![]() |
Alvilággal kapcsolatos kérdések
A szövi felmérés pontosan hogyan működik? Példákkal:
Ha három vonal jön ki, akkor hiába szövetség vezére a státusza, nincsenek szövetségesei, vagy csak kevés a tolvajom, hogy láthassam. ugyanez, ha 1nevet ír ki, akkor még minimum 2x kell szövi felmérést végezni, vagy csak 1szövije van? Ha valamelyik akció nem hoz eredményt, akkor a következőre már buknak le tolvajok? |
Quote:
ha egyet akkor csak egy szövise van. vannak olyanok akik ezt beállítják hogy ne támadják mert van szövije. reggel pont ilyet ütöttünk:p eza ttól függ ha azt az üzit kapod hogy embereid bejutottak de nem csináltak semmit, akkor fölösleges tovább próbálkozni sztem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jó, ne írd, hogy mindig MF-re számoltok, mert persze, hogy tudom :P |
Quote:
átállítja nem ütjük be de utána 72 óráig enm állíthatja azalatt meg ahol érjük |
Quote:
A vizet ki mossa meg? Nem érdemes lovagolni ezen, mert rengeteg a HA ;) Mivan ha ..., és mivan akkor ha ..., és ha ...? |
akkor vagy egy jót nevettél vagy megtanultad, hogy itt mindig mindenkinek igaza van mindenben kapásból :)
|
Quote:
Quote:
Egyébb kérdés?:) |
Quote:
Ha az antinukleáris tömegszüretelő, 64 reaktoros higanyhűtésű fali vízmelegítő nem képez halmazokat a felfújható elemes-világítós mikrostruktúrális elmebizgentyű bifokális hőenergiát hasznosító szubkontinentális alapú zsírszeletelőjével, akkor a térgörbe által a modifikuláris termokohézió mozivászonra vetített képének elemzését is figyelembe véve, mely hőleadási tényezők szétpaszírozott, rotációs fellegvárrá alakított kiberplanetáris tényezői befolyásolják a hajóskapitány életkorát? (lehetőleg indirekt egyenlettel támaszd alá a válaszodat és vedd figyelembe a mágneses térben passzívan transzformált mennyiségek anomális diffúzióját) |
Quote:
|
Quote:
|
sztem rosszul tudjatok. ha menet kozben atvalt mf-re, mielott a seregek odaernenek, megkapja az mf +40%-ot. mar tobbszor is belecsaptam igy a lecsoba. az 1ik ilyen alkalommal elindultam +20% biztonsagi erovel, es mire odaertem mar mf volt es lepattantam szepen. a csata vegeredmenye nem elore szamolodik ki, hanem az megerkezes pillanataban.
|
Ha előre számolódna akkor értelmetlen lenne előtte a tekilopás, nem?
|
Quote:
Ez tudtommal nem igy van. |
Quote:
Ez igy van, szabinal nem kapod meg a 30%-ot. Ha tamadsz, es szovetseges statusszal indul a sereged, hiaba valtod at mf-re utana, nem kapsz tamadaskori mf bonuszt. ELLENBEN ha vedekezel, akkor a csata pillanatabani statuszod szamit, azaz kapsz MF bonuszt! |
Szuper, végre újra nyugodtan alhatok!
|
Quote:
|
Na most meglepődtem, sajnos elkerülte a figyelmemet a súgóban, hogy csak 5térkapu lehet nyitva! Igazából se a tolvajnál, se a varázslatoknál nem látom, de majd holnap megkeresem. Ez a játék mindig tud újat nyújtani! :)
|
Szecsa ezek után kérj bocsánatot a beírásodért!:p
|
Bocsánatot kérek.
Rosszul tudtam. |
koszonom, te egy remek srac vagy. meg magadat is le tudod gyozni. es az a legnehezebb.
|
info
Az lenne a kérdésem, hogy a tolvajakciókra is vonatkozik e az a szabály, hogy ha pontban feletted állót támadsz, akkor az akció eredménye duplája lesz annak, mintha alád támadsz. pl 2szer annyi tekit lopsz el?, vagy 2szer annyi varázsló gyilkolsz?
Válaszokat előre is köszi! |
semennyit sem valtozik attol, hogy alattad van-e vagy sem. a 2 ori kozotti pontszamkulonbseg lehet csokkento tenyezo.
|
Hm...ez biztos igy van? :)
Bar az ellentetjet nem tapasztaltam, de mintha mas remlene... |
Sziasztok!
Azt kérdezném, hogy embernél mennyit növekszik körönként a tolvajok készültsége regenerálódás varival, és a nélkül? És mégéegy : a hírnév súgóban az foglaltatik, hogy "Ha egy értékben erősebb országot támadsz, akkor hírneved növekedni fog. Ha egy alacsonyabb értékű országot támadsz, akkor hírneved csökkenni fog. Csak a sikeres akciók számítanak." Én magasabb értékű orit toliztam, sikeresen, a hírnevem mégis csökkent. Ez hogy lehet? Kössz! |
Quote:
5% az alap+1% a regenerálódás |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Elhiszem, hogy máshol ez megengedett, ezen a fórumon azonban nem. |
Quote:
|
Quote:
|
Pár topicot elolvastam, de nem találtam egyértelmű választ egy kérdésre (vagy csak elkerülte a figyelmemet). Támadás indítása után tekilopással tudom-e csökkenteni (ill. ugyanígy növelni is) a támadóértéket?
|
Quote:
|
köszönöm:)
|
ezért érdemes éppen körváltás előtt lelopni pl. az ellenfelet tekercsből :)
|
Quote:
Ha mázlid van :D |
Quote:
Viszont toronyra jó lelopni, de a tekivel te is jól jársz:D |
All times are GMT +1. The time now is 00:51. |