![]() |
Azonosítás
Mit csináljak akkor,ha:
Új országot alapítottam és nem kaptam levelet?:eek: |
Quote:
Ha igen, akkor kérd le újra a kódot. Ha nem kapod meg, akkor ellenőrizd, hogy van-e elég üres hel a postafiókodban, nem került-e szűrésre a levél valamelyik almappába. Ha nem, akkor töröld az országot, és indíts újat a saját, valós címeddel. |
Quote:
|
Quote:
|
Nem jó
A Próbléma fenn áll ráadásul újra se küldik az azonosító kodot pedig jó email címet adtam meg
Ez már talán nem is lenne baj Nagyobb segítség lenne ha eltudnátok mondani, hogy tudom az országomat mihamarabb törölni Köszönöm |
Quote:
Törléshez: Beállítások menüpont, Adatok fül, Ország törlése. |
azért az már igencsak gáz, ha ennyi idő alatt nem nézted meg nagyjából mi hol van;)
|
Oké ezt nem hiszem el
Van egy bizonyos szám amit nem lehet tullépni országalapítás terén? Tehát hány új országot csinálhatok egy évbe vagy mittomén mennyi idő alatt? |
Quote:
|
Quote:
Eddig is tudtam országot csinálni és leveleket is kapok csak a Hódítótól nem Valahol nem tudom emailebe megkérni hogy küldjék el nekem külön mert az "elfelejtettem" nem működik? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kössz Ati A multkorinál meg rájöttem hogy úgy rontottam el hogy elé írtam a www-t pedig nem szoktam:( Tölésnél nézegettem a megadott lehetőségeket amiket már használtam és ott jött ki |
All times are GMT +1. The time now is 11:55. |