![]() |
Elf hadis a top 5-ben
hello
kíváncsi vok arra h ki , hogy játszana egy szövis elf-el hadist ha a cél a top 5 ország :) ennek az egyik legnagyobb akadályozó tényezője az h a nagy pontkülönbségű csopikban nem tudsz feljebb fedezni, van h ütni sem. és a szövik csapkodását ne fegyük figyelembe, úgy érzem az nem etikus :):D :D :D :D :D :D :D |
hát attól függ melyik csopiban!!:D
|
bármelyik gyors csopiban :D
|
5 szinten bármelyik fajjal fel tudsz menni... gyorsban én a 3.ik szinten történt etikátlan balhé miatt a top30% szélén éppen hogy meg bírtam maradni, de amúgy végig első 4 helyezett voltunk a szövijeimmel, orkokkal (Xepi, szólj ha rosszul emlékszem :cool: )... de gnómmal is marhakönnyű, volt és leendő szövijeimnek van egy full elf szövijük amivel ugyanezt megcsinálták normál csoportokba, de törpét is láttam már első helyen... és az óriás is tuti befutó... de szerintem hullát, embert és félelfet se nehéz feltornázni olyan magasra, csak jó csapatmunka kell és játéktudás persze (és iszonyat sok pénz, főleg a hullához :D:D:D:D ) :D
|
hulla az első helyen :D
|
elf-el én is mentem már fel de csak 10. helyig, mert felettem kb 150 körre voltak az emberek. ami nem lett volna gond ha tudok fedezni :)
min. 100 körre pedig érthető okokból nem támadtunk ki :rolleyes: |
dede! ha más még messzebb van :D :D :D :D (bár olyankor 100% hogy kivédik, hiszen van idő építeni is annyi védelmet hogy elég legyen... bezzeg a jó kis seregtúltöltéses időkben :D:D:D:D:D)
|
Quote:
|
hát igen. azokról az időkről nincs élményem :)
de szívesen kipróbáltam volna no de térjünk vissza az elfre........ |
Ha Te az vagy, akire en gondolok, akkor orulj annak, hogy odaig is eljutottal gyors csopiban, ahol vagy :)
Igen keves elf jut el 30%-al magasabb hektarszamra, mint ameddig fedezhet :) ugyhogy grat es orizd meg a helyed :) Mellesleg az elf igen jo hadis tud lenni, ha van rengeteg penzed es idod ra :) Sok egyseg kell, (seregcsere megoldhato legyen) es egy nagyon jo szovi, akitol elegendo szovihelpet tud vinni egy-egy tamadashoz. |
valószínűleg az vok akire gondolsz :)
oh őrizgetm a pozíciómat :) |
óriás eléggé elhúzott.
|
Hát..végülis magához a szavazashoz hozzaszolva, kell egy orias a szovibe, aki legyartja a gomboket, de a biztos utesekhez, szerintem erdemes egy orkot hasznalni. Akar ures termeloket utni minel tobb sereggel, akarcsak egy erosen bevedekezett orit is konnyebben atlehet utni orkkal. Azt hiszem mindig felfele menne a sereg, ha 5. akarok lenni...utnem az elso negyet.
|
igen. a baj akkor kezdődik ha az elsők nagyon elhúztak, vagy mindenki szabin van akit lehetne ütni :rolleyes:
tegyük fel min 20 körre van a legközelebbi támadható ori. leállnál ott termelni az elffel ahol vagy, tehát kb még az üthető mezőny tetején, vagy inkább ezt tudva nem is elffel indulsz neki?? |
Termelgetnek ameddig sikerul eljutnom, majd ha eleget termeltem, tovabb mennek :)
|
Quote:
:D nah, erre voltam kíváncsi, h mások mit tennének. :D |
Vagy vannak a meglomán emberek, akik mennek a csucs felé...minél-minél magasabbra és csak a megamánia-vágyat kielégíteni, mindenáron :)
|
Quote:
igen, azt szinte lehetetlen gyakorlatban megvalósítani az elfel :) de én csupán Napóleon vok , nincs bennem semmi megalománia :cool: |
Először is en meg nem voltam hadis elffel. de
Miert ne lehetne vele utni.Mf elf rajta a spec vari sok sereggel siman feler... |
Igazan nagy tamado sereghez kicsi a lakiteki bonusza sztem, ha akar mellette vmennyi varit es tolit is tartani.
Bar nem lehetetlen :) |
Quote:
|
jaja :) amely eleg jo :)
de nem tudom...nezegetem itt kulonbozo hekiken az elf hadist...hat.. :) bemasolok nehanyat :) |
Tudos mind :)
Elf Ház 39 20% 2535 lakos Barakk 83 42% 3380 Elit / Lovas Tanya 10 5% 877,5 Bála/kör Raktár 10 5% 8,19 körre elegendő Őrtorony 18 9% 936 Íjász Templom 20 10% 2600 Varázsló Kocsma 20 10% 1040 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör 200 hektár Érték 9507 pont Ételfogyasztás: 2 098 Foglalkoztatottság: 95% Elf Ház 118 20% 7670 lakos Barakk 262 44% 10764 Elit / Lovas Tanya 55 9% 4826,25 Bála/kör Raktár 10 2% 7,98 körre elegendő Őrtorony 55 9% 2860 Íjász Templom 50 8% 6500 Varázsló Kocsma 50 8% 2600 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör 600 hektár Érték 28534 pont Ételfogyasztás: 6 079 Foglalkoztatottság: 94% Elf Ház 195 20% 12675 lakos Barakk 410 41% 16640 Elit / Lovas Tanya 110 11% 9652,5 Bála/kör Raktár 10 1% 18,10 körre elegendő Őrtorony 90 9% 4680 Íjász Templom 95 10% 12350 Varázsló Kocsma 90 9% 4680 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör 1000 hektár Érték 47535 pont Ételfogyasztás: 10 205 Foglalkoztatottság: 95% |
Volt hogy ~75% barakknyi lóvla mentem ki a környék leggyengébben bevédett országára, és pattantam... ugyanekkora támadóerőt egy gnóm kb 61% barakkal megoldott volna, 75% barakkal meg még győzött is volna simán.
|
na igaz. elf hadissal rizikózni kell. ki kell használni a fantomot
|
Quote:
|
Steve, kezdodik ott, hogy 20%-al tobb a lakitekije...
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem mondtam, hogy nem lehet :)
Hanem azt beszeljuk, hogy nehezebb, mint mas fajjal :) Emberrel is meg fel-elffel is lehet utni, csak nehezebb :) |
:)
a fantom nélkül nem lehetne sztem. de én is kiviszek rengetek pacit és otthon csak kis védelem marad (szövitávtól föggő) |
All times are GMT +1. The time now is 05:07. |