![]() |
Intéző
Biztos sokan unják a frissen lefordult,vagy az újjonnan regelt oriknál beállítgatni az Intézőt.
A javaslat az lenne,hogy lenne egy kis kocka az No. oszlopban,ahova be lehet írni a helyezést,ahova pl. a barakk kerüljön.Alúl pedig lenne egy Változtat gomb. Felőlem a nyilazás maradhat,az már nem zavarna :) Ez inkább az anarchosoknak jönne jól,hogy ne kelljen 100adszor is perceket eltölteni az Intéző babrálásával,és talán nem is igényelne ez a változás nagy erőforrásokat. |
Quote:
|
hat ez tenyleg jo lenne. en ugyan ritkan babralok az intezovel, de kicsit idegesito az 1esevel valo kattogas. foleg akkor ha mas a reklamfelulet merete folotte es szinte mindig mashova kerul a mozgatni kivant kiskocka. jo 5let, grat.
|
Pontosítanék annyit,hogy a frissen lefordult oriknál nem kell újra beállítani :)
|
de ne csak a frissen fordult oriknal lehessen igy, hanem mind1iknel.
|
Mivel nem anarchozok, annyira nem érint a probléma, merthogy viszonylag ritkán regelek új orit. De ha nektek ettől jobb lenne...:)
Támogatom:) |
Quote:
|
Igen,bár nem feltétlenül jó úgy az ötös szinten,ahogy az A-ban.De ez már csak részletkérdés :)
|
Jó az ha leegyszerüsödik
Ha lehet én is mellettte lennék:) |
Nekem mindegy, de ez az ötlet a régi levlistán el lett vetve.
|
bocs az elobb felreertettem a dolgot.
attol, hogy a levlistan el lett vetve, meg megszavazhatnank itt. hiszen ezzel nem lenne rosszabb, csak jobb, kenyelmesebb, kevesbe szemronto. |
Quote:
|
Quote:
ha jol értelmeztem, akkor itt ki van küszöbölve ez a hiba :) ugyanis, sztem itt ugy működik, hogy ha te a 4. helyen szeretnéd látni a barakkokat, akkor a mögötte lévő rublikába 4-est irsz, és enter de lehet rosszul olvastam |
Nem egészen,hiszen ha mondjuk a templomot az első helyre akarod tenni,akkor az első helyen lévő épüt is át kell tenni vhova,ahol pedig megintcsak van egy épület,és így tovább.
|
Quote:
értem, de ez igy ahogy mondtam, nem egyszerűbb a fent emlitett játékosok "egy részének"? :) |
Quote:
|
Nem rossz az ötlet, de gubancot csinálhat az, hogy ha két első vagy 3 5. helyes van. Szerintem nem véletlenül van így. Szóval, vagy maradjon így, vagy törlés gomb és mindent keljen be írni újra, de szerintem még akkor is lennének vakok, akik rosszul töltenék ki.
|
Quote:
|
Quote:
Ehelyett a következő történik: beír 4 helyre egy 1-est, 5 másik helyre egy 6-ost, majd leokézza, megjelenik egy balak, áh, ez biztos csak visszaigazolás, leokézzuk, és gép kikapcs, végeztünk. Valójában pedig az történt, hogy a gép szólt neki, hogy ez így nem lesz jó, de ezt el sem olvasta, csak kapásból leokézta, majd még véletlenül se nézte meg, hogy mi lett az eredmény. Ez most nagyon bután hangzik, és a többségetek el se tudja képzelni, hogy valóban ilyen lehet, de sajnos a rideg valóság az, hogy a TÉNYLEGES problémák jelentős része az intézőből ered most is. Ha ezt még olyanra is csináljuk, amit el lehet rontani... Bele se merek gondolni... |
Pedig valami egyszerűsítés pl. beíráás jó lenne, mert ha pl az uccso helyről felvinni az 5.re nem kis idő. Szerintem lehetne kockákat berakni, és a hodos majd eldönti melyiket akarja használni. Nyilast, v. kockát
|
Quote:
|
Quote:
|
Drag&drop jellegűre mennyire szeretnéd megcsinálni Ati? Gondolom semennyire :)
A számbeírós megoldás tényleg gyorsítana a beállításon, de az ellenérv az emberi tényezővel erősebb. |
Quote:
|
Quote:
Pedig úgy egyértelmű és gyorsankönnyű lenne az egész intéző beállítása. |
Csokibácsi, elmagyarazod nekem a drag&drop megoldas lenyeget, ha szepen megkerlek? :)
|
Quote:
Ugyanúgy az épületeket is a helyükre tudnád dobálni egy pillanat alatt. |
es mi lenne ha a mostani le/fol nyilak MELLETT lennenek beirasi hely a sorszamoknak es alul meg 1 mehet gomb arra az esetre ha vki a szamokkal szeretne operalni. tehat aki nyilaz, az nyilaz, aki meg beir az ugy rendez es kesz. es akkor nem kell elvetni azzal, hogy 1esek nem tudnak szamolni csak 5-ig. :)
|
Köszönöm Csokibácsi :)
Ez eléggé tetszetős modszer lenne...ilyet láttam a cisco tananyagban az interaktiv feladatoknal :) |
Quote:
|
Never alapötletében is maradtak volna a nyilak.
"A javaslat az lenne,hogy lenne egy kis kocka az No. oszlopban,ahova be lehet írni a helyezést,ahova pl. a barakk kerüljön.Alúl pedig lenne egy Változtat gomb. Felőlem a nyilazás maradhat,az már nem zavarna" De ha a júzer azt hiszi, ismeri a számok bonyolult világát oszt mégse? :P Mert csábító, a lassú és nehézkes nyilas megoldás ellenében, az tuti. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Tudom, hogy a gyengék elhullanak, csak az erősek, meg taigetosz, meg minden, de ne csak magadra gondolj :P
Sokunknak megfelelne a számos módszer (nekem is), de tuti, hogy megszaporodna a kérdések száma: miért mentek el a varázslóim? a tolvajaim? Szóval jó lenne, de nem tudok egyértelműen állást foglalni mellette. Drag&drop-ot mindenkinek :D |
Quote:
|
http://forum.queosia.com/showpost.ph...2&postcount=22
Azt hiszem, ráérünk még agyalni rajta, idő mint a tenger :) |
es akkor mi van ha az ember azt sem tudja mi az a drag/drop, mert en linuxot csak messzirol lattam, azt is csak 5 mp-ig mondjuk? igy hogyan tamogassuk (hatha mas is igy van vele), ha nem tudjuk mi is ez az alternativa? :o
|
Quote:
Ilyet már csak csináltál? :P |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:47. |