![]() |
a hódító jövője
ezt a topicot azért nyitottam, mert kiváncsi lennék ki mennyi évet jósol a hódítónak és ki meddig játszik:) én életem végéig:D amúgy ati szavazatára is kiváncsi lennék:) ezt nehogy sértésnek vegyék a hóditó karbantartói, nem azért nyílt a topic, hogy titeket szomorítsalak:D
|
Quote:
Az, hogy valaki 3-4 év után megunja, teljesen természetes, én valójában ennél sokkal hamarabb képes vagyok megunni valamit, kell időnként egy kis szünet. |
lehet, hogy sokan azt mondják a muliplayer játékokba nem lehet beleunni, mert folytan megújulnak. szerintem egy idő után kitapasztalod és csak nosztalgiából játszol:)
|
na ennek én is örülök:) tehát ezek szerint amíg módodban áll ezt csinálod igaz ati?
|
Quote:
|
Deni a bumeráng játékos, szóval engem sztem hosszú évek múltán is itt fog enni a fene.. :D
Játszok.. pihi fél év.. játszok.. pihi egy év.. játszok.. pihi 2-3hónap.. így megy ez :rolleyes: |
Quote:
|
én szinte azóta játszom amióta van hoditó, de nem folyamatosam a leghosszabb kihagyoot idő azthiszem 10 hónap volt. Az utobbi két évben mindig akkor jöttem vissza amikor Ati küldte a regisztrációs kodot.
A játék folyamatossága sok mindentől függ amikor elkezdtem akkor még egyedül álló voltam most van 3 gyerekem. Nam,ármost én imádom a hoódot, de a család fontossabb ezért voltak a nagy szünetek. Megpersze volt amikor törölve lett az országom akkor persze megsértödve abbahagytam, de kb fél év mulva újra kezdtem.:D |
tehát mindenki kisebb szünetekkel addig játszik, amíg tud igaz?:)
|
Quote:
|
Quote:
Nekem is lenne egy érdekes statisztikai kérdésem, bár nem indítok neki új topicot. Ha sokakat zavar, hogy itt teszem fel, szóljatok, és törlöm:) Ati, a dizájnváltás után megvolt a nagy felhördülés, és rengetegen kijelentették, hogy ha nem kapják vissza a régi verziót, akkor törlik a VIP országokat, és soha többet nem hódoznak, metr ők azt megszokták, megszerették, ez meg xar. Most úgyszintén tapasztalható ez. Elég sokan álltak elő oylannal, hogy most akkor törlik a VIP országaikat. Amennyire nekem rálátásom volt a dizájnváltás utáni dolgokra, elég sok hőzöngő azóta is játékban van, a mostani változás pedig még messze nem futott ki, de érdekelne, tudsz-e valami számadatot mondani, mennyivel nőtt a változások után az országtörlések aránya? |
Quote:
|
Megnyugodtam, ezek szerint jól láttam a dolgot, hogy nem csökkent zuhanásszerűen a játékosok száma:)
|
Sztar bevallani de nekem spec mostmár jobban teccik ez a dizájn... deha öt év múlva meg lesz változtatva meginthőzöngeni fogok:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De te belátod, sokak ezt sose fogják megtenni. (Mellesleg szavazni jöttem és elfelejtettem.:D) |
hát én jelen pillanatban abba hagytam a Hódot:)
de majd egyszer lehet vissza térek új országokkal:):D |
na akkor lagen várlak 200 hekin:) amint kijössz a védettség alól lesz vérpincsi pancsi:D:D:D
|
Szavaztam: tőlem meg nem szabadul ez a játék, míg meg nem unom. Az pedig várhatóan nem mostanában lesz.;)
|
Quote:
|
Egy darabig én sem tervezem abbahagyni :)
|
Valójában amíg meg nem unom az erős lenne ,mert max szabizok pár hetet és újból itt vok:D
amíg meg tudok vele játszani??!!Már miért ne tudnék?? Bár én a 2.-ra szavaztam..... A játék meg csak nem szűnik meg soha,ha netán mégis szóba kerülne xx év múlva akkor mindenkit várok a Kossuth téren és pár százezer ember táraságában benyújtjuk követeléseinket!! Addigra lesz talán hódítós himnusz és azt fogjuk énekelni:o Ez ma már csak így működik!!Főleg,ha már ilyen sok hódos van:p |
Quote:
nem is olyan rossz ötlet kéne egy hódító himnusz is ami hivatalos lenne, és az oldalról le lehetne tölteni:) |
Quote:
|
Quote:
a designváltás után még most is néha félrekattintok a menüben, mert nem figyelek oda, de ez már csak ilyen. :D egyébként én játszok, amíg meg nem unom. ez annyit jelent, hogy amíg jófej embereket fogok ismerni a játékban, addig nem szabadultok tőlem. :) grat a készítőknek, és köszi az élvezhető játékot. |
valszeg tőlem sem fog megszabadulni a nagyközönség, addig amíg rá nem unok :D
gondoljatok bele...később sok-sok év múlva egy öregotthonból vagy csak a családi fészekből hódozni az ápolók ellenjavallatára, mert szerintük túl sok lenne az a szívünknek :rolleyes: :D |
:) jó dolog ez a játék, de időigényes ha nagyon jó akarsz lenni.
sajnos az, ezért a megcsömörlésen kívül pl nálam az időhiány is közbeszólt/szól/szólhat :) |
Ha meguntam pár hét pihi, utána vissza az ország trónjára :)
|
Hmmm
nincs olyan opció amire szavaznék:) Ezt passzolom :) |
na már akartam kérdeni goldyt miért nem látom sehol a fórumon:) amúgy én is azt várom, hogy nyugdíjas legyek és annyit ülhessek a gép elé, mint amennyit akarok:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Hmmmm:)
megunni?.sose míg tudok ?pl leszakad a kezem?:D mi is volt a többi?:D |
lehet, hogy megbénulsz, de te akkor ütnéd a billentyűzetet a fejeddel mi??
|
Quote:
|
nemnem...akkor barátnőmet nyaggatnám, hogy ezt így, azt meg úgy :D
Burning: csak egy mellékes kérdés, miért nem lett nyílvános a szavazás?:confused: |
publikusra volt állítva, és az első tíz szavazatot megtudtam tekinteni, kitől jött és mire. aztán egyszer csak nem tudtam. nem tom miért van így, de ez engem is zavar.
|
msn-ről!
x:ja még van vagy 38 évem hátra
x:aztán patkó Full megérte élni y: persze hogy meg y:annyi klassz dolog volt és lesz még x:Az lehet,de lehet nem lesz semmi extra..max megélem a hód 40.szülinapját is!! y:na látod.És addigra lesz vagy 30 személyiségünk x:annyi lehet nem,de azért jó poén lenne x:addigra tuti behalunk a gép elött x:sőőt a gép elől visznek a temetőbe y:szépen bealudni a gép előtt y:legalább nem egyedül hal meg az ember Hozzáfűzöm,hogy jó lenne tényleg megélni a hód 40. szülinapját:) A hódító jövöje remélem biztosítva van még pár 10 évig tutira:) |
én is remélem:)
|
All times are GMT +1. The time now is 00:58. |