![]() |
Ip-vel kapcsolatos kérdés.
Sziasztok!
Olyan kérdésem van amire részben volt válasz a F.A.Q.-ban de mégis szeretnék valami alternatívát. Szóval az 1500 fős koleszünk hálózata 3 proxy-n keresztül csatlakozik a világhálóhoz, és az oldalak jelentős része a proxy ip-jét jelzi vissza. "Biztonsági figyelmeztetés: hozzáférés az előzőtől eltérő IP címről. Új IP cím: 157.181.103.199, belső cím: 157.181.101.248 illetve: Biztonsági figyelmeztetés: hozzáférés az előzőtől eltérő IP címről. Új IP cím: 157.181.103.197, belső cím: 157.181.101.248 " Ime a példa a hódítóra. 101.248-as IP az a saját gépem ip-je a 103.199-197 ez a 2 koleszos proxy Ip-je A kérdésem:Akkor most a hódító minden egyes hódítóst itt a koleszban egy ip alatt lát? Ugyanis szeretnék 2 koleszos haverral szövit alapítani, és nem szeretnék egyik napról a másikra anarchista csoportba kerülni. A válaszokat előre is köszönöm. Üdv! Grangel U.I.: Ha rossz topikban tettem fel a kérdésemet előre is bocs. Helyezzétek át a megfelelőbe. |
Ha nem 1 geprol viszitek oket es nem egymasnak iranyitjatok, akkor nem lesz problema belole szerintem.
Ha mindig mindenki a sajat gepen kezeli az orikat, akkor kicsi az eselye hogy anarch lesz belole. |
Pontosan ezért kérdeztem, hogy most a koleszom összes gépét egyként fogja e kezelni a hódító szűröje vagy sem. Mert ha a proxy-t ismeri fel ipnek akkor több mint 100 ország (kb ennyien hódítóznak itt) ugyanazon ip alatt játszik.
|
Quote:
sokan hodoznak a kolibol.... csak a sajat gepedrol igyekezz csak te belepni.... Remedy - ex kcssk :P |
Quote:
|
Azért ez egy érdekes kérdés, ugyanis miután beállítottam, hogy figyelje a más IP címről történő belépéseket, minden belépésemnél ki volt írva a figyelmeztetés, ugyanis a szolgáltató, minden egyes belépésnél más IP címet adott.
Szabályos játék védelme címen ki is tettek, mivel - "az országba többször is más címről léptek be" ... Na erre lehet gombot varrni... |
nekem az egyik szövimnek is már két éve állandóan változo ipje van a szolgáltató miatt mégsem került át.
csak ez volt az indok? |
Quote:
Idézet a súgóból: " Mit jelent a "Szabályos játék védelme" indoklás? Ahogyan egyre több új szűrőt vezetünk be a szabályos játék biztosítása érdekében, szükséges volt egy átfogó indoklás, ahova több szabálytalanság, vagy kijátszási kísérlet is beletartozhat. A "Szabályos játék védelme" indoklást használjuk minden olyan esetben, amikor nem egyszeri, hanem visszatérő cselekedetek miatt kerül valaki áthelyezésre. Ilyen például, ha nemcsak a saját országodat irányítod, hanem rendszeresen szövetségesed országát is; vagy bármilyen módszerrel megpróbálod kijátszani a Hódító ellenőrzőrendszerét. Ide tartoznak továbbá egyéb olyan szűrések eredményei is, amik a tiszta játékot hivatottak szolgálni." |
OFF:
A kcssk az melyik koli???? |
Quote:
|
Quote:
|
Ati!
Ha teszek egy 15k-s anarchos orimra 5 vipet, hogy zérózhassak normálba, gondolhatod, hogy nem szabálytalankodok vele, mivel eddig sem csináltam egyikkel sem. A Supportra írt kérdésemre kaptam ezt a választ, ami nem publikus, ezért nem is idéztem, de nem volt konkrét válasz, hanem csak egy álltalános, amiben ez is benne volt... Más nem lehetett, mivel én nem tudok róla, hogy szabálytalanságot követtem volna el. |
Quote:
|
"Nem tudom honnan vetted, hogy ez volt az ok, a Hódító ilyet egész biztosan nem írt. Ha másvalaki ilyet mondott neked, akkor pedig félre lettél vezetve."
