Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Javaslatok élesbe rakása... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1131)

Kisbér 12-04-2006 12:45

Javaslatok élesbe rakása...

Most az alábbi dolgot találtam, böngészve a fórumon a felfedezés változásával kapcsolatban:

Összesítve ennyi szavazat érkezett:

1. verzióra: 2 szavazat
2. verzióra: 5 szavazat
3. verzióra: 5 szavazat
4. verzióra: 6 szavazat

Ezek alapján a 4. verzió nyerte a szavazást:

Amit kicsit furcsálok, hogy 17 szavazat, kicsit több, mint 35%-os támogatással dőlt el, hogy mi legyen... :)

Javaslom, hogy ilyen volumenü dolgokat legközelebb jóval nagyobb szavazatszám esetén lehessen csak élesbe rakni.
Ha lett volna mondjuk 50-80 szavazat, akkor nem szólok semmit sem...

Esetleg olyant is lehet csinálni, hogy mielőtt valamiről döntötök Atis, lehet egy körüzit küldeni mindenkinek, hogy:

"nemsokára új fejlesztések fognak bekerülni a játékba. Kérem, hogy mindenki szavazzon, és indokoljon a külső fórumon az esetleges utólagos anyázások elkerülésének érdekében"

Vagy valami hasonló!

Voltam,
Kisbér

monro 12-04-2006 12:58

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50337)
Javaslom, hogy ilyen volumenü dolgokat legközelebb jóval nagyobb szavazatszám esetén lehessen csak élesbe rakni.
Ha lett volna mondjuk 50-80 szavazat, akkor nem szólok semmit sem...

Esetleg olyant is lehet csinálni, hogy mielőtt valamiről döntötök Atis, lehet egy körüzit küldeni mindenkinek, hogy:

"nemsokára új fejlesztések fognak bekerülni a játékba. Kérem, hogy mindenki szavazzon, és indokoljon a külső fórumon az esetleges utólagos anyázások elkerülésének érdekében"

Vagy valami hasonló!

Voltam,
Kisbér

Attól eltekintve, hogy igazad van és támogatom az ötletedet mindenki nyugodtan szégyelje magát aki több hónapon keresztül észre sem vette, hogy van egy FEJLESZTÉSEK nevű fórumrész!

Úgy emlékszem téged se sűrűn lehetett látni arrafelé, viszont mióta volt pár "élesítés" igen akítv vagy ;) Tartsd meg ezt a jószokásod és akkor nem kell útólag futni a busz után! ;)

Synkel 12-04-2006 12:58

Már bocsi, de ez egy nagy marhaság. Kaptunk a tervezett változásokról mailt, meg ki volt téve a főoldalra, hogy tárgyalások folynak, akit érdekel jöjjön vegyen részt rajta.
A jelek szerint 18 embert érdekelt az egész. Kit köteleznél rá, hogy márpedig jöjjn, hogy legyen meg a szükséges szavazat.
Ati ezt az egészet egymaga is megcsinálhatta volna, de bevett minket is a kidolgozásba, aminek örülök. Neki is kényelmesebb volt így, és szerintem nekünk is jobb, legalábbis az illúziónk megvan, hogy érdemi munkát végeztünk az alatt a 3 hónap alatt...

Szecsa 12-04-2006 13:00

Synkellel ertek egyet en is.

Kisbér 12-04-2006 13:10

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 50342)
Már bocsi, de ez egy nagy marhaság. Kaptunk a tervezett változásokról mailt, meg ki volt téve a főoldalra, hogy tárgyalások folynak, akit érdekel jöjjön vegyen részt rajta.
A jelek szerint 18 embert érdekelt az egész. Kit köteleznél rá, hogy márpedig jöjjn, hogy legyen meg a szükséges szavazat.
Ati ezt az egészet egymaga is megcsinálhatta volna, de bevett minket is a kidolgozásba, aminek örülök. Neki is kényelmesebb volt így, és szerintem nekünk is jobb, legalábbis az illúziónk megvan, hogy érdemi munkát végeztünk az alatt a 3 hónap alatt...

