Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   betegség vs képzés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1059)

laziga 11-21-2006 05:33

betegség vs képzés

Sziasztok lenne egy olyan felvetésem hogy a helytartóban a képzéseket ne csak pénz szűkébe lehessen halasztani hanem betegség esetén is. Ugyan is szerintem rajtam kívül van még pár ember aki nem ül egész nap a hód előtt csak reggel mondjuk meg este mikor haza ért munkából. Rengetegszer adódik olyan hogy nem feltétlen hullát ütök be hanem csak egy olyan orit ami beteg és mire haza jövök szegény orim K.O.-n van mert közbe a helytartóm is képzet. Szóval a nagy ötlet egy be x-elhető rublika hogy betegség esetén halassza el a helytartó a képzést.
Azért gondolom hogy ez így hogy, választható formába legyen mert vannak olyan helyzetek és orik ahol esetlegesen ép fontosabb a képzés mint bármi más.
Várom a nagyérdemű véleményét főleg ha az építő jellegű

monro 11-21-2006 06:25

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 44638)
Sziasztok lenne egy olyan felvetésem hogy a helytartóban a képzéseket ne csak pénz szűkébe lehessen halasztani hanem betegség esetén is. Ugyan is szerintem rajtam kívül van még pár ember aki nem ül egész nap a hód előtt csak reggel mondjuk meg este mikor haza ért munkából. Rengetegszer adódik olyan hogy nem feltétlen hullát ütök be hanem csak egy olyan orit ami beteg és mire haza jövök szegény orim K.O.-n van mert közbe a helytartóm is képzet. Szóval a nagy ötlet egy be x-elhető rublika hogy betegség esetén halassza el a helytartó a képzést.
Azért gondolom hogy ez így hogy, választható formába legyen mert vannak olyan helyzetek és orik ahol esetlegesen ép fontosabb a képzés mint bármi más.
Várom a nagyérdemű véleményét főleg ha az építő jellegű

Igazad van. Támogatom.
Ne hagyja abba senki a játékot ilyesmi miatt. Főleg ha még HT-t is vett :)

Szecsa 11-21-2006 06:32

Vegulis, nem rossz otlet.
Mint kenyelmi funkcio igen hasznos olyanoknak, akik hasonlo helyzetben vannak mint Te.
Tamogatom.

Atiii 11-21-2006 06:39

Én is támogatom...bár lehet soha nem használnám!

lacqa 11-21-2006 07:24

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 44638)
Sziasztok lenne egy olyan felvetésem hogy a helytartóban a képzéseket ne csak pénz szűkébe lehessen halasztani hanem betegség esetén is. ...

nekem tetszik

Mackosajt 11-21-2006 08:48

Támogatom! Már csak azért is mert én is jártam már így és nehéz volt helyreállni!
De ha már itt járunk akkor nem csak betegség hanem vihar ellen se ártana bevezetni, nem gondoljátok? :)

Hornet 11-21-2006 08:53

Én viszont úgy gondolom,hogy ha elmész csatázni és betegen térsz vissza akkor kikapcsolod a képzés mezőt és nem képez újjat:)
Hogy nem érsz rá megnézni az orid támadás után???Akkor megyek hozzád:)
Egyébként ha krónikázol akkor azért lehet tudni nagyjából,nem??
Szóltam,uff:)))

UI:Bárcsak ne tettem volna,igaz????:D:D:D:D

Steve 11-21-2006 10:35

Hornetnek adok igazat.

Békés 11-21-2006 11:26

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 44680)
Hornetnek adok igazat.

Énis:)

Nehogy már odajussunk el, hogy csak annyi dolgunk legyen: megnyomom a gombot a támadásra aztán ha elcsesztem valamit vagy nem figyeltem minden részletre majd a HT helyre hozza mert nekem épp csicsikálni vagy mást csinálni van kedvem.
Ha elinditok egy támadást akkor 5 kör mulva jelentkezik a betegség, ha nem tudsz ránézni vagy parázol hogy: Jaj mi lessz ha betegen jönnek haza,
Akkor vagy else indulj vagy nézz be mikor kell.

