Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   a hódító jövője (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1124)

Burning 12-03-2006 10:47

a hódító jövője

ezt a topicot azért nyitottam, mert kiváncsi lennék ki mennyi évet jósol a hódítónak és ki meddig játszik:) én életem végéig:D amúgy ati szavazatára is kiváncsi lennék:) ezt nehogy sértésnek vegyék a hóditó karbantartói, nem azért nyílt a topic, hogy titeket szomorítsalak:D

Ati 12-03-2006 10:50

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 49655)
ezt a topicot azért nyitottam, mert kiváncsi lennék ki mennyi évet jósol a hódítónak és ki meddig játszik:) én életem végéig:D amúgy ati szavazatára is kiváncsi lennék:) ezt nehogy sértésnek vegyék a hóditó karbantartói, nem azért nyílt a topic, hogy titeket szomorítsalak:D

Hát figyelj, én már a második évben megkaptam, hogy húúú, mennyire romlik a statisztika (nem tudom milyen statisztikát nézett az illető :D), azóta most napi 1,2 millió auditált oldalletöltésnél tartunk, a valós szám ennél magasabb, és emelkedik. Úgyhogy szerencsére egyre többen játsszák a Hódot, és ennek örülök.

Az, hogy valaki 3-4 év után megunja, teljesen természetes, én valójában ennél sokkal hamarabb képes vagyok megunni valamit, kell időnként egy kis szünet.

Burning 12-03-2006 10:51

lehet, hogy sokan azt mondják a muliplayer játékokba nem lehet beleunni, mert folytan megújulnak. szerintem egy idő után kitapasztalod és csak nosztalgiából játszol:)

Burning 12-03-2006 10:52

na ennek én is örülök:) tehát ezek szerint amíg módodban áll ezt csinálod igaz ati?

Ati 12-03-2006 10:55

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 49664)
na ennek én is örülök:) tehát ezek szerint amíg módodban áll ezt csinálod igaz ati?

Nem tervezem, hogy a közeljövőben abba legyen hagyva. :)

Deni 12-03-2006 10:59

Deni a bumeráng játékos, szóval engem sztem hosszú évek múltán is itt fog enni a fene.. :D
Játszok.. pihi fél év.. játszok.. pihi egy év.. játszok.. pihi 2-3hónap.. így megy ez :rolleyes:

Steve 12-03-2006 12:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 49669)
Nem tervezem, hogy a közeljövőben abba legyen hagyva. :)

Akkor szólj Lben mikor jön elő Horland;) :D

FJORD 12-03-2006 12:14

én szinte azóta játszom amióta van hoditó, de nem folyamatosam a leghosszabb kihagyoot idő azthiszem 10 hónap volt. Az utobbi két évben mindig akkor jöttem vissza amikor Ati küldte a regisztrációs kodot.

A játék folyamatossága sok mindentől függ amikor elkezdtem akkor még egyedül álló voltam most van 3 gyerekem. Nam,ármost én imádom a hoódot, de a család fontossabb ezért voltak a nagy szünetek.

Megpersze volt amikor törölve lett az országom akkor persze megsértödve abbahagytam, de kb fél év mulva újra kezdtem.:D

Burning 12-03-2006 12:25

tehát mindenki kisebb szünetekkel addig játszik, amíg tud igaz?:)

FJORD 12-03-2006 12:32

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 49751)
tehát mindenki kisebb szünetekkel addig játszik, amíg tud igaz?:)

Ja vagy amíg a család hagyja:D Van amikor a gyerköcök lökdösnének el a géptől.

Synkel 12-03-2006 13:16

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 49732)
Akkor szólj Lben mikor jön elő Horland;) :D

Kis hamis:D

Nekem is lenne egy érdekes statisztikai kérdésem, bár nem indítok neki új topicot. Ha sokakat zavar, hogy itt teszem fel, szóljatok, és törlöm:)

Ati, a dizájnváltás után megvolt a nagy felhördülés, és rengetegen kijelentették, hogy ha nem kapják vissza a régi verziót, akkor törlik a VIP országokat, és soha többet nem hódoznak, metr ők azt megszokták, megszerették, ez meg xar.
Most úgyszintén tapasztalható ez. Elég sokan álltak elő oylannal, hogy most akkor törlik a VIP országaikat.
Amennyire nekem rálátásom volt a dizájnváltás utáni dolgokra, elég sok hőzöngő azóta is játékban van, a mostani változás pedig még messze nem futott ki, de érdekelne, tudsz-e valami számadatot mondani, mennyivel nőtt a változások után az országtörlések aránya?

