![]() |
Vándor
Meg kellene oldani azt, hogy a vándor lássa, valójában mennyi körre van tőle az akit pl. támadni akar.
Tudom, hogy azt látja, hogy ő mennyire van, de az is jó lenne, hogy tudja, akit támad, haza tudja- e kísérni? :) |
Én is mindig gondban vagyok ezzel, mindig bekavar az, hogy nem tudom valójádan, hány körre van tőlem az ellen, vagy épp a saját szövim tagjai...
|
én csak 1x voltam vándorral de zavaró volt!
Bár úgyemlékszem, hogy pl. VIP karavánnál nemszámít az, hogy vádor vagy-e szal a szöviket ilyenmódon meg lehet nézni, hogy mennyire vannak |
ők az enemyt akarják..szövi nehezen kísér haza..LOL
|
Quote:
Lepidus ajánlanám figyelmedbe Cassandra írásának utolsó félmondatát! :) |
Quote:
|
Eddig nem tünt föl ez a karavános dolog, de nem is lényeg, csak zavaró volt.Viszont valóban az ellennél problémák forrása lehet.
|
én sajna gnómmal válsztottam a vándort s akkormeg a tábornok hiányzott de ez ilyen Murphy, hogy sosejó semmi :D
|
Quote:
|
hát nemtom mazochista vok és kevés volt a veszteség ezért inkább harcost akartam:P
neem egyébként tényleg cska annyi, hogy jóvolt az ori csak mindig kevésvolt a tábornokom :)meg keveset hoztam, de most, hogy nézem, hát harcos elégdúrva aki beválallja, főleg magasabb szinteken, ha tényleg nagyobb a vesztesége a harcos személyiségűnek |
Quote:
Igen, ott is. Ha van szövid, megkérded tőle, hol van nála a 3 körös határ fel és le. Aztán már tudsz számolni Te is. |
Quote:
|
Már eltértünk egy kicsit a témától, sztem kellene egy zárójelben lévő szám ami a valós távolságot mutatja :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha valakinek nagyon nem megy, még mindig ott a lehetőség, hogy üzenetben megkérdezze: "Helló, figyi, 3 körre vagyok Neked?" :) |
hehehe :D :D
|
Quote:
|
asszem igen:)
|
Szerintem ez a kérdés nem érdemel vitát,de attól függetlenül még én is okos dolognak tartanám ha lenne egy kis zárójeles szám,hogy pontosan hány körre van az illető. Ezzel felesleges utánajárásokat lehetne megszüntetni,mert nincs kedvem körváltás előtt még ilyet is számolgatni,vagy feleslegesen b*szogatni a varikat. Hi!
|
Igaz, hogy nem játszom vándorral, de a gondolat alapjában véve jó. Csak az a kérdés miként lehet megvalósítani a pontlistában való feltüntetést.
De ha idekerült a topic biztos van erre is tuti ötlet :D Szal támogatom :) |
jobb hiján én is csak kb re tudom ki lehet aki nem tud hazakisérni, a 2 kör utolso 10 embere az tuti szokott lenni. de támogatnék valami megoldást a dologra
|
Szerintem is jó ötlet lenne! Több csopiban számlgatni zért macerás igy marad a saccográf... Lehetne hogy úgy nézne ki mint a teljes kronika a vipeknek...
|
Csak támogatni tom az ötletet. Tényleg zavaró számolgatni, meg találgatni(a szövit meg főleg, h ki hol van).
|
Mivel bekerült a Megfontolás alatt álló javaslatok közé, szerintem legegyszerübben kéne megoldani a távolság problámát.
A pontlista "változatlan" maradna (mintha nem lennél vándor személyiségű), csak mikor akciózol pl. varázsolsz, támadsz vagy szövi behív akkor "érvényesülne" a bonusz. Tehát csak az almenüknél írná a csökkentett távolságot. |
Quote:
|
Quote:
ha a szövid nem vándor akkor előfordulhat, hogy semmit nem érsz azzal, hogy te magad vándor vagy. Hiába van neked 2 körre az ellen, ha a szövidnek 3, és egyedül nem férsz be... Másik: úgy emléxem, hogy a karávánnál is számít a vándor személyiség, de erre nem mernék megesküdni. |
Quote:
|
Quote:
|
én összeraktam olyan szövit 2 oriás vándor, ésatöbbi...
asszem jol ment...megy...lehet megmagyarázni de jelentősége nincs, kellene az hogy az ember lássa, mennyire van a szövije, és hazakisérik v sem. szerintem |
Quote:
|
szavazást nem lehetne ibdátani..pl 3-4 variációval és akkor kiderülni h hogy lenne jo....
ami felvetések vannak kiirni szavazsba és mindenki döntene neki mi tetszene és látnánk számszerű értéket..? |
Quote:
|
Quote:
|
Pedig nagyon egyszerűen meg lehet tudni.
Nézd meg hány helyezéssel fölötted, alattad kezdődik a 3 kör távolság. Ennek vedd a 2/3-át, és ez az érték jelenti a nem vándorok számára a 2 kör-3 kör határát. Ezt minden szintlépéskor Te is megnézheted. Személyiségválasztás előtt mentsd el a ponttáblázatot, aztán hasonlítsd össze a vándor személyiség választás utánival. |
Quote:
|
Quote:
Gondolom Bari is úgy értetette a dolgot, hogy csak pontlistában lenne jó látni. Ami mondjuk abszolút nem lenne zavaró ha a kör mellett zárójelben szerepelne az alaptávolság. példaori_1 2kör (2kör) példaori_2 2kör (3kör) példaori_3 3kör (4kör) Nem kell ide szövis támadást belekeverni egyszerűen ha vki vándor akkor kapjon még 1 oszlopot (vagy a meglévő oszlopba kerülne egy szám) a pontlistába ami a vándor nélküli távolságot mutatja. |
Valóban jó lenne ha valahogy jelölve lenne... sokat számolgattam én is már hogy hány helyezésre van még 2 kör... stb
Lehetne mondjuk más színnel jelölve az a körtáv, amit a vándor személyiség módosít... ezt talán még könnyű is megvalósítani :) |
A vándor személyiség a pontlistában mostantól zárólejben láthatja a körtávoknál, hogy mekkora lenne a távolság a vándor személyiség nélkül.
|
All times are GMT +1. The time now is 02:15. |