Figyi, maximálisan igazad van, mégis 17 szavazattal eldönteni egy ilyen horderejű kérdést szerintem felelőtlenség...
Ennyi...

Kisbér 12-04-2006 13:14

Quote:

Originally Posted by monro (Post 50340)
Attól eltekintve, hogy igazad van és támogatom az ötletedet mindenki nyugodtan szégyelje magát aki több hónapon keresztül észre sem vette, hogy van egy FEJLESZTÉSEK nevű fórumrész!

Úgy emlékszem téged se sűrűn lehetett látni arrafelé, viszont mióta volt pár "élesítés" igen akítv vagy ;) Tartsd meg ezt a jószokásod és akkor nem kell útólag futni a busz után! ;)

Ez így van, én sem nagyon jártam erre...
Mert egyik fejlesztés sem éreztem komolynak, gondoltam majd utólag reklamálok :D:D:D (nemám)

Amúgy vannak jó dolgok szerintem a mostani élesbe ment változásokban, de több olyan, amit szerintem nem gondoltak át rendesen...

Abból látszik, hogy már most jóval többen szavaztak az említett változásoknál feltett kérdésekre, mint amivel eldőlt az egész.

Nem az akkori fejlesztésben 5letelő, és szavazó embereket bántom ezzel, pusztán leszögeztem, hogy szerintem az eljárás rossz, és ezen szándékozom változtatni ezzel a topiccal...

Hóhér 12-04-2006 13:15

Én ennek a 17 szavazatnak is örülök...

jó hogy bele szólhatunk a játékba egyáltalán, alakíthatjuk , mert lehetne másképp is nem?

;)

Kisbér 12-04-2006 13:16

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 50351)
Én ennek a 17 szavazatnak is örülök...

jó hogy bele szólhatunk a játékba egyáltalán, alakíthatjuk , mert lehetne másképp is nem?

;)

Ha már van, jobb lenne, ha 117 döntene ilyen kérdésekben nem? :D

Synkel 12-04-2006 13:19

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50353)

Persze hogy jobb lenne. Szedj össze 117 embert, hogy vegyenek részt a buliban:)

Hóhér 12-04-2006 13:21

Quote:

így van !

ez lesz a jó példa, és legközelebb, ha lesz ilyen módósítás, mindenkit fog érdekelni...

Ez a 3 hónap alatt, akik ezzel foglalkoztak, ők is szívesebben mentek volna mozizni vagy bármi...

ezt nem nézhetjük semmibe...

most ők moziznak, te gondolkozol

:D :D :D

Kisbér 12-04-2006 13:26

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 50342)

Syncel, látom te benn voltál a 17-ben.
Ha nem haragszol, bemásolom a beírásod, hogy miért szavaztál arra, ami most van:

4. verizó

Azért erre teszem a voksot, mert egyszerű, könnyen elmagyarázható nem csak egyetemi tanároknak is, ráadásul talán a legjobban szolgálja az eredeti célt, azaz a top további fedezéses távolodása erősen lelassul, az üldözők pedig kapnak esélyt felzárkózni. Nyilván nem egy-két nap alatt, de akkor is szerintem ez a legjobb

Most 8k hekin durván 1200-1500 kattancs 1 heki felfedezése, nyilván attól függ mennyire harccal szerezte a hekiket...

A topposok 9k katonából fedeznek durván...
Szerinted melyik megeröltetőbb?
30k hektáron 9k katona, vagy 8k hektáron 1500?

És akkor most gondolkozzunk el újra azon, hogy miért is szavaztál emellett...

Kisbér 12-04-2006 13:28

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 50355)
így van !

ez lesz a jó példa, és legközelebb, ha lesz ilyen módósítás, mindenkit fog érdekelni...

