Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   ANARCHISTA klánszint! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1126)

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 12:05

ANARCHISTA klánszint!

Sziasztok :rolleyes:

mivel második szinten nem lkehet klánrendszer.....

azért lenne jó az anarch csoportrendszert átalakítani normál példájára;)
mégpedig ugy hogy a mostani D csopi az 1/D lenne és a 3/H maradna a helyén és 2/... szintet létrehozni és így már meg lehetne csinálni a klánrendszert és akkor 2/... ből is le lehetne fordulni....
itt is ugy lehetne L dönteni hogy valakinek vn e D s orija hogy össze kell öket kapcsolni és ha a 1/D-s ori lépésnek megfelel de nem fordul és ha vn alatta lévő szinten egy orija vagy akár több és a feltételeknek megfelel akkor fordulhassanak le:)
vagy a 1/D csopit át kéne nevezni 1/A anarchia csoportnak :D :rolleyes:
és így nem kéne minden orival egyenként szenvedni 20k hekiig vagy feljebb hogy fordulhasson elég lenne egy orival felszenvedni :) tudom erre azt fogjátok mondani hogy elég egy topos ori és aki fordulni akar az vipel egy topos orinak hogy had csatolja hozzá az oriját a forduláshoz:)
de erre ott az ip... szóval az összecsatolt oriknak 1 pi címről kéne futniuk és igy meg vn oldva ez is :cool:
ezt ki lehetne még fejteni több oldalon át példákat hozni fel rá de nem akarok.
szerintem nagyjából a lényeget leírtam habár sokkan nem fognak vele megyetérteni....
de szabad világban élünk és gondoltam leírom :rolleyes:

spok 11-06-2006 12:07

Na ez sztem amit irtam az elöbb :P
Evvel a fedezés szabályai nem lenének modositva de ujra be indulhatnak feljeb a játék.

Ati 11-06-2006 12:07

Mint azt már régebben is kifejtettem, ilyen jellegű módosítást a közeljövőben nem támogatok.

Felvetettétek már az ötletet, hogy megvalósítjátok ezt saját hatáskörben, de kb ennyiben maradt a dolog. Én annak a témának a felelevenítését javaslom.

Steve 11-06-2006 12:09

Ha kész egy teljesen kifforrott javaslat, amit mindenki támogat, és teis rábólintasz, akkor kábé mikor lehetséges hogy megvalósításra kerüljön?

Ati 11-06-2006 12:09

http://forum.queosia.com/showthread.php?t=220

spok 11-06-2006 12:17

Ok meg értjük hogy elég nagy modositás lenne és hatalmas tchnikai igénye de attól még szerintem evvel lehet foglakozni és ha ugy van meg is lehetne valositani ( ha ugy alakul)

Ati 11-06-2006 12:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 41120)
ilyen jellegű módosítást a közeljövőben nem támogatok.

Quote:

Originally Posted by spok (Post 41130)
Ok meg értjük hogy elég nagy modositás lenne és hatalmas tchnikai igénye de attól még szerintem evvel lehet foglakozni és ha ugy van meg is lehetne valositani ( ha ugy alakul)

Nem azt mondtam, hogy sose, hanem azt, hogy a közeljövőben. :)

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 12:23

nem csak 20 ember játszik ott:)
azért annál többen vagyunk..
a két javaslatot egy javaslattá kéne összekovácsolni ahoz mindenki hozzá tenne és L venne és pár hét alatt kialakulna a tökéletes javaslat:P
és már csak rajtad mulik hogy mikor valosul meg;)
men muszály azonnal csak annyit hogy be lessz vezetve ha meglessz a technikai háttér:)

Hamilkár 11-06-2006 13:28

Szerintem is jó ötlet!:p Kár, hogy annó Hulla javaslata nem lett teljesen kidolgozva, mert akkor már előrébb járnánk...:rolleyes:
Ha be lenne vezetve egy hasonló változtatás, akkor jóval többen lépnének a felsőbb szintekre! Jelenleg D-be lépni és onnan fordulni, pfff....:mad:
Ezért sokan maradnak lentebb, ahol lehet játszani!
Főleg az új fedezési változások fényében....