Ati 12-03-2006 13:20

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 49784)
Ati, a dizájnváltás után megvolt a nagy felhördülés, és rengetegen kijelentették, hogy ha nem kapják vissza a régi verziót, akkor törlik a VIP országokat, és soha többet nem hódoznak, metr ők azt megszokták, megszerették, ez meg xar.
Most úgyszintén tapasztalható ez. Elég sokan álltak elő oylannal, hogy most akkor törlik a VIP országaikat.
Amennyire nekem rálátásom volt a dizájnváltás utáni dolgokra, elég sok hőzöngő azóta is játékban van, a mostani változás pedig még messze nem futott ki, de érdekelne, tudsz-e valami számadatot mondani, mennyivel nőtt a változások után az országtörlések aránya?

A designváltás után meglepődtem, de a vip országok száma érezhetően megemelkedett, úgyhogy a hőzöngés ellenére ez egyértelműen pozitív hatással volt a Hódítóra. Aminek persze örülök, mert nem kevés munka és pénz volt a designváltásban. :)

Synkel 12-03-2006 13:21

Megnyugodtam, ezek szerint jól láttam a dolgot, hogy nem csökkent zuhanásszerűen a játékosok száma:)

Steve 12-03-2006 13:28

Sztar bevallani de nekem spec mostmár jobban teccik ez a dizájn... deha öt év múlva meg lesz változtatva meginthőzöngeni fogok:D

Cassandra 12-03-2006 13:37

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 49789)
Sztar bevallani de nekem spec mostmár jobban teccik ez a dizájn... deha öt év múlva meg lesz változtatva meginthőzöngeni fogok:D

Persze, ez egy olyan dolog, amit meg kell szokni. Kinek hamarabb megy, kinek kevésbé hamar, de sztem ez mindennel így van. Viszont néhányan túlzásokba estek akkor is...:)

Steve 12-03-2006 13:38

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 49795)
Viszont néhányan túlzásokba estek akkor is...:)

Mnt például én:o ezért követtem most meg magam...:)

Cassandra 12-03-2006 13:39

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 49796)
Mnt például én:o ezért követtem most meg magam...:)

Van ilyen.:)
De te belátod, sokak ezt sose fogják megtenni.

(Mellesleg szavazni jöttem és elfelejtettem.:D)

lll 12-03-2006 15:03

hát én jelen pillanatban abba hagytam a Hódot:)
de majd egyszer lehet vissza térek új országokkal:):D

Burning 12-03-2006 15:59

na akkor lagen várlak 200 hekin:) amint kijössz a védettség alól lesz vérpincsi pancsi:D:D:D

BeeLord 12-03-2006 16:22

Szavaztam: tőlem meg nem szabadul ez a játék, míg meg nem unom. Az pedig várhatóan nem mostanában lesz.;)

lacqa 12-03-2006 16:26

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 49673)
Deni a bumeráng játékos, szóval engem sztem hosszú évek múltán is itt fog enni a fene.. :D
Játszok.. pihi fél év.. játszok.. pihi egy év.. játszok.. pihi 2-3hónap.. így megy ez :rolleyes:

én azért nem tudok választani a szavazáson, mert kb. úgy vagyok a dologgal mint Deni. :D

Croissant 12-03-2006 16:34

Egy darabig én sem tervezem abbahagyni :)

Atiii 12-04-2006 01:43

Valójában amíg meg nem unom az erős lenne ,mert max szabizok pár hetet és újból itt vok:D
amíg meg tudok vele játszani??!!Már miért ne tudnék??
Bár én a 2.-ra szavaztam.....

A játék meg csak nem szűnik meg soha,ha netán mégis szóba kerülne xx év múlva akkor mindenkit várok a Kossuth téren és pár százezer ember táraságában benyújtjuk követeléseinket!!
Addigra lesz talán hódítós himnusz és azt fogjuk énekelni:o

Ez ma már csak így működik!!Főleg,ha már ilyen sok hódos van:p

lll 12-04-2006 03:13

Quote:

Originally Posted by Atiii (Post 50215)
Valójában amíg meg nem unom az erős lenne ,mert max szabizok pár hetet és újból itt vok:D
amíg meg tudok vele játszani??!!Már miért ne tudnék??
Bár én a 2.-ra szavaztam.....

