 225 katincsból ,más meg 1501 hekin 225 katincsból. Melyiknek könnyebb a haladása? |
Quote:
|
Quote:
Nyilván valóan elb..rontottuk ezen változások nagy részét... Ezzel szerintem Ati is tisztában van... Ezért mondom, hogy talán jó lenne, ha a jövőben -amennyiben még mindig igénybe venne minket Ati- ne 17 ember, azon belül 6 ember döntene arról, hogy méginkább utolérhetetlenek legyenek a toppos orik... Főleg, ha ez volt a cél :D |
Quote:
-szerintem- |
Quote:
|
Quote:
;) |
Quote:
- De ne offoljuk szét a topicot- :D |
Quote:
Próbáljátok meg körizben szólni a srácoknak, hogy jöjjenek, és ötöljenek, és a változás bekerül! Hm?! |
Quote:
|
Quote:
pont ezért lett bevezetve ez a módosítás, hogy ne a fedezős játék legyen a topp elérése, hanem az ütés... Monrónak sok jó javaslata van ehhez, hogy lehetne a támadásokat népszerűbbé tenni,kivitelezhetőbbé, ajánlom ezek olvasgatását is, aki a toppba akar kerülni, nem csak a fedezésel foglalkozni ... és egyik topp klán sem maradt ott örökre, és a mostani sem fog... bár eltértünk a témától nem tudom hogy függ ez össze a szavazatok számával :p :p |
Quote:
Vagy csak én látom hülyén a helyzetet?! |
Quote:
-szerintem- |
Quote:
|
Quote:
:D ( OFF:angolban lesz az első orim amit leújrázok... és az első helyről fogom... ) |
Quote:
Akkor leírom még1x! Azt szeretném, ha a jövőben változtatásra van szükség, és emiatt kiír Atis egy szavazást, akkor azt 3 szavazattal ne lehessen eldönteni, de még 6-al sem. Akkor inkább legyen érvénytelen a szavazás, és ne kerüljön be ez a változás. Aki szorgalmazta, hogy legyen, az szerezzen támogatást. Egy minimális támogatottság kelljen új fejlesztések élesbe rakásához. Ezt szeretném elérni, nem anyázni a mostani változásokat! Ezzel szemben mindenki azzal jön, hogy miért nem voltam itt, és hogy több hónapig volt, bárki jöhetett... Stb, stb, holott nem erről szól a téma... A fenti szavazás képét csak illusztrációként vetettem fel, hogy akár 6 szavazat is dönthet arról, amit lehetséges, hogy az emberek 95%-a nem szeretne, stb... |
Quote:
Abban elég tisztességes megyegyezés volt, hogy nehezítsük a fedezést, mégpedig drasztikusan. Ettől csak az anarchosok zárkóztak el, illetve ha jól emlékszem, a normálosok közül egyedül Serg. A szavazás tehát nem a nehezítésről szólt, hanem arról, hogy mennyire, és milyen képlet szerint legyen nehezítve a fedezés. Szal az ott 18 szavazat egy oldalon, csak az egyes utak közt volt eltérés. |
[quote=Kisbér;50393]
Azt szeretném, ha a jövőben változtatásra van szükség, és emiatt kiír Atis egy szavazást, akkor azt 3 szavazattal ne lehessen eldönteni, de még 6-al sem. Akkor inkább legyen érvénytelen a szavazás, és ne kerüljön be ez a változás. Aki szorgalmazta, hogy legyen, az szerezzen támogatást. Egy minimális támogatottság kelljen új fejlesztések élesbe rakásához. QUOTE] Értem ! végre még egy lelkes tag aki elfogadja , a már bevezetet módosításokat, és a jövőre gondol... csak kicsit félreérthető irányba ment el a topic ! :( akkor a fő témája,hogy hány minimális szavazat kell egy változás bevezetéséhez... A JÖVŐBEN... ?? |
Azt szeretném, ha a jövőben változtatásra van szükség, és emiatt kiír Atis egy szavazást, akkor azt 3 szavazattal ne lehessen eldönteni, de még 6-al sem.
Akkor inkább legyen érvénytelen a szavazás, és ne kerüljön be ez a változás. Aki szorgalmazta, hogy legyen, az szerezzen támogatást. Egy minimális támogatottság kelljen új fejlesztések élesbe rakásához. Ez egy naon jó ötlet. Viszont az is igaz, hogy sokan ide sem szagolnak, csak a váltiztatások után sírnak. |
[quote=Hóhér;50399]
Quote:
Szóval a jövőben!! :D A múlt hibáira utalva próbáltam meg építeni a jövőt, hiba volt?! :D :D |
Quote:
Én amellett vagyok... Ha csak 50 ember megy el 4 évente a népszavazásra, akkor sem alakul új kormány alapon :D Ezért én javaslok egy 50%-os támogatottságot, és min. összesen 50 szavazatot! Ami szerintem nem tarthatatlan... Az igazán nagy döntésekről pedig központi (bejelentkezéskor felugró) szavazást javaslok. Ebben az esetben mondjuk legalább fél éve regisztrált játékosok vehetnének részt. Ehhez mit szólnátok?! |
Quote:
ez jó és még tovább lehet fokozni !!! az igazi igazi nagy döntéseket, ( mint ez a mostani is ) hozza meg Ati , és csak véleméyn nyílvánítás legyen , mert ő pártatlan, és nem a saját országai forgolódását, vagy a toppban maradását nézi !!! |
Quote:
|
Quote:
Vagy ilyenkor amolyan demokráciát hintesz? :D Amúgy szerintem hosszútávon mindenképpen jobban jársz azzal, ha olyan döntéseket hozol, ami a nagy többségnek kedvez. Pár, a most élesbe ment fejlesztések közül szerintem nem ilyen. És ennek talán egyik oldala az, hogy az itt megbeszéltek közül választod a helyes fejlesztést, mégpedig ahogy észrevettem az alapján, hogy melyikre mennyi szavazat kerül... |
Quote:
|
Quote:
110 jegy volt eladva, de csak 12-en jöttek el a moziba. Hazaküldte őket, hogy szóljanak a többieknek is :D |
Quote:
Az én egyik javaslatomra 5 szavazat érkezett, de korántsem zavar annyira, hogy Xepi javaslata győzőtt mint téged! Gondolkodj el rajta mit hibáztál el és legközelebb próbálj meg átlépni a hibáidon. |
Quote:
Nem az zavar, hogy Xepi, Arra, Fegya, Gyerek, Ati, vagy az én javaslatom nyert, vagy nem nyert. Engem az zavar, hogy 15 ember döntése volt ez!!!!! És szeretném, ha ezt valahogy a jövőben -ha már Ati kikéri a véleményünket- minél nagyobb hallgatottság, és szavazóközönség tenné! |
All times are GMT +1. The time now is 14:52. |