A vihar /meg nemsoká jönnek hogy szárazság, élelemhiány miatti elvándorlás miatt/ se képezzen, akkor minek van a HT-ben a napsütés és a növekedés beállitva.
Márha egyáltalán be van állitva.:rolleyes:

lacqa 11-21-2006 12:59

Quote:

Originally Posted by Békés (Post 44685)
Énis:)

Nehogy már odajussunk el, hogy csak annyi dolgunk legyen: megnyomom a gombot a támadásra aztán ha elcsesztem valamit vagy nem figyeltem minden részletre majd a HT helyre hozza mert nekem épp csicsikálni vagy mást csinálni van kedvem.
Ha elinditok egy támadást akkor 5 kör mulva jelentkezik a betegség, ha nem tudsz ránézni vagy parázol hogy: Jaj mi lessz ha betegen jönnek haza,
Akkor vagy else indulj vagy nézz be mikor kell.

A vihar /meg nemsoká jönnek hogy szárazság, élelemhiány miatti elvándorlás miatt/ se képezzen, akkor minek van a HT-ben a napsütés és a növekedés beállitva.
Márha egyáltalán be van állitva.:rolleyes:

itt nem arról van szó hogy a helytartó helyrehozza azt amit én "csesztem el", hanem arról hogy nem okoz feleslegesen kárt. azonkívül nem hiszem hogy ezzel érdemi hátrány érne bárkit is, így összességében nem értem az ellenkezést.

lacqa 11-21-2006 13:03

Quote:

Originally Posted by Hornet (Post 44664)
Én viszont úgy gondolom,hogy ha elmész csatázni és betegen térsz vissza akkor kikapcsolod a képzés mezőt és nem képez újjat:)
Hogy nem érsz rá megnézni az orid támadás után???Akkor megyek hozzád:)
Egyébként ha krónikázol akkor azért lehet tudni nagyjából,nem??
Szóltam,uff:)))

UI:Bárcsak ne tettem volna,igaz????:D:D:D:D

ha rá tudsz nézni, ha krónikázol...

nem mindenki tud folyamatosan figyelni az országára, sőt vannak olyanok is akiknek ez még csak nem is tervezhető. örülj neki hogy te tudsz, és használd ki.

Synkel 11-21-2006 13:45

Támogatom az ötletet, és kevéssé értek egyet Hornettel:)
Kitámadok kv előtt, kvi kv-nál beütök, persze figyelek, hogy ne jöjjenek szembe, elvégre sebetzhetőbb vagyok az átlagosnál. Utána a sereg elindul vissza, én figyelek, nehogy hazakísérjenek, ez is oké. Aztán a seregem hazaér, és még mindig nem jön senki, bár az már mejdnem mindegy lenne, hiszem itthon a népség, van aki megvédjen, ráadásul ha van a piacon katincsféle meg pénzem is, seregcserével tudok variálni is a védelmen.
A betegség viszont csak a kövi kv-nál visz először áldozatot. És nem hiszem, hogy egy nyamvadt támadásért nekem feltétlen online kellene lennem 4 órán keresztül, mert olykor magánéletem is van:)

Steve 11-21-2006 14:02

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 44726)
És nem hiszem, hogy egy nyamvadt támadásért nekem feltétlen online kellene lennem 4 órán keresztül, mert olykor magánéletem is van:)

A szép a dologban, hogy csak kvkor kell ott lenned és kiderül. De ha félsz a betegségtől akkor támadáskor állítsd le.;)

Synkel 11-21-2006 14:38

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 44737)
A szép a dologban, hogy csak kvkor kell ott lenned és kiderül. De ha félsz a betegségtől akkor támadáskor állítsd le.;)

Igazad van, nem kell csak 5 kv-nál jelen legyek Azaz ha reggel 6-ra megyek dogozni, akkor már éjjel 1-kor sem támadhatok ki szerintetek, ha meg 8-kor moziba, akkor amint hazaérek melóból vagy támadok, vagy el is felejthetem az egészet. Különben nem gondoskodom megfelelően az orimról...

