![]() |
meddig élhet egy mf?
Arra lennék kíváncsi szerintetek 1 toli mf meddig életképes magában?
Utoljára 3-4 éve hódítoztam,azér is hagytam rá, mer felb*szódtam h végül csináltam 1 szövit /sze mindenki szétspriccelt minden irányba,szét is fingattak minket :( Szóval mindenképp halálra van itélve feljebb az mf? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
En legalabbis tuti ezt tennem :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hmmhmm,mér 1 hadis jobb lenne mfnek?szerintem azt méghamarabb megfingatják értelmes szöviket úccse talál az ember |
A tolis orival ha lopkodsz, es visszacsap egy szovi, akkor megvedeni magad nem igazan tudod...szerintem.
|
Quote:
|
Szerintem nagyon keves van.
Ha pedig igen, akkor az orias vagy gnom szerintem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem
Az én szerény tapasztalataim szerint
Egy ember nagyon jó toli MFnek Ha odafigyel hogy elég varija legyen akkor lehet hogy egy óriás vari se ártozza És őrtornyok bele íjjakkal akkor még van valami hadi védelme is +MF bónusz |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Jaaa, hogy addig eljut egy ember faju jatekos? :)
Ezt nem tudtam :) Azt hittem az mar 1/A-s szint :) |
Quote:
Egyébként a srác épp arra kíváncsi, hogy mik az akadályai annak, hogy Aba eljuss MF, teszemazt emberként én csak elmondtam az egyik okot, amiért nem érdemes azt a taktikát választani, amit leírt.:) |
Quote:
|
Na, de legalabb vissza tud lopni es tud fedezni.
De amugy lehet full elites, es akkor tud utni is. |
Quote:
Akkor nem egyszer utik at, hanem 3x.... :) Sajnos mar csak egyszer alulrol! :mad: |
Én is MF ember tolisként kerültem az A-ba (igaz ez nem mostanában volt) és 1800-1900 hekiig el is tudtam vele jutni, ott azonban megállt a dolog...
Utána klánba kerültem, de úgy sem ment sokkal jobban... Az is igaz, h egy 2-fős klánban már nem volt több lehetőség a feljebbjutásra... A kihívást kedvelőknek írom, h a másik klántag félelf volt :) :) :) |
Quote:
Hogy lop? Vakon? |
Igen, vakon, mindketto :)
Tud mast? |
Quote:
Szerintem a 2b-ben meglehet élni MF tolis emberként. Leglábbis én elvagyok. :) Egyébként ha már MF a téma, szeretnék két dolgot hozzátenni. Amit nem szerettem soha (korábban mint szövitag): olyan levelet kapni az MF-től, hogy "...bátrak vagytok mi, 4en egy ellen..." Erre az a válaszom, hogy nem kötelező MF-nek lenni! A másik oldalról viszont, mint szövitag sosem nemtem el szabira, ha háborúra került sor, mert nem akartam a menekülés látszatott kelteni. Viszont azt gondolom mint MF, már nem vagyok köteles felvenni a harcot egy szövi ellen. Tehát ha úgy látom, hogy nem hagynak békén, szabira megyek. Összeggezve: Az MF ne reklamáljon, ha háborúba keveredik 1 szövivel, a szövi viszont ne reklamáljon ha 1 MF szabira menekül a háború elöl. |
Szia Borti :):):)
de jó, h itt is látlak :):):) |
Quote:
2. azt se tudják van-e szövid. 3. még meg se ütöm és már szabizik meg sípákol de az milyen már ?:) Még csak szájkaratézom semmi ütés! jah meg a másik volt egy csávó hajnali 2-kor 13 üzi válktás vagy több hogy én milyen izé vagyok hogy egyszer 5 beütöttem fosztani meg hogy biztos Monitorfejű vagyok amiért hajnali 2-kor még gép előtt vagyok mindegy szal elhordott mindennek meguntam elinditottam felé egy sereget reggelre nézem beütöttem és a srác törölt! Bátor volt :) |
Szerintem a kérdést úgy is fel lehetne tenni, hogy miért akar valaki sokáig mf maradni? Egyrészt szövetségben szerintebb izgalmasabb a játék, másrészt egy mf-et nagy valószínűséggel úgy is be tud ütni legalább egy szövitag, hogy a többiek segítségét nem veszi igénybe, mert sokkal kiélezettebb. Persze a kihívás az kihívás...:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:21. |