P

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 13:33

Quote:

Originally Posted by Hamilkár (Post 41157)
Szerintem is jó ötlet!:p Kár, hogy annó Hulla javaslata nem lett teljesen kidolgozva, mert akkor már előrébb járnánk...:rolleyes:
Ha be lenne vezetve egy hasonló változtatás, akkor jóval többen lépnének a felsőbb szintekre! Jelenleg D-be lépni és onnan fordulni, pfff....:mad:
Ezért sokan maradnak lentebb, ahol lehet játszani!
Főleg az új fedezési változások fényében....

P

Ezzel teljes mértékben egyet értek....
szóval ennek a változtatásnak elöbb utobb be kéne kerülni a játékban mert így sokkal izgalmasabb lenne a játék és igy nem 20 orikkal kéne szenvedni D ben hanem csak egy orival és 1* elég lenne L jutni a topbe és az alatta lévő szintről lehetne fordulni:)
persze itt is lenne klánraki és ahogy Hulla javasolta klánütések is:)
akkor ez a csopi is sokkal izgalmasabb lenne;)

Steve 11-06-2006 13:36

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 41162)
Ezzel teljes mértékben egyet értek....
szóval ennek a változtatásnak elöbb utobb be kéne kerülni a játékban mert így sokkal izgalmasabb lenne a játék és igy nem 20 orikkal kéne szenvedni D ben hanem csak egy orival és 1* elég lenne L jutni a topbe és az alatta lévő szintről lehetne fordulni:)
persze itt is lenne klánraki és ahogy Hulla javasolta klánütések is:)
akkor ez a csopi is sokkal izgalmasabb lenne;)

Ez a lehessen lentebbi csopiból fordulni vagy hogy csak egy orival lkehessen játszani ezt nem tartom jó ötletnek.
1. Ne akarj tisztán Acsopizni anarhban
2. Akkor mindenki ott maradna és nem fordulnának csak sokat lentebbről
3. Ez az anarh, ahol legális a multi, ahol teis regelhetsz 100orit;)

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 13:41

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 41165)
Ez a lehessen lentebbi csopiból fordulni vagy hogy csak egy orival lkehessen játszani ezt nem tartom jó ötletnek.
1. Ne akarj tisztán Acsopizni anarhban
2. Akkor mindenki ott maradna és nem fordulnának csak sokat lentebbről
3. Ez az anarh, ahol legális a multi, ahol teis regelhetsz 100orit;)

Steve nem ugy értem:D:D:D
hanem 1 ori elég legyen hogy az alsobb szintről 100 orival fordulhass hogyha megvan mindkét szinten a forduláshoz valo feltétel:P
a felső szintre akárhány orit felvihetsz de csak egy orinak kell meglennie fent a feltételnek hogy 2. szintről fordulhass....

;)

hulla 11-06-2006 13:42

ez mind szép és jó, de ha azt akarjátok h legyen még1 csopi akkor az új csopiban legyen a klános dolog, és ne D elé berakni még1 szintet hanem fölé még1-et, és nem kéne átnevezni a csopit, mondom inkább fölé tenni még1-et aminek a nevét rátok bízom pl.: [1/Anarch ] nem betűvel jelölni hanem alapból a célnak megfelelő nevet adni neki:) de nem itt folytatom, megyek a régi témához..

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 13:45

Quote:

Originally Posted by hulla (Post 41169)
ez mind szép és jó, de ha azt akarjátok h legyen még1 csopi akkor az új csopiban legyen a klános dolog, és ne D elé berakni még1 szintet hanem fölé még1-et, és nem kéne átnevezni a csopit, mondom inkább fölé tenni még1-et aminek a nevét rátok bízom pl.: [1/Anarch ] nem betűvel jelölni hanem alapból a célnak megfelelő nevet adni neki:) de nem itt folytatom, megyek a régi témához..

jó ötled de akkor ott se tartunk mint ezelött...
mert top30% után még fellépni a másik "1/Anarchba" az mégrosszabb lenne mert tovább tartana a fordulás is....
hacsak a lépésre nem lenne vmi ujj dolog kitalálkva...

Steve 11-06-2006 13:46

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 41171)
jó ötled de akkor ott se tartunk mint ezelött...
mert top30% után még fellépni a másik "1/Anarchba" az mégrosszabb lenne mert tovább tartana a fordulás is....
hacsak a lépésre nem lenne vmi ujj dolog kitalálkva...

Ha a top fellépne akkor jó lenne, mellesleg akkor 100kör kellen feljebb.