Burning 11-21-2006 15:12

szeintem is jó lenne, mert ha éppenséggel nem hullát támadsz nem hiszem, hogy lenne korházad és, ha még katira is megy az ember igencsak leáll minden. ekkor már éhezni fog a nép és a végén maradt 1-2 embered:)

Steve 11-21-2006 15:39

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 44758)
Igazad van, nem kell csak 5 kv-nál jelen legyek Azaz ha reggel 6-ra megyek dogozni, akkor már éjjel 1-kor sem támadhatok ki szerintetek, ha meg 8-kor moziba, akkor amint hazaérek melóból vagy támadok, vagy el is felejthetem az egészet. Különben nem gondoskodom megfelelően az orimról...

Nem sarkosítasz te icipicit véletlenül?:) Mennyit ér meg neked a játék? Hogy válaszoljak: ha 100%ig biztos akarsz lenni a dolgodban akkor nem, nem indíthatsz már akkor sem! Jó az a ht de ne fogjon ki minden veszélyt...

Steve 11-21-2006 15:41

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 44770)
ha még katira is megy az ember igencsak leáll minden

Bakker ez nincs benne a hódos kézikönyvben, és nemigazán értem mire célzol...

laci 11-21-2006 15:44

Hornetnek adok igazad. Ha nem tudsz odafigyelni támadáskor, amíg az egész cirkusz lemegy, akkor vagy állítasd le a képzést amíg legközelebb be nem nézel, és nem győződsz meg arról, hogy nincs betegség, vagy... ne légy hadis ország.

Synkel 11-21-2006 17:12

Én elég aktívnak tartom magam, ráadásul többnyire hadis orikkal játszok. És 5-ben pl ahol a legáltalánosabb a betegség naponta minimum 8-10 sereget küldök ki, és mégis megtörtént nem egyszer, hogy nem vettem észre a betegséget időben. Laci, szerintem te nem vagy hadis, ha mindig mindenkor rá tudod szánni ütésenként azt az 5 órát, mert iszonyat ritkán üthetsz ilyen feltételekkel. Vagy ha hadis vagy, akkor az élet más területein nem boldogulsz igazán, bár ehhez semmi közöm...

Nem értem az ellenkezést azért sem, mert senkit nem láttam még azért ugrálni, hogy a ht ne hagyja abba a tekiírást, ha nincs elég pénz. Ja, hogy tekit a defenzív orisok is írnak? Ráadásul ők nem ütnek, és a zsoldhiány miatt lezuhanó katmorált nehéz lenne visszavinni? Hát kérem, aki tekit ír szánja rá az időt, ne bízza helytartóra...

laci 11-21-2006 17:55

Ne személyeskedjünk, nem hiszem, hogy közöd volna hozzá, hogyan boldogulok az élet más területein. :mad:
És nem értem, mi ez a fix 5 kör-a-számítógép-előtt támadásonként. Elindítom, megnézem, sikerült-e, utána azt, hogy jön-e valaki vissza velem, és utána még esetleg azt, hogy van-e betegség. Azért ez nem 5 órás (normál csoportban) feladat... Legalábbis én nem szoktam 5 körön át a körmömet rágva gubbasztani a gép előtt minden egyes támadáskor. És tényleg nem értem, mi van akkor, ha néhány órára saját kezüleg kikapcsolod a katonaképzést.

laziga 11-21-2006 17:59

sajnos nekem muszály dolgoznom mert van 2 gyerekem akit el kell tartanom és a munkahelyemen nem tudok netezni de szeretem ezt a játékot. Most akkor én ne játszak? Nem azt javasoltam hogy a ht játszon helyettem csak annyit hogy betegség esetén a képzés áljon le , ha már lefosztalak és kevés a léd és akkor leállhat akkor most miért ne?

laci 11-21-2006 18:01

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 44868)
sajnos nekem muszály dolgoznom mert van 2 gyerekem akit el kell tartanom és a munkahelyemen nem tudok netezni de szeretem ezt a játékot. Most akkor én ne játszak? Nem azt javasoltam hogy a ht játszon helyettem csak annyit hogy betegség esetén a képzés áljon le , ha már lefosztalak és kevés a léd és akkor leállhat akkor most miért ne?