Ez a 3 hónap alatt, akik ezzel foglalkoztak, ők is szívesebben mentek volna mozizni vagy bármi...

ezt nem nézhetjük semmibe...

most ők moziznak, te gondolkozol

:D :D :D

Te könnyen mondod Drága :D:D:D:D
Nem neked kell felmenni az égbe :D

Dragi 12-04-2006 13:29

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50357)
Ha nem haragszol, bemásolom a beírásod, hogy miért szavaztál arra, ami most van:

4. verizó

Azért erre teszem a voksot, mert egyszerű, könnyen elmagyarázható nem csak egyetemi tanároknak is, ráadásul talán a legjobban szolgálja az eredeti célt, azaz a top további fedezéses távolodása erősen lelassul, az üldözők pedig kapnak esélyt felzárkózni. Nyilván nem egy-két nap alatt, de akkor is szerintem ez a legjobb

Most 8k hekin durván 1200-1500 kattancs 1 heki felfedezése, nyilván attól függ mennyire harccal szerezte a hekiket...

És akkor nézzünk a dolgok mögé :) 8k hekin mennyi ori van előtted akit tudsz ütni és 30k hekin mennyi van előtted amit tudsz ütni ?:) hmmm ?

Synkel 12-04-2006 13:35

Quote:

4. verizó

Nehéz utolérni őket, mert rohadt drága. És eddig mi volt? 20k hekin fedezett 225 katincsból ,más meg 1501 hekin 225 katincsból. Melyiknek könnyebb a haladása?

Xeper 12-04-2006 13:36

Quote:

Erre megintcsak azt lehet mondani, hogy ne utólag vegye magát észre a társaság... mindenkinek megvolt a lehetősége arra, hogy hozzátegye a gondolatait.

Kisbér 12-04-2006 13:39

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 50365)
Erre megintcsak azt lehet mondani, hogy ne utólag vegye magát észre a társaság... mindenkinek megvolt a lehetősége arra, hogy hozzátegye a gondolatait.

Értsétek már meg, hogy én nem az eddigi döntéseket bírálom, hanem a szavazás/élesbe kerülés módját!

Nyilván valóan elb..rontottuk ezen változások nagy részét...
Ezzel szerintem Ati is tisztában van...

Ezért mondom, hogy talán jó lenne, ha a jövőben -amennyiben még mindig igénybe venne minket Ati- ne 17 ember, azon belül 6 ember döntene arról, hogy méginkább utolérhetetlenek legyenek a toppos orik...
Főleg, ha ez volt a cél :D

Kisbér 12-04-2006 13:40

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 50364)
Nehéz utolérni őket, mert rohadt drága. És eddig mi volt? 20k hekin fedezett 225 katincsból ,más meg 1501 hekin 225 katincsból. Melyiknek könnyebb a haladása?

Én ezt értem, és egyértelmű, hogy változtatni kellett rajta, de ennél jobb módszerek is vannak... illetve ki lehetett volna találni...
-szerintem-

Xeper 12-04-2006 13:41

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50367)
Értsétek már meg, hogy én nem az eddigi döntéseket bírálom, hanem a szavazás/élesbe kerülés módját!

Nyilván valóan elb..rontottuk ezen változások nagy részét...
Ezzel szerintem Ati is tisztában van...

Ezért mondom, hogy talán jó lenne, ha a jövőben -amennyiben még mindig igénybe venne minket Ati- ne 17 ember, azon belül 6 ember döntene arról, hogy méginkább utolérhetetlenek legyenek a toppos orik...
Főleg, ha ez volt a cél :D

Nem rajtunk, hanem azokon múlott, akik nem jöttek... legközelebb majd mindenkit megfenyegetünk, hogy jöjjön, mert beverjük az oriját :D

Hóhér 12-04-2006 13:44

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50358)
Te könnyen mondod Drága :D:D:D:D
Nem neked kell felmenni az égbe :D

angolban is megcsináltad , itt is menni fog

;)

Kisbér 12-04-2006 13:46

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 50371)
angolban is megcsináltad , itt is menni fog

;)

Ott ütéssel mentem fel, ellentétben Veled ugye :D

- De ne offoljuk szét a topicot- :D

Kisbér 12-04-2006 13:48

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 50369)
Nem rajtunk, hanem azokon múlott, akik nem jöttek... legközelebb majd mindenkit megfenyegetünk, hogy jöjjön, mert beverjük az oriját :D

Xeper, és olyant nem lehet csinálni, hogy Atis azt mondja, hogy sorry srácok, de ez a 6db!!!! szavazat túl kevés ahhoz, hogy több ezer ember játékát módosítsam, mégha egyértelműen változtatni is kell rajta, mert ami most van, az egyértelműen nem jó!
Próbáljátok meg körizben szólni a srácoknak, hogy jöjjenek, és ötöljenek, és a változás bekerül!

