![]() |
nem értett dolgok
sziasztok vlona egy kérdésem hogy lehet az hogy bebukik nálam egy ori tolival nézek tk fedritést és semmi nincs rám kapu és nekem sincs nyitva és k válti után volt
|
Quote:
|
mivel mf vok ez nem jo
|
Quote:
|
Úgy is lehet,hogy neked van vkire kapud,és az próbált visszalopni.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ez hülyeség. Ha törli az oriját, hogy tud utána újraindulni? Ha meg ez azt jelenti, hogy új orit regel, minek zéróstartol vele? Úgyis alap országot kap a reg. után. Amúgy csíkos ez a kérdés. Biztos nem nyitottál kaput, rád se nyitottak, és a lopáskísérlet is kör.váltás után jött? |
Ati nem azt mondta,hogy törölt,és utána újrázott :)
Hanem csak a lehetőségeket sorolta fel,amik annyira kézenfekvőek voltak,hogy nekem nem jutottak egyből eszembe :D |
a legnagyobb valoszinuseggel szintet lepett.
|
Quote:
|
vagy megvárta a 10. kör végét
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
És Remedynek megint igazat kell adnom. |
Quote:
|
Quote:
Csokibácsi te soha nem fogsz megjavulni.;) Amúgy meg gyanúsan sántít valami az eredeti történetben, mert ez így ilyen fomájában nem korrekt. Vad: az nem lehet, hogy a lopás mág körváltás előtt jött, de te már utána néztél rá a kapukra? |
Quote:
|
Szerintem kv után mint minden rendes ember lépett kövi szintre. Előtte még belopott vadhoz, ne adj isten gyújtott avgy gyilkolt nála, lévén, hogy itt a fórumon is ki lett tárgyalva, hogy szintlépésnél bezárul a kapu.
|
Quote:
|
Téged olvasni még mindig kihívás :)
|
Quote:
Ennek pont az a lényege, hogy másvalakit ír ki. Lásd súgó. Ez nem "nem igazán stabil a szerver", hanem a játék szerves része. |
na ez lehet kösz ati mindig tanul az ember erre nem is gondoltam
|
Na mire idáig eljutottam nekem is eszembe jutott a megtévesztés :D
Csak ezt kombinálni kell a korábban mondottakkal: szintetlépett, vagy törölt vagy ilyesmi is mellé, ha fenntartod, hogy még abban a körben nézted a térkapukat. |
Quote:
|
esetleg 10 körös lopás volt...
már csak azokmiatt is érdemes 8 körönként tk-t nézni |
Quote:
|
:) Éppen most csináltam egyik orimmal ilyent, leloptam egy bank nélküli orit és szintetléptem:-)
Nem fog rájönni, ki nyitott rá kaput:-) Kivéve, ha éppen ezt a topot olvassa :-) |
Quote:
|
Quote:
2, kamuzik. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
egyébként egyszer egy védelem alatti orit mártottak be. :D meggömböztem azt az orit, majd akartam mérgezni a lopás miatt cserébe, de nem engedte a védelem miatt. hirtelen nagyot néztem, de hamar beugrott, hogy 1 értelmes ország megtévesztéssel lopott tőlem. az ilyen esetek röhejesek azért. :) |
Quote:
|
más kérdés
2.on szeretnék majd lefordulni 5.re
Nem durva egy kicsit,hogy Minimális föld 2.953 hektár? hogy megkapjam a fordulás jogát? Csak mert a top körök gyülnek,de valahogy kötve hinném,hogy 3000kör elött valaha is elérem. |
Ha neked ennyi a minimális földed, akkor vagy 3600 heki környékén jársz, vagy ami valószínűbb, már jártál annyin, csak leütöttek.
|
más téma
Ha elsőre akarnék lépni akkor meg azt irja ki
minimális föld 2400heki maximális föld 2400heki érdekes |
más téma
Quote:
pont az a vicces,hogy nem.Azt persze nem irom le hol az ország,de 2000hekinek még a környékén se jártam.A szövim lassan lépne fel A-ba és meg nem tudok majd fordulni. |
Quote:
" A második és első szinten egy plusz feltétellel bővül a fellépés illetve 5. szintre való fordulás: minimális föld. Ez minden ország esetében egyedi érték, a valaha mért legnagyobb földterületed 85%-a. Ha országod területe ez alá esik, akkor a fellépési feltételeknek nem felelsz meg, és országod területét mindenképpen növelned kell." |
All times are GMT +1. The time now is 15:22. |