Neeem, senki ne mondta hogy ne játssz :D De gondold meg, ha kevés időd van, nem lenne jobb egy nyugodt (rossze nyelvek szerint tamagocsis) felfedezgető stílus? Hadi országhoz sajnos elég sokat kell fent lenni :( .
Vagy esetleg próbáld ki a lassú csoportot, az pont azoknak van kitalálva, akik nem érnek rá sokat Hódítózni.

Kubbi 11-21-2006 18:05

Én azért ellenzem, mert ezzel is a hullát gyengítenénk.
Elég ramaty így is. :)

Killer 11-21-2006 18:40

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 44874)

ez nem igaz!!aki hullára megy az tudja hogy beteg lessz,és kikapcsolja!!
ez a véletlenül beszedett betegségekkel szemben adna védelmet valamilyen szinten!!azért nem mindegy!!:D
amúgy szerintem jó ötlet!!támogatom!!

Synkel 11-21-2006 18:43

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 44874)

Hullát ezzel nem gyengíted. Ha hullát akarsz ütni, akkor tudod, hogy beteg leszel, azaz a lehető leghamarabb építesz kórházat, sőt még a képzést is leállíthatod jó előre. Arról az esetről van szó, mikor megtámadsz egy beteget, akinek a gömbjén még vagy már nem is látszik, hogy beteg, hazahurcolod, és jó sokára rájössz, hogy hopszika, hullik a pór:)

Laci, bocs, kicsit ideges voltam épp:)

laci 11-21-2006 18:46

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 44886)
Laci, bocs, kicsit ideges voltam épp:)

Oké, semmi gond, el van felejtve :)

Dragi 11-21-2006 18:53

Amúgy utálni fogtok :D De én egyetértek Hornettel és Stevevel :) Mint ahogy már leírtam pár témába ne csináljunk a Hódból olyan játékot amihez ember nem is kell :) beütsz hazaér a sereg következő körbe a HT leállítja a aktonaképzést jó igen eddig stimmel aztán utánna még azt is szeretnétek bontson x épületet húzzon fel rá kórházat meg még embert is lopjno nem mert ha már leállíthatja a aktona képzést ezt mért nem tehetné ?

Ehhh bocsi eléggé irónikus lett de én ellenzem ezt a javaslatot és mindenkitől bocs akit ez zavar :):)

Synkel 11-21-2006 19:28

Dragi, én amúgy is utállak:D

Az álláspontok kezdenek elég rendesen körvonalazódni, úgy látom. A magam részéről asszem mindent elmondtam mellette amit tudtam, ha új érvek merülnek fel ellene, szívesen reagálok rájuk, és közben remélem, lesz valami az ötletből.

A HT nyújt egy csomó kényelmi szolgáltatást. Ez csak egy lenne a többi közt, még csak nem is legjelentősebb. Miért nem zavar senkit, hogy a védővarikat felteszi? Ahhoz elég lenne naponta egyszer benézni, mégis a HT-ra bízzuk a felrakását. Az se zavar senkit, hogy eladja helyettünk a drágakövet, meg az se, hogy írja a tekit, és leáll vele ha egy beállított értéknél lentebb csökken az oriban a kp állomány. Tulajdonképpen a teki a legjobb példa: Automatikusan írja a HT, és abbahagyja ha gáz van. Katincsot is automatikusan képez, de nem beállítható semmiféle vészhelyzet, ami esetén abba kéne hagyjon.
Szerintem az eredeti javaslatot simán ki lehetne bővíteni azzal, hogy vihar esetén is maradjon abba a katonaképzés...

És még valami. Akinek kevés ideje van játékra az gyakran azért lesz vipes, mert az ori megőrzi a működőképességét rendszeres személyes jelenlét nélkül is.

