![]() |
Nem látom
Lehet, hogy xar kérdés, de miért nem látom az üzeneteimet a fórumon?:mad:
|
Quote:
|
Quote:
olvasd sz betuvel :P |
Quote:
probáld a beállításokban állítani valahogy hátha ott el lehet állítani vagy: töröld a böngésződben a sütit |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:cool:
Quote:
Azért írtam úgy mert én nem vagyok benne biztos hogy nem lennék Egyes helyeken még a jelszóm se lehet az amit szeretnék |
Quote:
|
Quote:
Amúgy ha valóban nem tudod mi az a xar, akkor az új orimnak lehet ez a neve? Amúgyis rengeteg értelmetlen nevű ország van. Tiedet is sok szótárban megnéztem. :D |
Írjuk át a topic címét arra, hogy "Mit is jelent az a szó, hogy xar", mert úgyis csak ezzel foglalkoztok, nem azzal, ami igazából a kérdés volt :p
|
Nem rajongok az ötletért. Ha ugyanis valaki megmagyarázza, és tegyük fel csúnya szót jelent :P, akkor a megmagyarázót kitilthatják innen. Amúgy nem tom miért nem tudod elolvasni az üzeneteid, mert én még nem kaptam, így nem is próbáltam az opciót. Lehet hogy az Opera a hibás. Más fórumokon legalábbis az Opera szokta jelenteni a hibát. De akkor sem cserélem le.
|
Quote:
Miért semmit nem találtál ami kapcsolatos lenne vele? |
Quote:
|
Mivel
Mivel ezt a topicot ugyis én csináltam ide írom a kérdéseimet
1.Melyikek a freemailes csoportok 5.-en és 4.-en? :confused: |
Quote:
Hát én eddig akárhányszor freemail-es mail címmel regiztem akkor mindig az 5/X-be tett a rendszer, de aszem van még kettő csoport ahova betehet:) természetesen ha nem anarchba regizel vagy gyorsba vagy lassúba az 5/X után 4/L után 3/G után 2/B után 1/A de attól hogy te nyitottad ezt a topicot, még ne ebben kérdezz meg mindent, hanem nyiss új topicot vagy inkább elöször írd be a kereseőbe hogy mit nem tudsz és akkor kidobja hogy van-e már róla szó itt:) |
5/X 5/V és 5/W ha jól felejtek:)
Ha nem akkor majd átírom a postot:D |
Oké
Oké jó ötlet
elnézést kérek majd keresőbe utána nézek És köszönöm a segítséget:) |
All times are GMT +1. The time now is 06:19. |