![]() |
a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :)
Két felvetésem lenne.
1. Az A csoportra ne vonatkozzon a fellépés szigorítása, tehát bármely kék szám esetén top30%, mert ez a csoport teljesen más, mint a többi, a top1% pl. teljesíthetetlen ismerettség nélkül 2. Amennyiben egy ország nem óhajtja használni a személyiségeit, úgy a fellépési kritérium legyen a választott személyiségekkel arányos, de gyűljenek a kék számok, sokan ezért játszanak szerintem. |
nem is nagyon fognak felmenni oda, hanem fordulnak a b-bol...
amugy en is igy gondolom. |
Én azt változtatám meg, hogy az A-ban levő orinak nem kellene a B-ben levő top%-át teljesítenie...
A B-ben a számnak megfeleleőne természetesen kellene a mostani top%-ot elérni |
ja, Pool, ez lényegileg ugyanez, de az A-ban véleményem szerint csak 30% kellene
|
Quote:
|
de most már a B-s oridtól függ :(
|
1szer belep 1 ori a kis kek 9-essel az a-ba es vege van a fordulasnak. puff. mert nem fog az elso helyen vegezni. ilyen 1szeru. max eldobalja az eddigi jutalmait. "mik ezek? medalok? ermek? kituntetesek? fuj... le veluk a sarba." csak akkor minek dolgozott meg idaig ertuk? en meg most is azt mondom, hogy OK, legyen szigoritas, de ne csinaljunk mar abszurdot...
ugyis most nehezedett meg a felfedezes is. hogy fog eljutni az elso helyre? ez keptelenseg. :eek: |
Quote:
|
igen, de ez ugyanaz a szabály, ne függjön egyik oridtól se
ha van az A-ban Top30-as ori, akkor léphess a B-ből bármely orival, ha nincs akkor az A-ba léphetsz, de onnan a kis kék 9-es is léphet 30%-al ezt szeretném a többi csoportban így is hatalmas csaták fognak megindulni :) |
Cassandrának válaszom, mint előbb, ha nincs orid az A-ban, akkor fel kel oda lépj, de Top30% elég a továbblépéshez, mint eddig
|
mindenki
Hali!
Szóval akkor ide is leírom. 1. a kék szám maradjon, a választott személyiségek számától függjön a lépés. Természetesen csak szintlépésnél (újrázásnál) lehessen ezen változtatni. Ez a legfontosabb. 2. Amit úgy is elvetnek: mivel más a játékstílus az 1/A-ban mint a lenti szinteken ezért itt más szabályok vonatkozzanak. Itt lényegtelen legyen a kék számok száma, maradjon a 30%. |
Quote:
Én sem szertem az 1/A-t ne legyen már kötelező az ottani aktív játék. |
Éretem, elsőre is.:)
|
Quote:
Ha A-s orit akarsz lefordítani ugorja meg a szintet, úgy ahogy a többi orinak is meg kell a lenti szinteken. Csak a B-s forduláshoz ne kelljen aktív A-s játék ha már van akinek nem jön az be. |
Quote:
|
És még hányan nem szeretik, és nem szeretnek egyfolytában itt lógni, már az a változtatás, kemény volt amivel az változott, hogy fel kell menni mindenképpen az Aba... és akkor úgy gondolkozott a nép, hogy vagy elf-edezget, ami most változott és drága lett, vagy orkmód nekirohant, ami szintén nem működik már a felülről ütögetés miatt...
|
Quote:
|
Quote:
|
na de Goldy, most az A-ban rekkedt egy csomó ori, ami nem tudja "megugrani" a szintet :)
a B-s fordulás legyen kemény, de független attól, hogy milyen ori van az A-ban az A-ból lehessen lefordulni top30%-kal |
Remy a 30% és a 10% közt azért van némi különbség.
A 30-at még reálisnak tartom. Én nem ülök folyton a gépelőtt a H-t lesve. |
Quote:
egy csücsül 30 környékén a többivel meg lehetne Játszani |
Quote:
Vagyis, ha B-ből fordulsz, nem kell A-ban top X%-ba kerülnöd, elég a 30%, ha A-ból akarsz fordulni, akkor meg igen... |
Quote:
|
Na, akkor előadom magam itt is.
MI ÉRTELME, CÉLJA VOLT EZEKNEK A VÁLTOZTATÁSOKNAK? Ha már be lett vezetve (nagy kibaszás volt a legtöbb A-sal), nem lehetne finomítani rajta? Mondjuk a személyiségtől függő Top%-ot visszaállítani? |
Quote:
Bocsi, de ezt most nem értem... nekem most van 1 orim ában de van 3 másik lejjebb, az A-s orit leteszem 30%-nál és a másik 3 fordulhat, az A-sal nem kell fordulni. Miért akarsz az A-ssal fordulni? |
Quote:
|
Quote:
másképp hogy fordítanád le az orit az A kihagyása nélkül? |
Quote:
|
Quote:
|
Ezt mondom én is a B-ben megugrani a szintet is bőven elég kihívás anélkül hogy az A-ban is tipródnom kelljen
|
Remy: szerintem NorB nem erre célzott hanem arra hogy az A-ban pont nem elég a csak 30%-os szint, mert az jóval egyszerűbb mint a B-ben a top1
|
Quote:
az A ugyanis nem hasonlítható a többi csoporthoz, aki körben szeret járni, annak is irreális terhelés ott szerezni x ezer hekit olyan körülmények között, ahol esélytelen |
Quote:
|
Quote:
attól, hogy hiperszuper csávó vagyok az 5. és a 2. szint között, annak semmi köze az A csoportos teljesítményemhez, mert az más játék! tehát az A-ból a feljutás legyen a standard 30%! |
Quote:
Az elképzelésed szerint: Van egy országod, fellépsz A-ba, otthagyod 30%-on, akkor B-ből a következő országgal fordulhatnál, ha teljesíted amit ott kell és nem kell, hozzá az első akárhány közé beverekedned magad, DE Ha van egy országod, tegyük fel egyetlen egy, akkor neked fel kell lépned A-ba és ellentétben az ott trónolókkal neked a Top X% is teljesítened kellene(kékszám fügvényében), ami mint azt írtátok többen is igencsak nehéz. Van némi különbség azért. Én nem szívesen üldögélnék A-ban, miért jó az, ha mindenki odakényszerül, aki könnyebben akar fordulni és jól bevédi magát 30% környékén? |
Quote:
TI AKKOR HOL A FENÉBEN VOLTATOK?????? jönnek itt a junior memberek 3 hozzászólással, és pampognak. egyszerűen megáll az ész. :mad: |
Quote:
az A-nak ehhez semmi köze, tarthatok ott egy orit akárhol, de ez ne határozza meg a többi ori továbblépését! |
Quote:
|
Quote:
|
szerintem meg teljesen jól van oszt kész. nem lesz annyi szabis a topban és végre lesz mozgolodás és nem kéz kezet moss alapon:)))
|
All times are GMT +1. The time now is 23:39. |