Hm?!

Dragi 12-04-2006 13:49

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50378)
Xeper, és olyant nem lehet csinálni, hogy Atis azt mondja, hogy sorry srácok, de ez a 6db!!!! szavazat túl kevés ahhoz, hogy több ezer ember játékát módosítsam, mégha egyértelműen változtatni is kell rajta, mert ami most van, az egyértelműen nem jó!
Próbáljátok meg körizben szólni a srácoknak, hogy jöjjenek, és ötöljenek, és a változás bekerül!

Hm?!

Csináld meg :) Hajrá :) szép és jó amit itt leírsz de mint már mondták páran kint volt a főoldalon és Ati be is írta közös fórumra nem 1* szal csak az nem tudott róla aki NEM akart tudni........

Hóhér 12-04-2006 13:50

Quote:

pont ezért lett bevezetve ez a módosítás, hogy ne a fedezős játék legyen a topp elérése, hanem az ütés...

Monrónak sok jó javaslata van ehhez, hogy lehetne a támadásokat népszerűbbé tenni,kivitelezhetőbbé, ajánlom ezek olvasgatását is, aki a toppba akar kerülni, nem csak a fedezésel foglalkozni ...

és egyik topp klán sem maradt ott örökre, és a mostani sem fog...

bár eltértünk a témától nem tudom hogy függ ez össze a szavazatok számával :p :p

Kisbér 12-04-2006 13:52

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 50380)
pont ezért lett bevezetve ez a módosítás, hogy ne a fedezős játék legyen a topp elérése, hanem az ütés...

Monrónak sok jó javaslata van ehhez, hogy lehetne a támadásokat népszerűbbé tenni,kivitelezhetőbbé, ajánlom ezek olvasgatását is, aki a toppba akar kerülni, nem csak a fedezésel foglalkozni ...

és egyik topp klán sem maradt ott örökre, és a mostani sem fog...

bár eltértünk a témától nem tudom hogy függ ez össze a szavazatok számával :p :p

Ákos, Téged nem zavar, hogy 6 db szavazat döntött arról, hogy melyik változás került be?!?!
Vagy csak én látom hülyén a helyzetet?!

Kisbér 12-04-2006 13:53

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 50379)
Csináld meg :) Hajrá :) szép és jó amit itt leírsz de mint már mondták páran kint volt a főoldalon és Ati be is írta közös fórumra nem 1* szal csak az nem tudott róla aki NEM akart tudni........

Akkor is lehet olyant mondtani Atinak, hogy bocs, de ennyi nekem kevés...

-szerintem-

Dragi 12-04-2006 13:54

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50383)
Ákos, Téged nem zavar, hogy 6 db szavazat döntött arról, hogy melyik változás került be?!?!

Figyu télleg nem tudom mit izélsz :) Többször lett szólva hogy mi folyik itt külső fórumon!!!! Ezután mindenki vessen magára

Hóhér 12-04-2006 13:55

Quote:

az sem zavart volna ha csak Xepi szavazata lett volna ott...

:D

( OFF:angolban lesz az első orim amit leújrázok... és az első helyről fogom... )

Kisbér 12-04-2006 14:00

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 50386)
Figyu télleg nem tudom mit izélsz :) Többször lett szólva hogy mi folyik itt külső fórumon!!!! Ezután mindenki vessen magára

Komolyan mondom, nem értem, hogy miért nem lehet felfogni, hogy mit szeretnék...

Akkor leírom még1x!

Azt szeretném, ha a jövőben változtatásra van szükség, és emiatt kiír Atis egy szavazást, akkor azt 3 szavazattal ne lehessen eldönteni, de még 6-al sem.
Akkor inkább legyen érvénytelen a szavazás, és ne kerüljön be ez a változás. Aki szorgalmazta, hogy legyen, az szerezzen támogatást.
Egy minimális támogatottság kelljen új fejlesztések élesbe rakásához.