Erre válaszoltam. |
Quote:
|
Quote:
|
Azt hiszem kérdésem idevaló!! Fiammal hódítóznánk. Van két gépünk, és mobilról megy a net:eek: Ha hálózatba kötöm a gépeket lehet gond a hóddal?
|
Quote:
|
De ez egy ip cím, nem? (nem igazán vágom ezeket:confused: )
|
Nekem az lenne a problémám, hogy most megyek haza és egy ideig barátnőméknél leszünk, az ő öccse pedig szintén hódos, namármost, egy IPről lehetnénk ketten, ha egyikőnknek sincs köze a másikhoz, mert teljesen más szinten vagyunk.
Előre is köszi. :) |
Lenne egy kérdésem ami idevaló:
Én is bekapcsoltam azip figyelést, és ezt írta ki: Biztonsági figyelmeztetés: hozzáférés az előzőtől eltérő IP címről. Új IP cím: 195.189.142.248, belső cím: 193.225.154.26, 193.225.154.26, 193.225.154.26, 193.225.154.26 Itt egy routeren keresztűl kapcsolodnak a gépek a netre. az a kérdésem, hogy mi az Ip cím és mi a belső cím között a különbség? Illetve itthon is routeren keresztűl kapcsolódok a netre, de itt "csak" egy ip címet ír ki. |
Quote:
Osloban vagy? :) |
Quote:
Valszeg 195.189.142.248 cím a pannoné vagy nem? |
Quote:
org-name: Opera Software ASA org-type: OTHER address: Waldemar Thranes gate 98 address: N-0175 Oslo address: Norway phone: +47 24 16 40 00 e-mail: claudiae@opera.com admin-c: JSvT2-RIPE tech-c: JSvT2-RIPE mnt-ref: BANETELE-LIR mnt-by: BANETELE-LIR source: RIPE # Filtered person: Jon S. von Tetzchner address: Waldemar Thranesgt 98 address: N-0175 Oslo address: Norway phone: +47 24 16 40 00 fax-no: +47 24 16 40 01 e-mail: hostmaster@opera.no nic-hdl: JSvT2-RIPE source: RIPE # Filtered % Information related to '195.189.142.0/23AS39832' route: 195.189.142.0/23 descr: NO-OPERA origin: AS39832 remarks: For abuse matters, mailto: abuse@banetele.com mnt-by: BANETELE-LIR source: RIPE # Filtered nemtom, lehet az opera bongeszohoz lehet koze :) |
Quote:
|
Quote:
|
Egy kis próba...
|
Az internetre a router ip-jével kapcsolodsz, de ha jól tudom kintről megtudják különböztetni a gépeket:D
|
Quote:
193.225.154.26 - wapgw-ext.pgsm.hu 195.189.142.248 - p07-10.opera-mini.net |
szeretném tudni ,hogy kifér hozzá az ip cimemhez rajtam és a hod admijain kivül mivel ezta levelet kaptam most ::Árnyföld (#425355) - 2007-02-16 23:47:28
Hm... Ez igen érdekes... Mivel ezen a szinten ilyen nem létezik, hogy Valaki ilyen erős legyen minden téren ezért csak csalással érhetted ezt hogy a maxon lévő seregeimmel semmit sem érek... Se vari, se toli,,, Hm... Na akkor tőrlőm vip országom és igaz bukok pár ezret de ezért cserébe az ip-den keresztül megajándékozlak egy aprósággal, hogy ha már itt csalsz, legalább a géped akadozzon:DDD Gondolj rám az esetleges kékhalál bekövetkeztével:DDDDD CSÁ... UI: az install nem segít mert a leíró iz blokkol, meg a boot is:) Próbálg a winyót cserélni.DDD Jó munkát hozzá:DDDD na már most ez ha igy lehetséges akkor igen sujos következ ményei leszenek |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vad, szerintem nyugodtan jelents az üzit Atinak! :cool: |
Quote:
Szerintem ne is foglalkozz vele... Biztos kb 10 éves lehet, és most azt hiszi, hogy nagyot mondott. :D |
Quote:
Biztosan agyhullámokkal hekkel, akár hardware-t is. A CIA alkalmazhatja, persze jópénzért. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
a legszebb az egész ben az hogy egyetlen üzit se küldtem neki meg csak egy ütésem volt nála azt rögtön vissza kisért és a pattanás után jött ez az üzi nem értem az ilyen játékosokat, de ezért kicsontozom a gyereket ha meg találom már pedig megtalálom:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:36. |