Steve 11-06-2006 13:47

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 41168)
Steve nem ugy értem:D:D:D
hanem 1 ori elég legyen hogy az alsobb szintről 100 orival fordulhass hogyha megvan mindkét szinten a forduláshoz valo feltétel:P
a felső szintre akárhány orit felvihetsz de csak egy orinak kell meglennie fent a feltételnek hogy 2. szintről fordulhass....

;)

Ez hülyeség már megbocsáss. Nem tudsz eljutni az Aba de szeretnéd kipróbálni milyen? Ez így eddig a legrosszabb ötlet SZERINTEM.:)

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 13:49

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 41173)
Ez hülyeség már megbocsáss. Nem tudsz eljutni az Aba de szeretnéd kipróbálni milyen? Ez így eddig a legrosszabb ötlet SZERINTEM.:)

miért is hülyeség?:P

spok 11-06-2006 13:51

mindenkép új felsö szint lenne a meg oldás egy 1 szint.
MErt akkor a D böl legaláb fel lépkednének és ujra játszhato lesz az a csopi is.

hulla 11-06-2006 13:52

gyerünk már át az eredeti topikba mert ha itt írjátok semmi haszna

spok 11-06-2006 13:54

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 41173)

Erre az elöbb irtam igy lehet ujra játszhato csoportot csinálni a D böl és müködne afellete lévö szint is.

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 13:54

Quote:

Originally Posted by spok (Post 41177)
mindenkép új felsö szint lenne a meg oldás egy 1 szint.
MErt akkor a D böl legaláb fel lépkednének és ujra játszhato lesz az a csopi is.

de meg kéne adni egy max lépéshatárt mint a többi szinten:)
mert ha akármekkora földel fel lehetne lépni akkor a következő szint is olyanná válna mint a mostani D....
de én még mindíg kitartok amellett hogy a D legyen a felső szint és az alá kéne berakni egy szintet:)

spok 11-06-2006 14:03

Quote:

Originally Posted by hulla (Post 41178)

hát ja nem árrtan egy helyen meg beszél ni :))

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 14:06

Quote:

Originally Posted by hulla (Post 41178)

átmentem és nagyjából összefoglaltam a témát:)

hulla 12-03-2006 14:02

ANARCHISTA klánszint!

Üdv Vezérek!

Már többször is felmerült az ötlet h mi lenne ha lenne anarchban is klánrendszerű csoport, erre a következő megoldást javasolnám amit már többőtöknek mondtam és helyeseltétek is, ha lehet ez a topic most halljon be mert akkor megint semmi értelme nem lessz a felvetésnek!

2/D és 3/H csoportokat egybe kellen olvasztani úgy hogy a jelenlegi D szinten levő országok lekerülnének H-ba /a jelenlegi topköreik, földjük..stb minden megmaradna/ és a kiürült D csoportban lehetne megcsinálni a klánrendszerű szintet ahova fellépni a 2 régi szint fellépési feltételeinek összeolvasztásával lehetne /1336 top kör és 3500 normál kör + a többszemélyiségű szabályok/
+ ide is érvényesek lennének a 2/B kontra 1/A lépési/fordulási szabályok.

azt hogy mennyi földel lehetne fellépni a klánszintre azt sztem szavazással el lehetne dönteni mint minden más egyéb dolgot is ami ide tartozik./pl oriszámok/:D

Arden 12-03-2006 14:09

mint már jeleztem,100%osan támogatom az ötletet :)
H-ból kellene a 3500 kör + 1336 topkör a kláncsopiba lépéshez, vagy a kláncsopiból a forduláshoz?

Never 12-03-2006 14:10

Támogatom :)
De sztem teljesen felesleges az 1336 topkör vagymennyi,mert mikor legutóbbis lefordultam D-ből,az úgy történt,hogy bekerültem a topba,aztán 1000 kör múlva visszanéztem,és lefordultam.Ennek meg sok értelme nincs :)
Tehát az lehetne simán 1000 kör,vagy akár kevesebb is.

hulla 12-03-2006 14:11

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 49803)
mint már jeleztem,100%osan támogatom az ötletet :)
H-ból kellene a 3500 kör + 1336 topkör a kláncsopiba lépéshez, vagy a kláncsopiból a forduláshoz?

igen H-ból mivel oda kerülne az egyesített csopi

Steve 12-03-2006 14:11

Tökéletesen egyetértek! Szerintem mindenki ámogatja az ötletet.

A vitás pontok:
-Hány hekin lehessen léptetni? szerintem minél jkisebb hekin annál jobb. Aztán majd kialakul. Én a 2500heki környékét javasolnám.

