![]() |
Jó lenne egy "nagy" párbaj az ünnepek alatt :D
No, mikor érnél rá egy 16 fős, 0 drágakavicsos, 8 órás, 1000 VIP nevezéses párbajra? :)
|
Quote:
nah de félre téve a viccet ha már hosszú párbajt akarsz mértnem 24 órásat akarsz?? az hosszú:) |
Quote:
benne van, de én már a 8 órásnak is örülnék |
hát a szavazásban felsoroltak időpontokban max a 24 vagy 25 a megfelelő:)
mert akkor itthon leszek de 26-án valószínű megyek pestre gyalog és amíg felérek oda addigra pont fordulhatok vissza hogy szilveszterre haza érjek:) és 1-én pedig valószínű egész nap aludni fogok a K.O. után:) |
Quote:
ráérsz választani időpontot, még én se tudom, melyik lenne jó.... |
Quote:
Egyszer úgy is kipróbálom. |
Quote:
és hogy senki elött se legyen titok: 24-re szavaztam:D |
Quote:
|
Quote:
erre mondjuk nem gondoltam most hirtelen:o |
Quote:
|
Quote:
de én úgy veszem észre kezdünk arra át térni, hogy a szavazást hogyan lehet megnézni meg stb...:D szóval kinek mikor lenne jó? |
1k vip nevezés?
kicsit sokallom, gecc :) 16k maga a szervezés.. :) nekem sem tudom, hogy melyik lenne a jó...de biztos nem 24-25-26...karacsonykor nem akarok a gep elott ulni :) bar lehet az lesz... |
Quote:
hát, gondolom, nem fog mindenki, aki párbajozna ma szavazni :D |
Quote:
Ati aszonta megcsinálja, ha lesz rá jelentkező, neki meg nem sokba kerül :D az lenne, a jó, ha lenne vagy 40 jelentkező 1 időre, Ati csak megcsinálná 40 fősre :P |
Quote:
Én egyrészt asszem párbajoznék, de tuti nem fogok, mert ha az ünnepek alatt illetve között 8 órát egyhuzamban akarnék itt seggelni, az asszem váláshoz vezetne:) |
Igen...baromi sok a 8 óra főleg ünnepek alatt :( Ebben tenyleg van valami, azt hiszem...
De szerintem ezt most még senki sem tudja :) Ha megfelel az idopont, en ugyis elmegyek ra, hisz ismertek... :) |
Quote:
nah az ha 24 órás lenne és mondjuk reggel 10-kor kezdődne akkor eléggé kemény lenne, főleg ha komoly párbajosok mennének oda:) |
Quote:
és egy ideig nem is leszek:D hiába a nők nem engednek sose mindenki fogja a nőkre hogy a férfiaknak szar életük van:D |
Szecsa, nem csak az ünnepek vannak az időpontok között, vagy neked 24 és 01 között végig ünnepek van? :D
|
Quote:
|
Quote:
Házas vagy, van gyereked vagy kettő van? mert már nem emlékszek nagyon:confused: és bocsi, de rossz a memoriám:) kötettlen munkaidő, mert amikor szöviben voltunk még anno X-ben, akkor úgy érzékeltem hogy akármikor itt tudsz lenni a gépnél szinte ha kell:) szóval jó életed van:) csak annyi volt a lényeg, hogy néha vagy sokszor a Nők nem engedik a férfiakat hogy akármit csináljanak pl ünnepekkor:) |
Pool, nekem az ilyen szünet "ünnepek" :)
Tavaly, dec. 23-tol jan 02-ig nem voltam itthon :) hoditos ismerosoknel toltottem a karacsonyt, szünetet, szilvesztert meg mindent :) orik szabin. |
Quote:
|
Én szívesen játszanék ilyet ha összejön és ráérek. Addig lehet edzeni:) leginkább szilveszter előt lenne buli és aki nyerne annak lenne vipje vmi kis sorszám vásárlására:D
|
Ha "csak" 8 órás párbaj lesz, az lehetne 24-én éjjel. Mondjuk 10-től. Akkor már mindenki csak a tv-t tudja bámulni a hülye műsorokkal....
De aztán mindegy, ha ráérek ott leszek, bár kavicsnélküli párbajon sajna még nem voltam. Azt hiszem ráedzek egy kicsit majd. Úgyis fáj a fogam rád Pool:D |
Juteszembe: Pool ha lesz ünepi párbaj akkor megteszed az az ünnepi gesztust hogy nem írsz alpári módon a forumra? Lehet nem lenne kedvem olyan emberek között játszani akinek olyan szegényesek a beírásai mint amit a múltkor tapasztaltam...
|
Quote:
|
múlt hét vasárnap. Tudakozó+, később lépett be...
|
Pool, csak viccelődtünk :)
Szenteste 8 órás párbaj? hm... |
Quote:
én sose lépnék be később, semmi értelme, csak konc az ori, amire mindenki ráugrik, elveszi a pár óra munka értelmét, aki hamarabb észreveszi és rámegy 5*, az nyer :( |
Quote:
-ezt nekem mint kezdőnek honnan kéne tudnom? -biztosan így kell lereagálni? Azért mert nem moderált a párbaj foruma azért még nem kéne élni ezzel a "lehetőséggel"... node nem kell ezt túlragozni, túl vagyok rajta, csak remélem nem lesz ez mindig így:) |
Quote:
|
Steve, semmi gond :)
Majd penteken kiokitalak ;) Aztan kenterbe versz majd mindenkit :D :D |
Quote:
|
Quote:
ui: kihagytál egy "k"t, mivel copyright, figyelj oda;) |
Quote:
|
Az utóbbi pár beírással nemigen jutottunk közelebb a drága párbaj idejéhez...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:15. |