![]() |
ANARCHISTA klánszint!
Sziasztok :rolleyes:
mivel második szinten nem lkehet klánrendszer..... azért lenne jó az anarch csoportrendszert átalakítani normál példájára;) mégpedig ugy hogy a mostani D csopi az 1/D lenne és a 3/H maradna a helyén és 2/... szintet létrehozni és így már meg lehetne csinálni a klánrendszert és akkor 2/... ből is le lehetne fordulni.... itt is ugy lehetne L dönteni hogy valakinek vn e D s orija hogy össze kell öket kapcsolni és ha a 1/D-s ori lépésnek megfelel de nem fordul és ha vn alatta lévő szinten egy orija vagy akár több és a feltételeknek megfelel akkor fordulhassanak le:) vagy a 1/D csopit át kéne nevezni 1/A anarchia csoportnak :D :rolleyes: és így nem kéne minden orival egyenként szenvedni 20k hekiig vagy feljebb hogy fordulhasson elég lenne egy orival felszenvedni :) tudom erre azt fogjátok mondani hogy elég egy topos ori és aki fordulni akar az vipel egy topos orinak hogy had csatolja hozzá az oriját a forduláshoz:) de erre ott az ip... szóval az összecsatolt oriknak 1 pi címről kéne futniuk és igy meg vn oldva ez is :cool: ezt ki lehetne még fejteni több oldalon át példákat hozni fel rá de nem akarok. szerintem nagyjából a lényeget leírtam habár sokkan nem fognak vele megyetérteni.... de szabad világban élünk és gondoltam leírom :rolleyes: |
Na ez sztem amit irtam az elöbb :P
Evvel a fedezés szabályai nem lenének modositva de ujra be indulhatnak feljeb a játék. |
Mint azt már régebben is kifejtettem, ilyen jellegű módosítást a közeljövőben nem támogatok.
Felvetettétek már az ötletet, hogy megvalósítjátok ezt saját hatáskörben, de kb ennyiben maradt a dolog. Én annak a témának a felelevenítését javaslom. |
Ha kész egy teljesen kifforrott javaslat, amit mindenki támogat, és teis rábólintasz, akkor kábé mikor lehetséges hogy megvalósításra kerüljön?
|
|
Ok meg értjük hogy elég nagy modositás lenne és hatalmas tchnikai igénye de attól még szerintem evvel lehet foglakozni és ha ugy van meg is lehetne valositani ( ha ugy alakul)
|
Quote:
Quote:
|
nem csak 20 ember játszik ott:)
azért annál többen vagyunk.. a két javaslatot egy javaslattá kéne összekovácsolni ahoz mindenki hozzá tenne és L venne és pár hét alatt kialakulna a tökéletes javaslat:P és már csak rajtad mulik hogy mikor valosul meg;) men muszály azonnal csak annyit hogy be lessz vezetve ha meglessz a technikai háttér:) |
Szerintem is jó ötlet!:p Kár, hogy annó Hulla javaslata nem lett teljesen kidolgozva, mert akkor már előrébb járnánk...:rolleyes:
Ha be lenne vezetve egy hasonló változtatás, akkor jóval többen lépnének a felsőbb szintekre! Jelenleg D-be lépni és onnan fordulni, pfff....:mad: Ezért sokan maradnak lentebb, ahol lehet játszani! Főleg az új fedezési változások fényében.... P |
Quote:
szóval ennek a változtatásnak elöbb utobb be kéne kerülni a játékban mert így sokkal izgalmasabb lenne a játék és igy nem 20 orikkal kéne szenvedni D ben hanem csak egy orival és 1* elég lenne L jutni a topbe és az alatta lévő szintről lehetne fordulni:) persze itt is lenne klánraki és ahogy Hulla javasolta klánütések is:) akkor ez a csopi is sokkal izgalmasabb lenne;) |
Quote:
1. Ne akarj tisztán Acsopizni anarhban 2. Akkor mindenki ott maradna és nem fordulnának csak sokat lentebbről 3. Ez az anarh, ahol legális a multi, ahol teis regelhetsz 100orit;) |
Quote:
hanem 1 ori elég legyen hogy az alsobb szintről 100 orival fordulhass hogyha megvan mindkét szinten a forduláshoz valo feltétel:P a felső szintre akárhány orit felvihetsz de csak egy orinak kell meglennie fent a feltételnek hogy 2. szintről fordulhass.... ;) |
ez mind szép és jó, de ha azt akarjátok h legyen még1 csopi akkor az új csopiban legyen a klános dolog, és ne D elé berakni még1 szintet hanem fölé még1-et, és nem kéne átnevezni a csopit, mondom inkább fölé tenni még1-et aminek a nevét rátok bízom pl.: [1/Anarch ] nem betűvel jelölni hanem alapból a célnak megfelelő nevet adni neki:) de nem itt folytatom, megyek a régi témához..
|
Quote:
mert top30% után még fellépni a másik "1/Anarchba" az mégrosszabb lenne mert tovább tartana a fordulás is.... hacsak a lépésre nem lenne vmi ujj dolog kitalálkva... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mindenkép új felsö szint lenne a meg oldás egy 1 szint.
