Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mért nincs katonapiac 5/Q-ban? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1062)

Liza itt is... 11-21-2006 19:48

Mért nincs katonapiac 5/Q-ban?

Egyszerű a válasz:) Azért, mert kéne, hogy legyen, egy csomó pénz van a csopiban, drága a teki, meg a drágakavics, ezért mindenkinek lenne pénze, hogy potom 50k aranyért bevásároljon... A kavics ára nőhet, de a katonáé nem.

Dragi 11-21-2006 19:49

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 44904)
Egyszerű a válasz:) Azért, mert kéne, hogy legyen, egy csomó pénz van a csopiban, drága a teki, meg a drágakavics, ezért mindenkinek lenne pénze, hogy potom 50k aranyért bevásároljon... A kavics ára nőhet, de a katonáé nem.

hogy-hogy nincs katonapiac ?????

Sztem van katonapiac csak nincs rajta egység :D Legalábbis ahogy Harcosok mesélte. Ergo butaság volt megnyitni a topicot! Mivel a katona úgy kerül a piacra hogy valaki legyártja és kiteszi a piacra eladni mert ő éppen a katona piacra gyárt egy másik ember a teki piacra gyártja az xy fajta tekit stb. ....

Steve 11-21-2006 19:51

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 44904)

És ebben mi a kérdés vagy a javaslat, esetleg a vita lehetséges egyik oldala?:)

Liza itt is... 11-21-2006 19:52

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 44905)
hogy-hogy nincs katonapiac ?????

Sztem van katonapiac csak nincs rajta egység :D Legalábbis ahogy Harcosok mesélte. Ergo butaság volt megnyitni a topicot! Mivel a katona úgy kerül a piacra hogy valaki legyártja és kiteszi a piacra eladni mert ő éppen a katona piacra gyárt egy másik ember a teki piacra gyártja az xy fajta tekit stb. ....

Hm...
Bocs, de nem értesz ezek szerint...
Amint hallottam majdnem minden csopiban van egység a piacon...
Tiszta durva...
És őszintén nagy siker, hogy eljutottam addig is, hogy ezt megnyissam;)

Dragi 11-21-2006 19:53

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 44908)
Hm...
Bocs, de nem értesz ezek szerint...
Amint hallottam majdnem minden csopiban van egység a piacon...
Tiszta durva...
És őszintén nagy siker, hogy eljutottam addig is, hogy ezt megnyissam;)

Akkor magyarázd el mit nem értek ?:D:D:D Amúgy ha azt akarod hogy Ati menjen abba a csopiba és termeljen neked katincsot akkor rosz helyen kopogtatsz :D :D:D vszínű nem fogja neked mindennap feltölteni a piacot :p

Liza itt is... 11-21-2006 19:54

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 44907)
És ebben mi a kérdés vagy a javaslat, esetleg a vita lehetséges egyik oldala?:)

Hát...
Lehet, hogy végre Ati tesz is ellene valamit, mert így nem jó...
simán végigmennék a csopin, ha lenne a piacon egység...

Steve 11-21-2006 19:55

Mit tehetne ez ellen Ati?:eek: Rak ki saját maga katit? azért nincs árú a piaccon mert a játékosok nem tesznek ki. kész, ennyi, túltárgyalva.

Liza itt is... 11-21-2006 19:57

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 44910)
Akkor magyarázd el mit nem értek ?:D:D:D Amúgy ha azt akarod hogy Ati menjen abba a csopiba és termeljen neked katincsot akkor rosz helyen kopogtatsz :D :D:D vszínű nem fogja neked mindennap feltölteni a piacot :p

Erre kértem volna?:)
Hú, itt lemaradtam valamiről...
De a drágakő ára egyszer lehetne 2000 alatt is...
Most nem nagyon van időm magyarázni... Vár a biológiai oxidáció tanulása:)
Majd asszem holnap megteszem, de értelme volt, hidd el;)

Dragi 11-21-2006 19:57

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 44913)
Mit tehetne ez ellen Ati?:eek: Rak ki saját maga katit? azért nincs árú a piaccon mert a játékosok nem tesznek ki. kész, ennyi, túltárgyalva.

:D Dettó ezt írtam :D na jó picit bővebben :)

Dragi 11-21-2006 19:58

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 44914)
Erre kértem volna?:)
Hú, itt lemaradtam valamiről...
De a drágakő ára egyszer lehetne 2000 alatt is...
Most nem nagyon van időm magyarázni... Vár a biológiai oxidáció tanulása:)
Majd asszem holnap megteszem, de értelme volt, hidd el;)

Biólogiai oxidáció + erjedés ?:D Jajjj de szeretem :D:D:D szal 2.-os vagy 3.-os vagy :D:D

Liza itt is... 11-21-2006 19:58

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 44913)

magyarázat ELKÜLDVE:)
És megyek tanulni... is;)

Steve 11-21-2006 19:58

A drágakő ára is a játékosoktól függ. Sűrűn olvasgattad úgy tűnik a drágaköves fejlesztés topicját...