Ezt szeretném elérni, nem anyázni a mostani változásokat!
Ezzel szemben mindenki azzal jön, hogy miért nem voltam itt, és hogy több hónapig volt, bárki jöhetett...
Stb, stb, holott nem erről szól a téma...

A fenti szavazás képét csak illusztrációként vetettem fel, hogy akár 6 szavazat is dönthet arról, amit lehetséges, hogy az emberek 95%-a nem szeretne, stb...

Synkel 12-04-2006 14:02

Quote:

Szerintem egyrészt csakugyan kevés volt a szavazat, másrészt meg te is érdekesen látod a helyzetet.
Abban elég tisztességes megyegyezés volt, hogy nehezítsük a fedezést, mégpedig drasztikusan. Ettől csak az anarchosok zárkóztak el, illetve ha jól emlékszem, a normálosok közül egyedül Serg.
A szavazás tehát nem a nehezítésről szólt, hanem arról, hogy mennyire, és milyen képlet szerint legyen nehezítve a fedezés. Szal az ott 18 szavazat egy oldalon, csak az egyes utak közt volt eltérés.

Hóhér 12-04-2006 14:06

[quote=Kisbér;50393]

Azt szeretném, ha a jövőben változtatásra van szükség, és emiatt kiír Atis egy szavazást, akkor azt 3 szavazattal ne lehessen eldönteni, de még 6-al sem.
Akkor inkább legyen érvénytelen a szavazás, és ne kerüljön be ez a változás. Aki szorgalmazta, hogy legyen, az szerezzen támogatást.

QUOTE]

Értem !

végre még egy lelkes tag aki elfogadja , a már bevezetet módosításokat, és a jövőre gondol...

csak kicsit félreérthető irányba ment el a topic ! :(

akkor a fő témája,hogy hány minimális szavazat kell egy változás bevezetéséhez...

A JÖVŐBEN... ??

yenkie 12-04-2006 14:11

Ez egy naon jó ötlet.
Viszont az is igaz, hogy sokan ide sem szagolnak, csak a váltiztatások után sírnak.

Kisbér 12-04-2006 14:12

[quote=Hóhér;50399]
Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50393)

QUOTE]

Értem !

végre még egy lelkes tag aki elfogadja , a már bevezetet módosításokat, és a jövőre gondol...

csak kicsit félreérthető irányba ment el a topic ! :(

akkor a fő témája,hogy hány minimális szavazat kell egy változás bevezetéséhez...

A JÖVŐBEN... ??

Igen, de szerintem ez lejött már az topicnyitóból :D
Szóval a jövőben!! :D A múlt hibáira utalva próbáltam meg építeni a jövőt, hiba volt?! :D
:D

Kisbér 12-04-2006 14:16

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 50404)
Ez egy naon jó ötlet.
Viszont az is igaz, hogy sokan ide sem szagolnak, csak a váltiztatások után sírnak.

Ha nem szagol ide annyi ember, akkor inkább ne vezessünk be semmit...
Én amellett vagyok...

Ha csak 50 ember megy el 4 évente a népszavazásra, akkor sem alakul új kormány alapon :D

Ezért én javaslok egy 50%-os támogatottságot, és min. összesen 50 szavazatot!
Ami szerintem nem tarthatatlan...

Az igazán nagy döntésekről pedig központi (bejelentkezéskor felugró) szavazást javaslok. Ebben az esetben mondjuk legalább fél éve regisztrált játékosok vehetnének részt.

Ehhez mit szólnátok?!

Hóhér 12-04-2006 14:20

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50408)
Ha nem szagol ide annyi ember, akkor inkább ne vezessünk be semmit...
Én amellett vagyok...

Ha csak 50 ember megy el 4 évente a népszavazásra, akkor sem alakul új kormány alapon :D

Az igazán nagy döntésekről pedig központi (bejelentkezéskor felugró) szavazást javaslok. Ebben az esetben mondjuk legalább fél éve regisztrált játékosok vehetnének részt.