MErt akkor a D böl legaláb fel lépkednének és ujra játszhato lesz az a csopi is. |
gyerünk már át az eredeti topikba mert ha itt írjátok semmi haszna
|
Quote:
|
Quote:
mert ha akármekkora földel fel lehetne lépni akkor a következő szint is olyanná válna mint a mostani D.... de én még mindíg kitartok amellett hogy a D legyen a felső szint és az alá kéne berakni egy szintet:) |
Quote:
|
Quote:
|
ANARCHISTA klánszint!
Üdv Vezérek!
Már többször is felmerült az ötlet h mi lenne ha lenne anarchban is klánrendszerű csoport, erre a következő megoldást javasolnám amit már többőtöknek mondtam és helyeseltétek is, ha lehet ez a topic most halljon be mert akkor megint semmi értelme nem lessz a felvetésnek! 2/D és 3/H csoportokat egybe kellen olvasztani úgy hogy a jelenlegi D szinten levő országok lekerülnének H-ba /a jelenlegi topköreik, földjük..stb minden megmaradna/ és a kiürült D csoportban lehetne megcsinálni a klánrendszerű szintet ahova fellépni a 2 régi szint fellépési feltételeinek összeolvasztásával lehetne /1336 top kör és 3500 normál kör + a többszemélyiségű szabályok/ + ide is érvényesek lennének a 2/B kontra 1/A lépési/fordulási szabályok. azt hogy mennyi földel lehetne fellépni a klánszintre azt sztem szavazással el lehetne dönteni mint minden más egyéb dolgot is ami ide tartozik./pl oriszámok/:D |
mint már jeleztem,100%osan támogatom az ötletet :)
H-ból kellene a 3500 kör + 1336 topkör a kláncsopiba lépéshez, vagy a kláncsopiból a forduláshoz? |
Támogatom :)
De sztem teljesen felesleges az 1336 topkör vagymennyi,mert mikor legutóbbis lefordultam D-ből,az úgy történt,hogy bekerültem a topba,aztán 1000 kör múlva visszanéztem,és lefordultam.Ennek meg sok értelme nincs :) Tehát az lehetne simán 1000 kör,vagy akár kevesebb is. |
Quote:
|
Tökéletesen egyetértek! Szerintem mindenki ámogatja az ötletet.
A vitás pontok: -Hány hekin lehessen léptetni? szerintem minél jkisebb hekin annál jobb. Aztán majd kialakul. Én a 2500heki környékét javasolnám. -egy játékos hány klánban hány orival lehessen? Véleményem szerint egy ember max egy klánban de akárháy orival jáchasson. Így a sok szk orival lehetne meglepetéseket okozni:) |
oké,érthető :)
a fellépési hekinél figyeljünk hogy ne rontsuk el kapásból a kláncsopit,mint annó a D-t :) szóval vmi 2000-2300 közötti heki lenne sztem szerencsés. |
a szavazásokhoz adjatok javaslatokat h miként is legyel
pl fellépési föld D-be, max oriszám, vagy épp max klánban levő oriszám és mind1 mennyi szk...stb |
Énis támogatnám:)
Sztem az 1000kör az reális lenne és egy játékos egy klánban vehessen csak részt... Belas |
legyen multple choice választás és mindenki szavazzon egyszer a fellépési maxhekire másodszor a topkörre.
az én véleményem hogy lehessen 2000topkörrel fordulni Hból és 1000rel fordulni Dből, valamint ugye a 2500heki Hból lépni Dbe. |
2500 heki az sztem kevés lenne mert ha össze is olvad a 2 csoport a top kb 8k hekin fog kezdődni és a nagyobb orik közül nemsok bontana le, bár ha klánozni akarnak csak megteszik:)
|
hamár anarch lehessen több orival klánozni:P
|
Max. klánban lévő oriszám lehet 10,de csak egy klánban lehet vkinek orija.Majd úgyis mindenki rájön,hogy nem olyan könnyű egy teljes klánt normálisan irányítgatni :)
Fellépési föld meg maximum 3000 heki. Viszont,ha a mostani H-t,meg D-t összevonjuk,akkor onnan alig fog vki is fellépni,hullán kivül,mivel 20k hekiről senki sem bont szívesen 17ezer épüt.Ezért lehetne olyan,hogy akármilyen hekiről lehetne lépni,nyilván a többi fellépési feltétel maradna. |
Quote:
|
Akkor legyen 8k de ne legyen elszállós sztem. Végülis ha egy klánban bármennyivel lehetsz akkor sok orit tarthatsz elfekvőben szkként, így megvan az anarhos fíling:)
|
Quote:
Ha ugyanúgy 21k hekiről,vagy nem tudom mennyiről kéne lépni,2 év múlva lenne ott 100 ori,3 ember kezében,annak meg mi értelme van? |
sztem fellépés legyen inkább 5k heki az még reális szám a jelenlegihez képest, aki meg nem akar visszabontani visszabontom én:DDD na a viccet félretéve, sztem max 5 orija lehessen mindenkinek nem szk-ként, szk-ként meg mind1 mennyi
|
És mi lenne, ha csak 1 orit vihetnél föl?
Kialakulna a rendes szint, és itt meg lehetne mutatni, ki mit tud, ha csak 1 orival játszik :) És teszem azt, lehessen cserélni az orit, bármelyik D- s lépésszintet elért orival :-) nem is vagyok hülye :-P |
All times are GMT +1. The time now is 13:21. |