Dragi 11-21-2006 19:59

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 44918)
A drágakő ára is a játékosoktól függ. Sűrűn olvasgattad úgy tűnik a drágaköves fejlesztés topicját...

Félek nem nagyon olvasta még ami itt van külsőn :)

Ati 11-21-2006 20:06

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 44911)
Hát...
Lehet, hogy végre Ati tesz is ellene valamit, mert így nem jó...
simán végigmennék a csopin, ha lenne a piacon egység...

Ééééén?

A piac minden csoport esetében "belügy". Kereslet/kínálat.

Ha senki nem akar eladni katonát, akkro nem lesz katona a piacon.

director 11-21-2006 20:06

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 44919)
Félek nem nagyon olvasta még ami itt van külsőn :)

de lehet ám, hogy nem is vesztett ezzel olyan sokat :D :P

Dragi 11-21-2006 20:08

Quote:

Originally Posted by director (Post 44923)
de lehet ám, hogy nem is vesztett ezzel olyan sokat :D :P

170 valahány oldalról a Harcosok topicból :) Végülis télleg nem vesztett sokat :)

Dragi 11-21-2006 20:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 44922)
Ééééén?

A piac minden csoport esetében "belügy". Kereslet/kínálat.

Ha senki nem akar eladni katonát, akkro nem lesz katona a piacon.

Mintha én ezt megmondtam volna neki :D de nem hitt nekem :rolleyes:

Szecsa 11-21-2006 20:21

Liza, Te mennyi katonát tettél az utobbi 2 honapban a piacra kb? :)
Ezzel a kerdessel kellene kezdeni.

Atiii 11-22-2006 06:08

Liza-Liza-Liza

Liza!!

Ha feljebb lépsz J-be láthatod ,hogy ott sincs kati a piacon:)
Egyszer már léptél J-be és ott voltál kb. 1-2 hétig,de ha benéztél volna jobban a piacra akkor láttad volna ,hogy mi folyik ott..irgum-burgum:mad:

-Lépj feljebb és feljebb és akkor fogsz lelni katikat;)
pl. 3/E-ben már van és B-ben is:)

JA és a kérdésedre a válasz,hogy Mért nincs katonapiac 5/Q-ban?...

Szóval azért,mert Ati valamit elrontott és sajna te iszod meg a levét...

Bocsi Liza!

Szecsa 11-22-2006 06:22

Elrontott? :)
A piacon nem lesz kati, ha senki nem tesz ki, ez egyertelmu, azt hiszem.

Békés 11-22-2006 06:25

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 44981)
Elrontott? :)
A piacon nem lesz kati, ha senki nem tesz ki, ez egyertelmu, azt hiszem.

Persze hogy elrontott:)

Ati, usgyi regelj oda egy orit és gyárts piacra kattincsot:)):D :D

Atiii 11-22-2006 06:53

Quote:

Originally Posted by Békés (Post 44982)
Persze hogy elrontott:)

Ati, usgyi regelj oda egy orit és gyárts piacra kattincsot:)):D :D

Asszem 1 ori kevés lesz!!
Regeljen rögtön vagy 100-at!!

Valezius 11-22-2006 07:25

Szerintem ez egy érdekes kérdés.
Miért nem termel senki a piacra, jó nagy pénzeket lehetne vele szerezni!
Ennyire nem kell ott senkinek a pénz???

Lik-lak 11-22-2006 08:05

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 44984)
Szerintem ez egy érdekes kérdés.
Miért nem termel senki a piacra, jó nagy pénzeket lehetne vele szerezni!
Ennyire nem kell ott senkinek a pénz???

Szerintem is itt a pont, az alapkerdes nem butasag, csak persze a valaszokban van ferdites... Meg szep -szerintem- hogy nem arra gondolt a tema inditoja, hogy nincs ahmed a piacon, hanem, hogy *MIERT* nincs nala katona.
Es az a valasz, hogy "mert a tobbiek nem raknak ki" igazabol nem magyarazza a helyzetet. Miert nem raknak ki, zisz isz dö kerdes! :rolleyes:

Steve 11-22-2006 08:13

Néhány lehetőség:
Ha túl kis számú a csopi, akkor általában üres a katipiac.
Hogy miért nem tesz ki senki? Lehet hogy nincs senki fenn olyan magasban aktív ori, aki megfelelően messze van másoktól és simán átállhat katiképzésre. Lehet egy 200fős csopiban nem 199hekis tekiírással kéne meggazdagodni...:rolleyes:

Mellesleg Liza ha nem tetszik akkor lépés előtt gazdagodj meg katiképzésből, hidd el, a fentebbi csopik tele vannak katival;)

Szecsa 11-22-2006 08:29

A masik dolog, hogy emlitette vki a magas tekiarat.
Ha igy van, akkor inkabb az emberek tekit irnak...es lesik a piacot egy-egy elkapott katonaert.
Melleseg, tenyleg az a megoldas, amit Steve irt, hogy ha van egy tavollevo ori, ami csak termel, az a piacra pakolja a kepzeseit. :)

(Valaki kuldene 5/Q-bol privibe egy top10-et?)