Ehhez mit szólnátok?!

ez jó

és még tovább lehet fokozni !!!

az igazi igazi nagy döntéseket, ( mint ez a mostani is )

hozza meg Ati , és csak véleméyn nyílvánítás legyen , mert ő pártatlan, és nem a saját országai forgolódását, vagy a toppban maradását nézi !!!

Ati 12-04-2006 14:23

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50408)

A Hódítóban nem demokrácia működik. A fejlesztések irányvonalakor kikérem a véleményeteket, hogy olyan irányba haladjon a játék, amilyen irányt a többség elfogadhatónak talál, és ami a játék egészének jobbítását szolgálja. Ettől függetlenül a fejlesztések eldöntése és bekerülése csak és kizárólag az én hatáskörömbe tartozik, azokról nem szavazás dönt.

Kisbér 12-04-2006 14:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 50412)
A Hódítóban nem demokrácia működik. A fejlesztések irányvonalakor kikérem a véleményeteket, hogy olyan irányba haladjon a játék, amilyen irányt a többség elfogadhatónak talál, és ami a játék egészének jobbítását szolgálja. Ettől függetlenül a fejlesztések eldöntése és bekerülése csak és kizárólag az én hatáskörömbe tartozik, azokról nem szavazás dönt.

Akkor viszont miért kérdezed meg, hogy melyik menjen élesbe?! :D
Vagy ilyenkor amolyan demokráciát hintesz? :D

Amúgy szerintem hosszútávon mindenképpen jobban jársz azzal, ha olyan döntéseket hozol, ami a nagy többségnek kedvez.
Pár, a most élesbe ment fejlesztések közül szerintem nem ilyen.

És ennek talán egyik oldala az, hogy az itt megbeszéltek közül választod a helyes fejlesztést, mégpedig ahogy észrevettem az alapján, hogy melyikre mennyi szavazat kerül...

monro 12-04-2006 15:11

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50350)
Nem az akkori fejlesztésben 5letelő, és szavazó embereket bántom ezzel, pusztán leszögeztem, hogy szerintem az eljárás rossz, és ezen szándékozom változtatni ezzel a topiccal...

Volt a beépítettnél jobb javaslat is (sztem jobb persze) és be sem került a szavazásba sem, vártam rá a támogatásotokat, de nem kerültetek elő :(

monro 12-04-2006 15:17

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50378)

Hm?!

A nagyapám mozigépész volt és megcsinálta egyszer.... (nem innen ment nyugdíjba!)
110 jegy volt eladva, de csak 12-en jöttek el a moziba. Hazaküldte őket, hogy szóljanak a többieknek is :D

monro 12-04-2006 15:23

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50393)

Magyarul legalizálni akarod a távolmaradást? Hiszen ha nem vagytok itt nem fog történni semmi... Ez nagyon egysíkú gondolkodás :(
Az én egyik javaslatomra 5 szavazat érkezett, de korántsem zavar annyira, hogy Xepi javaslata győzőtt mint téged! Gondolkodj el rajta mit hibáztál el és legközelebb próbálj meg átlépni a hibáidon.

Kisbér 12-04-2006 15:35

Quote:

Originally Posted by monro (Post 50437)
Magyarul legalizálni akarod a távolmaradást? Hiszen ha nem vagytok itt nem fog történni semmi... Ez nagyon egysíkú gondolkodás :(
Az én egyik javaslatomra 5 szavazat érkezett, de korántsem zavar annyira, hogy Xepi javaslata győzőtt mint téged! Gondolkodj el rajta mit hibáztál el és legközelebb próbálj meg átlépni a hibáidon.

Monro Drága, akkor neked is elmondom, mint azt már párszor megtettem...
Nem az zavar, hogy Xepi, Arra, Fegya, Gyerek, Ati, vagy az én javaslatom nyert, vagy nem nyert.
Engem az zavar, hogy 15 ember döntése volt ez!!!!!

És szeretném, ha ezt valahogy a jövőben -ha már Ati kikéri a véleményünket- minél nagyobb hallgatottság, és szavazóközönség tenné!

All times are GMT +1. The time now is 14:52.