A játék meg csak nem szűnik meg soha,ha netán mégis szóba kerülne xx év múlva akkor mindenkit várok a Kossuth téren és pár százezer ember táraságában benyújtjuk követeléseinket!!
Addigra lesz talán hódítós himnusz és azt fogjuk énekelni:o

Ez ma már csak így működik!!Főleg,ha már ilyen sok hódos van:p

heh:D
nem is olyan rossz ötlet
kéne egy hódító himnusz is ami hivatalos lenne, és az oldalról le lehetne tölteni:)

Toti 12-04-2006 22:05

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 49655)

Esetleg lehetne egy olyan pont is, hogy addig amíg meg nem halok a gép előtt? :D:D:D

Bogár 12-07-2006 23:19

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 49789)
Sztar bevallani de nekem spec mostmár jobban teccik ez a dizájn...

megmaradt még néhány screenshootom a régi hódról. naon oldschool. :D
a designváltás után még most is néha félrekattintok a menüben, mert nem figyelek oda, de ez már csak ilyen. :D

egyébként én játszok, amíg meg nem unom. ez annyit jelent, hogy amíg jófej embereket fogok ismerni a játékban, addig nem szabadultok tőlem. :)
grat a készítőknek, és köszi az élvezhető játékot.

Phoenix 12-08-2006 08:45

valszeg tőlem sem fog megszabadulni a nagyközönség, addig amíg rá nem unok :D
gondoljatok bele...később sok-sok év múlva egy öregotthonból vagy csak a családi fészekből hódozni az ápolók ellenjavallatára, mert szerintük túl sok lenne az a szívünknek :rolleyes: :D

Napóleon 12-08-2006 16:19

:) jó dolog ez a játék, de időigényes ha nagyon jó akarsz lenni.
sajnos az, ezért a megcsömörlésen kívül pl nálam az időhiány is közbeszólt/szól/szólhat :)

tdomo 12-10-2006 16:10

Ha meguntam pár hét pihi, utána vissza az ország trónjára :)

Goldy 12-10-2006 16:20

Hmmm
nincs olyan opció amire szavaznék:)
Ezt passzolom :)

Burning 12-10-2006 16:39

na már akartam kérdeni goldyt miért nem látom sehol a fórumon:) amúgy én is azt várom, hogy nyugdíjas legyek és annyit ülhessek a gép elé, mint amennyit akarok:)

Goldy 12-10-2006 16:43

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 53473)
na már akartam kérdeni goldyt miért nem látom sehol a fórumon:)

1 hónapot hagytam csak ki nem értelek :)

Phoenix 12-10-2006 16:49

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 53464)
Hmmm
nincs olyan opció amire szavaznék:)
Ezt passzolom :)

miért...mire szavaznál? :)

puma 12-10-2006 16:52

Hmmmm:)
megunni?.sose
míg tudok ?pl leszakad a kezem?:D
mi is volt a többi?:D

Burning 12-10-2006 16:56

lehet, hogy megbénulsz, de te akkor ütnéd a billentyűzetet a fejeddel mi??

Burning 12-10-2006 16:57

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 53477)
1 hónapot hagytam csak ki nem értelek :)

elhiszem, csak nem láttam üzenetet tőled. lehet, hogy nem jó topicban kerestem:rolleyes:

Phoenix 12-10-2006 16:58

nemnem...akkor barátnőmet nyaggatnám, hogy ezt így, azt meg úgy :D

Burning: csak egy mellékes kérdés, miért nem lett nyílvános a szavazás?:confused:

Burning 12-10-2006 17:00

publikusra volt állítva, és az első tíz szavazatot megtudtam tekinteni, kitől jött és mire. aztán egyszer csak nem tudtam. nem tom miért van így, de ez engem is zavar.

Atiii 12-13-2006 08:37

msn-ről!

x:ja még van vagy 38 évem hátra
x:aztán patkó Full megérte élni

y: persze hogy meg
y:annyi klassz dolog volt és lesz még

x:Az lehet,de lehet nem lesz semmi extra..max megélem a hód 40.szülinapját is!!

y:na látod.És addigra lesz vagy 30 személyiségünk

x:annyi lehet nem,de azért jó poén lenne
x:addigra tuti behalunk a gép elött
x:sőőt a gép elől visznek a temetőbe

y:szépen bealudni a gép előtt
y:legalább nem egyedül hal meg az ember

Hozzáfűzöm,hogy jó lenne tényleg megélni a hód 40. szülinapját:)
A hódító jövöje remélem biztosítva van még pár 10 évig tutira:)

Burning 12-13-2006 12:20

én is remélem:)

All times are GMT +1. The time now is 00:58.