Smooth Scroller 11-22-2006 12:29

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 44991)
...nem arra gondolt a tema inditoja, hogy nincs ahmed a piacon, hanem, hogy *MIERT* nincs nala katona.

ertsd mar meg, azert nincs nala katona, mert a csoportban jatszo emberek - mint pl TE - nem raknak ki. hiszen te sem rax ki, igaz? magatol csak ugy nem terem katona a piacon, csak ha vmelyik jatekos a felesleget kirakja. mint ahogy ati mar emlitette is. :rolleyes:

Liza itt is... 11-22-2006 14:13

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 44916)
Biólogiai oxidáció + erjedés ?:D Jajjj de szeretem :D:D:D szal 2.-os vagy 3.-os vagy :D:D

Tévedsz. Nálunk a 2. 3.-asok még csak olvasni tanulnak.:)
Én 11.-es vagyok hatosztályos gimiben és ki is kérem magamnak...
A piaccal kapcsolatos fenntartásaim meg továbbra is megvannak. Bár már kezdem azt gyanítani, hogy azért van Q-ban ez, hogy valahonnan menjen fel pénz a felsőbb szintekre...
Mindemellett pedig be akarják dögleszteni a csoportot.

Remedy 11-22-2006 14:15

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 45092)
Tévedsz. Nálunk a 2. 3.-asok még csak olvasni tanulnak.:)
Én 11.-es vagyok hatosztályos gimiben és ki is kérem magamnak...
A piaccal kapcsolatos fenntartásaim meg továbbra is megvannak. Bár már kezdem azt gyanítani, hogy azért van Q-ban ez, hogy valahonnan menjen fel pénz a felsőbb szintekre...

Semmi konspiraciot nem kell sejteni. Senkinek nincs felesleges egysege. Ennyi. Fel kell menni a tetejere termelni, es penzt keresni. Kesz :)

Ati 11-22-2006 14:16

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 45092)
Bár már kezdem azt gyanítani, hogy azért van Q-ban ez, hogy valahonnan menjen fel pénz a felsőbb szintekre...

Félreértek csak valamit, vagy a lassú csoportban valami hiba folytán tényleg nem működik az a lehetőség, hogy saját magad képzel katonát? ;)

Liza itt is... 11-22-2006 14:18

Quote:

Originally Posted by Atiii (Post 44980)
Liza!!

Ha feljebb lépsz J-be láthatod ,hogy ott sincs kati a piacon:)
Egyszer már léptél J-be és ott voltál kb. 1-2 hétig,de ha benéztél volna jobban a piacra akkor láttad volna ,hogy mi folyik ott..irgum-burgum:mad:

-Lépj feljebb és feljebb és akkor fogsz lelni katikat;)
pl. 3/E-ben már van és B-ben is:)

JA és a kérdésedre a válasz,hogy Mért nincs katonapiac 5/Q-ban?...

Szóval azért,mert Ati valamit elrontott és sajna te iszod meg a levét...

Bocsi Liza!

Azt várod, hogy leszidjalak a véleményedért?:) Felejtsd el:D
Mellesleg voltam J-ban úgy max 1-2 hetet... Majd még megyek megint oda, de ott, mint hallottam többször van piac, mint Q-ban;)

Liza itt is... 11-22-2006 14:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 45096)
Félreértek csak valamit, vagy a lassú csoportban valami hiba folytán tényleg nem működik az a lehetőség, hogy saját magad képzel katonát? ;)

Az a baom kérlek, hogy simán ott lehetne hagyni a szinten a max ott töltési idő után, ha aktívabb lenne a piac. 2 hónapom volt feltölteni 200 hekin az épületeket. Mellesleg unatkozik is az ember közben...

Ati 11-22-2006 14:24

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 45098)
Az a baom kérlek, hogy simán ott lehetne hagyni a szinten a max ott töltési idő után, ha aktívabb lenne a piac. 2 hónapom volt feltölteni 200 hekin az épületeket. Mellesleg unatkozik is az ember közben...

