![]() |
Földszerzésnél...
Szövim kapott egy ilyen üzit:
Sereged megérkezett ************ országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 4 hektár földet, ebből a következőket kaptad: 1 drágakőbánya, 1 agyaglelőhely, 3 üres terület, és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 támadó, 4 íjász, 0 lovas és 2 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 2 védő, 0 íjász, 0 lovas és 1 elit. És tényleg megvan a 2bánya, és 3üres terület. Ez gyakori jelenség? |
Quote:
bánya = beépített terület. lelőhely = üres terület |
Quote:
Jaaa már értem. Köszi a választ. És bocsi, hogy hüle voltam. :D Ezt a topikot, tudom valahogy törölni? |
Quote:
|
Quote:
Sereged megérkezett ************ országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 4 hektár földet, ebből a következőket kaptad: 1 drágakőbánya, 3 üres terület, amiből 1 agyaglelőhely és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 támadó, 4 íjász, 0 lovas és 2 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 2 védő, 0 íjász, 0 lovas és 1 elit. Ez nem nagy változtatás, csak fel kell cserélni a dolgokat... |
Quote:
|
Quote:
Sereged megérkezett ************ országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 4 hektár földet, ebből a következőket kaptad: 1 drágakőbánya, 3 üres terület (ebből 1 agyaglelőhely) és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 támadó, 4 íjász, 0 lovas és 2 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 2 védő, 0 íjász, 0 lovas és 1 elit. Ez így már jó... És csak akkor írná ki a zárójeles izét, ha lelőhelyet is hozol... Ha nem, akkor maradna szimplán: ebből a következőket kaptad: 1 drágakőbánya, 3 üres terület és más semmi. |
Quote:
|
Quote:
Ati, Lacqa-val megbeszéltük a dolgokat! Kéretik ilyenre módosítani a kódot! Köszi! :D:D:D:D |
Sereged megérkezett ************ országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 4 hektár földet, ebből a következőket kaptad: 3 üres terület, 1 drágakőbánya (ebből 1 agyaglelőhely) és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 támadó, 4 íjász, 0 lovas és 2 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 2 védő, 0 íjász, 0 lovas és 1 elit.
Ez igy megjobb :D :D :D |
Quote:
Lol :) |
Persze, ha az összes drágykövet kibányázták, ott marad az agyagos föld és lehet azt is bányászni:D :D
|
kérdés
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet földet vesziteni, anélkül, hogy valaki erővel földet foglalna tőlem? Vagy az épületlistát lehet valahogy manipulálni? Vagy az épületek felmérése nem mutatja az épités alatt álló területeket? Ugyanis felmértem egy ország éplistáját, 347 hektárja volt összesen, ebből 52 szabad terület és 60 ház, 10 kör múlva márcsak 344 hektárja volt, ebből 54szabad és 55 ház. a többi épületében nem volt változás. Vagy esetleg lehet, hogy tolvajok gyujtogatása után a heki is eltünik a házzal együtt? Csináltam teljes krónikát, és nem foglaltak tőle földet az idő alatt. Válaszaitokat köszi! |
az építés alatt álló területet nem számolja
|
Quote:
|
Quote:
|
Köszi a választ!
|
Quote:
Melesleg egy olyan embernél láttam akitől nehéz lett volna csak úgy foglalni Akkor még azt hittem van valami titka a területvesztésnek |
Quote:
|
Az viszont érdekelne, hogy hogyan lehet JKSZ nélkül lemenni.
|
Quote:
|
vagy megkersz vkit, hogy usson be. :D
|
Quote:
|
tudom, szandekosan irtam. sztem ez van legkozelebb a valosaghoz.
|
annak idején nem egy ilyen hirdetés volt, hogy pls üssön be vki földre;) a dipóba volt kitéve és rendesen megoldották, hogy mikor jön a sereg kin legyenek a saját seregek:)
|
Quote:
|
Egyszer régebben próbáltam magam leüttetni 200 heki alá. Azt az orit egyébként töröltem, nem kell utólag büntetni jksz-ért:)
Kezdésnek addig szívattam egy szövit, míg alkudozni nem akartak, mondtam, vigyenek földet, és megvan a béke. A varisuk küldött rám 500 íjas sereget 4 körről, én meg véletlen bealudtam, úgyhogy lepattant, mert enm tudtama védelmet időben kiküldeni. Utána egy havert kértem meg, hogy verjen be. Ő 5 körről jött, kivittem a védelmet, be is ütött, és elfoglalt 0 hektár földet. Rajtam röhögött az egész X, és azóta se akarok 199 hekis orit:) |
Amit Deni irt, az a tuti.
Otthagyod full uresen, es max. 1 het, es bevernek. |
hát ja ha "szerencséd" van pont van a közelben vki aki a védettség alól kijövő orikat üti. mondjuk engem már ütöttek így, de nem földre
|
Quote:
|
en mondtam, hogy az a verzio mukodokepes amit mondtam, dehat be lettem allitva gonosztevonek. :D
|
hát ja ez helyzet függő. mondjuk 200 hekin nem jellemző annyira a földreütés. szóval az egy hét kevés szerintem is.
|
Quote:
|
Engem egyszer régen nagyon megszerettt egy ország.:confused: 74-75.-kör végiglop ( mintha lenne mit), tűzlabda végig, aztán 2 kör múlva -15 heki.:o De nem sajnáltam, másnap visszavettem 14 hekit egy szintén 200 hekis oritól:rolleyes: és békésen írogattam óriással meg az 50 könyvtárral.:D :D :D
|
miert nem tartasz 20-25 templomot? az 200 hekin igencsak elegseges.
|
van egy biztos módszer arra h beüssenek földre:D gömbölök valakit akinek van serege -vagy valami olyasmije- és kedves szívhez szóló levelet írok h te nyomi még be se bírsz ütni azzal az ólomkatona seregeddel v. valami ilyesmi
|
Quote:
|
akkor uj ori :)
|
hát akkor tényleg gáz van:) ekkor valszeg az a megoldás amit szecsa mondott;)
|
All times are GMT +1. The time now is 06:39. |