Mona 11-21-2006 19:39

Sziasztok :)
Lehet hogy butaságot mondok, de ne vegye senki magára :)
Én is csa kreggel, és kora délután vagy esténként tudok a gép elé ülni, és játszani.
Mint ahogy a játék neve mondja hadakozom, és védekezek :
Hódítok :D
De igazából kevés időm van játszani, jóval kevesebb amennyit szeretnék.
De ha támadok, akkor felmérem kit is támadok be, nem igaz? :)
Ott látni, hogy valami gond van az orival, ha beteg, hisz ember hiányos nem ? :)
Ha kevés időm van, akkor bontok vmit, és építek kórházat :)
Nem lehet a Vippet teljesen kihasználni mint előnyt, hisz ez 1 játék, ami gondolkodásra kellene hogy bírjon minket , Pl.: befér-e a támadó, kivédem-e , visszatámad-e, beteg-e? :)
Tehát akkor most a gép játszana helyettünk vagy mi a szösz? :)
Bocsi mindenkitől, ha evvel a beírással megbántottam :)

Steve 11-21-2006 19:41

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 44892)
Dragi, én amúgy is utállak:D

Szülinapja van, ma ne útáld;)

Dragi 11-21-2006 19:45

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 44899)
Szülinapja van, ma ne útáld;)

Na most még jobban fog utálni :D:D:D

Steve 11-21-2006 19:47

Azért ehhez pár megjegyzés:

Quote:

Miért nem zavar senkit, hogy a védővarikat felteszi? Ahhoz elég lenne naponta egyszer benézni,

Ez nem igaz, van hogy 3-4körönként teszi fel nekem a ht.
Quote:

Automatikusan írja a HT, és abbahagyja ha gáz van.

Ezis csak részben igaz. Nagy könyvtárszámnál kifejezetten káros tud lenni a ht.
Quote:

Szerintem az eredeti javaslatot simán ki lehetne bővíteni azzal, hogy vihar esetén is maradjon abba a katonaképzés...

Egyre fajulunk szerintem a nem jó irányba. Így varisként egy ht ellen jáccanék?
Quote:

És még valami. Akinek kevés ideje van játékra az gyakran azért lesz vipes, mert az ori megőrzi a működőképességét rendszeres személyes jelenlét nélkül is.

Ez oké. Ha nem akciózgacc akkor maradjon egybe. De azmár nonszensz hogy rsszalkodok egy kicsit aztán sajna meló, de nem gáz, mert a ht úgyis mindent elintéz!

Félreértés ne essék, énse vagyok nonstop gépnél, de ezért nemis orkokkal nyomom és ritkán ütök, mert nincs időm háborúba bocsátkozni.

laziga 11-21-2006 20:36

na akkor leírom pontosan miböl is adódott az ötlet nem volt beteg az ori amit ütöttem hanem pont ő is akkor ütött egy olyan orit ami beteg volt és igy én is az lettem. Sajnos nem értem haza csak 2nap mulva ramaty volt az orim. sajna az én melóm nem kiszámítható. De mint irták is ez semmi más csak kényelmi funkció ha a vérszomjat felrakja pedig akkor tényleg ott ül mindenki akkor ezt mért ne. igen is én nem tudok 5 orát eltölteni gép előtt csak ritkán. De indítok egy szavazást róla lásuk a véleményeket :D

Synkel 11-21-2006 20:38

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 44903)
Azért ehhez pár megjegyzés:

Ez nem igaz, van hogy 3-4körönként teszi fel nekem a ht.

Ezis csak részben igaz. Nagy könyvtárszámnál kifejezetten káros tud lenni a ht.

Egyre fajulunk szerintem a nem jó irányba. Így varisként egy ht ellen jáccanék?

Ez oké. Ha nem akciózgacc akkor maradjon egybe. De azmár nonszensz hogy rsszalkodok egy kicsit aztán sajna meló, de nem gáz, mert a ht úgyis mindent elintéz!

Félreértés ne essék, énse vagyok nonstop gépnél, de ezért nemis orkokkal nyomom és ritkán ütök, mert nincs időm háborúba bocsátkozni.

1 Hány hekin van az orid, amelyikre 3-4 körönként teszi fel a ht a védőket, és mennyire gyakori jelenség ott a betegség?

2 Hány hekin van az ori, ahol a nagy könyvtárszám miatt kifejezetten káros a HT tevékenykedése, és mennyire gyakori ott a betegség. Vagy akár az előre le nem beszélt, illetve szervezett ütés?