Nem értem mi a baj. Ez a lassú csoport. Ha lassúnak tartod, akkor ne ott játssz, hanem a normálban.

Liza itt is... 11-22-2006 14:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 45102)
Nem értem mi a baj. Ez a lassú csoport. Ha lassúnak tartod, akkor ne ott játssz, hanem a normálban.

Tökéletes lenne a csoport, ha a piac virágzana. De persze majd egyszer leszek normál idők szerint is, de E végéig élvezném ezt a lassúságot, mert itt kezdtem. Megszoktam, megszerettem. Mellesleg egy ilyen dolog miatt nem hagyom ott az országom, aminek tetszik a neve;)

Ati 11-22-2006 14:30

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 45105)
Tökéletes lenne a csoport, ha a piac virágzana. De persze majd egyszer leszek normál idők szerint is, de E végéig élvezném ezt a lassúságot, mert itt kezdtem. Megszoktam, megszerettem. Mellesleg egy ilyen dolog miatt nem hagyom ott az országom, aminek tetszik a neve;)

Akkor fogadd el, hogy ez a csoport ezzel jár. Minden csoportnak megvan a maga sajátossága. Van, ahol 50ezer egy katona, van, ahol örülsz, ha 10ezerért eladhatod, és van, ahol nincs katona a piacon. Te ez utóbbi csoportban vagy, ehhez kell alkalmazkodnod.

Liza itt is... 11-22-2006 14:31

hm.

Ati egyébként nagyon szeretem, amikor tetteted, hogy nem érted mi a baj...
Jópárszor megfigyeltem, és furi, de olyannak tünteted fel, mintha semmi baj nem lenne...
Egyébként pedig nem hinném, hogy csak nekem van bajom a drágakő árával...

Liza itt is... 11-22-2006 14:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 45109)
Akkor fogadd el, hogy ez a csoport ezzel jár. Minden csoportnak megvan a maga sajátossága. Van, ahol 50ezer egy katona, van, ahol örülsz, ha 10ezerért eladhatod, és van, ahol nincs katona a piacon. Te ez utóbbi csoportban vagy, ehhez kell alkalmazkodnod.

Nagyon jól tudom. Eléggé tájékoztatott vagyok ilyen szinten. Függetlenül attól, a Q csopi viszi fel a pénzt a felsőbb csopikba. Kész szégyen...
Mi semmit nem tudunk csinálni 3-400 millióval, V-ben meg más csopikban meg örülnének ha lenne ennyi pénz...

Ati 11-22-2006 14:33

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 45112)
Ati egyébként nagyon szeretem, amikor tetteted, hogy nem érted mi a baj...
Jópárszor megfigyeltem, és furi, de olyannak tünteted fel, mintha semmi baj nem lenne...
Egyébként pedig nem hinném, hogy csak nekem van bajom a drágakő árával...

Az égvilágon semmi baj nincs. Képezz katonát, ha katonát szeretnél. Ha nem képzel, akkor nem lesz katonád. Ez ennyire egyszerű. Más is tud képezni. Szerinted ahol van a piacon katona, az honnan keletkezik? A játék véletlenszerűen beteszi? Nem. Más játékosok kiteszik a piacra a saját képzett katonáikat. A súgó részletesen leírja, hogy a piac hogyan működik.

Ati 11-22-2006 14:36

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 45118)
Nagyon jól tudom. Eléggé tájékoztatott vagyok ilyen szinten. Függetlenül attól, a Q csopi viszi fel a pénzt a felsőbb csopikba. Kész szégyen...
Mi semmit nem tudunk csinálni 3-400 millióval, V-ben meg más csopikban meg örülnének ha lenne ennyi pénz...

Egy országra jutó átlag arany mennyiség a Q-ban: 16.979.113 arany
Egy országra jutó átlag arany mennyiség a V-ben: 15.610.783 arany

Az érdekesség kedvéért nézzük még a gyors csoportot is:

Egy országra jutó átlag arany mennyiség az U-ban: 114.188.288 arany

Liza itt is... 11-22-2006 14:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 45119)
Az égvilágon semmi baj nincs. Képezz katonát, ha katonát szeretnél. Ha nem képzel, akkor nem lesz katonád. Ez ennyire egyszerű. Más is tud képezni. Szerinted ahol van a piacon katona, az honnan keletkezik? A játék véletlenszerűen beteszi? Nem. Más játékosok kiteszik a piacra a saját képzett katonáikat. A súgó részletesen leírja, hogy a piac hogyan működik.

És még hülyének is néznak:)
Annyira kedves. jó tudni Ati, hogy lesz katona:rolleyes:
Rettentően örülök neki, csak erre már az elsőp játékhetemben rájöttem:D

All times are GMT +1. The time now is 01:04.