![]() |
Statisztikák...
Sziasztok!
Mindenki szeret értelmetlen, színes statisztikákat bogarászni, úgyhogy íme pár a fórumról. :) http://forum.queosia.com/pic/stat_1_1.jpg http://forum.queosia.com/pic/stat_1_2.jpg http://forum.queosia.com/pic/stat_1_3.jpg |
240 x 320 -as monitor az mekkora??:eek:
És a Macintosh, Linux, Windows-on kívül mi van még? Bár lehet hogy a három 0,18%-nak van közük egymáshoz. |
Quote:
Quote:
|
érdekes, hogy az emberek több 10%-a milyen felbontásokban használja a monitorját.. sőt, ijesztő:)
|
Egy kep van ide beteve, vagy nekem nem jelenit meg semmit? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Látom már :) Aranyos képek :)
|
En benne vagyok abba a 0,18%-ban aki mobilrol is nezi olykor a forumot :) Unalmas perceimben nezegetem a forumot mobilrol :)
Amugy meg firefox+windows csapatot erositem :) Tetszik nekem a firefoxban, hogy az egeren levo gorgovel ha klikkelek egy linkre, akkor uj bongeszolapon nyitja meg a linket :) |
Quote:
|
En a regimodi dolgok vonzoja vagyok.
Firefox Version: 0.9.3 |
Quote:
szoval vonzod a regi dolgokat? hany eves a baratnod? ;) |
Jooo, kössél bele :D Erdekesen fogalmazok neha :)
Szoval, ha vmi mukodott, akkor ritkan valtok ujabbra, ezt akartam kifejezni :P A Buzsika? :) 17 éves ;) |
Quote:
A DOS 3.3 is működött, mégis Windows-t használsz. :P :D:D:D |
Quote:
Anno win95-el talalkoztam eloszor, a legregebbi op.rendszer amivel dolgoztam is valaha :) Azota csak ujabbal :) DE teny, hogy win95-t nem hasznalnek manapsag :) Akkor maskepp fogalmazok: vannak helyzetek, amikor megmaradok egy mukodo dolognal :) |
Quote:
Ezt látom itt most a legrégebbinek. :D Bár van egy ilyen is, csak itt nincs meg az oprendszer: Internet Explorer 4.01 - (unknown) (unknown version) Bár ez a verzió talán még csak WIndows-on volt... Ez olyan 95-ös időszak lehetett... :) |
Quote:
Kettőnullát még nem raktam fel, forrja ki magát kicsit a dolog, meg jöjjenek rá tömegével a kiterjesztések. Oszt ha az úr látá, hogy az jó, akkor ... |
Az új IE 7.0 biztonsági réseire van már javítás, ezt ajánlott feltenni minden IE-t nyüstülő júzernek:
Internet Explorer 7.0 security fix |
Sehol egy windows 3.11?:) Én a múltkor láttam egyet az egyik céges gépen, komolyan hazahoztam volna kicsit nosztalgiázni:) Azok a szép idők, amikor még figyelni kellett arra hogy egy ablakot teljes képernyőn nézzek, mert amúgy a háttér sok memóriát használ...;)
|
Quote:
|
Quote:
bár kipróbáltam az IE 7-et de nem nyerte el a tetszésem :) |
Quote:
|
Quote:
[OFF] na most mindenki egy csomó témában csak ezt látja...piros, kék, piros, kék :D :D :D :D [/OFF] |
Quote:
Firefoxal is sikerült már egy jópofa kis vírusba belefutnom, azért kellett lecserélni, mert onnantól folyamatosan dőlt rajta keresztül az áldás. A mozilla nem rossz, csak a felépítése (bonyolultsága) és a színvilága, az, ami hagy magaután némi kívánnivalót. |
Nekem tetszenek ezek a kepek :)
Egyebkent, en egyszer voltam fent itt slim browser nevu keresovel is a forumon meg a jatekban is :) Az olyan IE-utanzat. |
Össze vagyok törve, kiderült hogy semmi egyéniségem nincs, a leggyakoribb felbontást használom, a második leggyakoribb böngészővel :eek:
|
Bibi nálam csak a Windows hagyományos.
Amúgy nem tudom hogy vagytok vele, én az Operában bízom a legjobban, attól függetlenül, hogy egykét oldalt nem lehet vele megnyitni. Azért van fent végsőesetre az Explorer. Hangvezérlést és egér vezérlést semmire nem cserélném le. |
Quote:
|
En speciel nem tudom mijaza hangvezerles, meg nem igazan ertem, hogy az egervezerlesen mit ert :)
|
Quote:
|
Quote:
|
XP alól Opera 9.02, IE alapon menő Avant, Firefox 2.0 és most tesztelgetem az AOL Openride-t, eléggé bejön ha mindent egy helyen akarok csinálni.
Vista alól az IE-7 és a Firefox 2 muzsikál. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezt :) |
Quote:
MS olyan gyorsan tolja a bugfixeket, hogy addigra a Firefox 3.0 is kijön. |
Olyat lehet tudni, hogy az újítás bevezetése óta hányan reigsztráltak itt?
|
Quote:
|
Quote:
Mitől csökknhetett le ennyire? Csak nem bannoltál enyit:p ? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:56. |