-egy játékos hány klánban hány orival lehessen? Véleményem szerint egy ember max egy klánban de akárháy orival jáchasson. Így a sok szk orival lehetne meglepetéseket okozni:)

Arden 12-03-2006 14:12

oké,érthető :)
a fellépési hekinél figyeljünk hogy ne rontsuk el kapásból a kláncsopit,mint annó a D-t :)
szóval vmi 2000-2300 közötti heki lenne sztem szerencsés.

hulla 12-03-2006 14:13

a szavazásokhoz adjatok javaslatokat h miként is legyel
pl fellépési föld D-be, max oriszám, vagy épp max klánban levő oriszám és mind1 mennyi szk...stb

belas 12-03-2006 14:16

Énis támogatnám:)
Sztem az 1000kör az reális lenne és egy játékos egy klánban vehessen csak részt...

Belas

Steve 12-03-2006 14:16

legyen multple choice választás és mindenki szavazzon egyszer a fellépési maxhekire másodszor a topkörre.

az én véleményem hogy lehessen 2000topkörrel fordulni Hból és 1000rel fordulni Dből, valamint ugye a 2500heki Hból lépni Dbe.

hulla 12-03-2006 14:16

2500 heki az sztem kevés lenne mert ha össze is olvad a 2 csoport a top kb 8k hekin fog kezdődni és a nagyobb orik közül nemsok bontana le, bár ha klánozni akarnak csak megteszik:)

hulla 12-03-2006 14:18

hamár anarch lehessen több orival klánozni:P

Never 12-03-2006 14:18

Max. klánban lévő oriszám lehet 10,de csak egy klánban lehet vkinek orija.Majd úgyis mindenki rájön,hogy nem olyan könnyű egy teljes klánt normálisan irányítgatni :)
Fellépési föld meg maximum 3000 heki.
Viszont,ha a mostani H-t,meg D-t összevonjuk,akkor onnan alig fog vki is fellépni,hullán kivül,mivel 20k hekiről senki sem bont szívesen 17ezer épüt.Ezért lehetne olyan,hogy akármilyen hekiről lehetne lépni,nyilván a többi fellépési feltétel maradna.

hulla 12-03-2006 14:20

Quote:

Originally Posted by Never (Post 49818)
Max. klánban lévő oriszám lehet 10,de csak egy klánban lehet vkinek orija.Majd úgyis mindenki rájön,hogy nem olyan könnyű egy teljes klánt normálisan irányítgatni :)
Fellépési föld meg maximum 3000 heki.
Viszont,ha a mostani H-t,meg D-t összevonjuk,akkor onnan alig fog vki is fellépni,hullán kivül,mivel 20k hekiről senki sem bont szívesen 17ezer épüt.Ezért lehetne olyan,hogy akármilyen hekiről lehetne lépni,nyilván a többi fellépési feltétel maradna.

ha akármennyi heriről lehet lépni akkor a végén minden maradna a régiben max az változna h be lett téve egy klános dolog

Steve 12-03-2006 14:20

Akkor legyen 8k de ne legyen elszállós sztem. Végülis ha egy klánban bármennyivel lehetsz akkor sok orit tarthatsz elfekvőben szkként, így megvan az anarhos fíling:)

Never 12-03-2006 14:23

Quote:

Originally Posted by hulla (Post 49820)
ha akármennyi heriről lehet lépni akkor a végén minden maradna a régiben max az változna h be lett téve egy klános dolog

Sztem egyáltalán nem így van.
Ha ugyanúgy 21k hekiről,vagy nem tudom mennyiről kéne lépni,2 év múlva lenne ott 100 ori,3 ember kezében,annak meg mi értelme van?

hulla 12-03-2006 14:23

sztem fellépés legyen inkább 5k heki az még reális szám a jelenlegihez képest, aki meg nem akar visszabontani visszabontom én:DDD na a viccet félretéve, sztem max 5 orija lehessen mindenkinek nem szk-ként, szk-ként meg mind1 mennyi

bari 12-03-2006 14:24

És mi lenne, ha csak 1 orit vihetnél föl?
Kialakulna a rendes szint, és itt meg lehetne mutatni, ki mit tud, ha csak 1 orival játszik :)
És teszem azt, lehessen cserélni az orit, bármelyik D- s lépésszintet elért orival

:-) nem is vagyok hülye :-P

All times are GMT +1. The time now is 13:21.