3 Ha rengetsz, azt nem építi vissza a HT, sőt ha szárazságot teszel rá, tanyát se fog építeni kompenzálásra, ezzel szemben mindkét varit le tudja szedni az oriról!!! Mármint a szárazat is mega vihart is

4-5 Én elég sokat vagyok gépnél, ez látszik az itteni megszólalásaimból is. Mégis szívesen venném, ha lenne egy ilyen lehetőség, mert gyakran támadok ki úgy, hogy egy órával a seregem visszaérkezte után!! nem tudok itt lenni. Nem olyanról van ám szó, hogy a HT nézzen távot, és ha támadnak, hívjon helpet automatikusan...

A helytartó majdnem olyan, mintha napi 24 órában, heti 7 nap országod mellett lennél. Az országod életéhez nélkülözhetetlen, monoton feladatokat rábízhatod a helytartóra, így nem kell amiatt aggódnod, hogy leesnek országodról a varázslatok, elfelejtesz időben tekercseket iratni, vagy hajnalban fel kell kelned, hogy egy továbbképzést elindíts. A helytartó ezeket mind megcsinálja helyetted, ha erre utasítást adsz neki.

Ez az idevonatkozó súgó részlete, ha valaki nem ismerné esetleg:) Majdnem olyan mintha napi 24 órában gépnél lennél, és elvégzi az országod működéséhez nélkülözhetetlen monoton feladatokat. Akárhogy is vesszük, a katonaképzés leállítása szervesen idetartozik, hiszen mind tekinél, mind variknál van egy beállítható fék, amikor a HT nem dolgozik. Ha a készültséged x% alá megy, avgy ha kevés a rúnád ha akarod, némely varikat nem tesz fel, még a rangsort ismeghatározhatod, hogy szerinted melyek a nélkülözhetetlenek, és melyek azok amik nélkül azért elboldogulsz. Teki a pénzhez van kötve. Katona viszont semmihez. Egyszer elindítottad, és a HT képzi ha kell ha nem. Szerintem inkább ez hiba a rendszerben, és nem a megléte lenne túlzott segítség.

Még egy utógondolat: Mona, hidd el nem biztos, hogy látni a célponton a betegséget. Ha fel vagyok rá előre készülve rajtam se látni, mégis hazaviszi aki esetleg betámad...

-Fegya- 11-21-2006 20:38

A HT nyilván nem fog hozni semmilyen stratégiai döntést. Nem fog támadni helyettem, nem fog építkezni helyettem, nem fog lopni helyettem.
Betegség esetén, ha a HT leállíthatja a katonaképzést, abban semmi stratégiai döntés sincs. Kifejezetten kényelmi funkció. Támogatom.

Így is óriási előnyben vannak azok, akik állandóan a gépnél ülnek. Ez az előnyük megmarad akkor is, ha a HT betegség esetén nem képez. Senkinek sem okoz kárt ez a módosítás, a kevesebbet netezőknek pedig jól jöhet, ha emiatt nem megy tönkre az országuk.

Támogatom a javaslatot.

Dragi 11-21-2006 20:42

Jó nekem édes mindegy mi lesz mi nem lesz :) Atié úgyis az utolsó szó :)

laziga 11-21-2006 20:45

NA ez igaz :D

Kubbi 11-21-2006 20:49

Azt hiszem a szavazás eldölt... :D

Synkel 11-21-2006 20:52

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 44939)
Azt hiszem a szavazás eldölt... :D

Tisztességes topic tisztességes szavazása nem dől el egy nap alatt:)

Deni 11-21-2006 20:53

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 44936)
A HT nyilván nem fog hozni semmilyen stratégiai döntést. Nem fog támadni helyettem, nem fog építkezni helyettem, nem fog lopni helyettem.
Betegség esetén, ha a HT leállíthatja a katonaképzést, abban semmi stratégiai döntés sincs. Kifejezetten kényelmi funkció. Támogatom.

Így is óriási előnyben vannak azok, akik állandóan a gépnél ülnek. Ez az előnyük megmarad akkor is, ha a HT betegség esetén nem képez. Senkinek sem okoz kárt ez a módosítás, a kevesebbet netezőknek pedig jól jöhet, ha emiatt nem megy tönkre az országuk.

Támogatom a javaslatot.

Ezzel maximálisan egyetértek, szóval részemről a javaslat támogatva :cool:

All times are GMT +1. The time now is 12:47.