![]() |
Elakadtam
Az 5. szinten 600 heki felett van az országom.
Lebontottam több 100 épületet és építés alá tettem,de még mindig az írja ki a feljutásnál a maximális földnél,hogy nem megfelelő. 500 hekire bontottam le. Az ottani fórumra egyéb okok miatt nem szeretnék írni,remélem itt tud nekem valaki segíteni. Az 1000 kör a TOP30% ideje is megvan és a kövi.csoportban nincs országom. Előfordúlhat,hogy nem frissített még a rendszer? |
Quote:
|
Igen:) ez a gond hogy beépitetted:))
600 ha a limit. 600nak kell max lenned az összes épülé, és beépitetted. a többi üres. VICONT!! amik épülnek azok L fognak veszni. xó van 300 beépitetted, 200 épülő, és 100 üres, akkor ha fellépsz lesz 1 500ha-s (abból 100 üres) orid. |
Ha a max heki fölött csak üres legyen!
Másképpen nem tudsz lépni. |
Quote:
Vagyis a fölös területet hagyd meg üresnek és akkor nemlesz gond, majd azt a rendszer elveszi lépéskor. A 600hekid nyugodtan be lehet építve |
Quote:
"Szintlépéskor a képzés alatt lévõ katonák elvesznek, akárcsak az írás alatt lévõ tekercsek, és az építés alatt lévõ épületek (ez utóbbinál a helyük is!). " Szerintem innen gondolhatta, hogy be kell építeni ugyan én ezt sohasem értelmeztem úgy , de kitudja ki-mire képes! :P |
Quote:
Aki unatkozik, annak ezzel a módszerrel lehet 0 hektáros országot csinálni (minden építés alatt, és úgy fellépni), mókás onnan feljutni a top30-ba. :) De ezt csak a nagyon unatkozóknak ajánlom. :) |
Quote:
lehet, hogy kipróbálom:cool: ;) |
Quote:
Igen pont így értelmeztem a dolgokat :) Még eddig így nem léptem,mindig a max. heki alatt léptem... :D Köszi a segítséget :) Nagyon megkönnyebbültem. :o |
nincsmit, hisz ezért van ez a fórum!
|
Jó,hogy van ez a fórum,mert ha ezt az 5-ös csopi fórumán kérdeztem volna,lehet szívtam volna... :)
|
egyrészt, meg ide sztem cska az jár akit tényleg érdekel, meg segíteni akar talán még tud is! :)
|
iagazad lehet hogy ide csak az jön aki segíteni akar van olyan ismerősöm(évfolyam társam) aki azért járt a fórumra és azért nézte a diplomáciát hogy infót szerezzen más országokról
|
Így igaz, vannak ilyenek. Ez is oka volt annak, hogy egy külső fórumot nyitottunk, ahol nem derül ki egyértelműen (hacsak nem akarod), hogy Hódítón belül melyik a Te országod. Bátrabban lehet feltenni olyan kérdéseket, amik a belső fórumon sok "hiénát" vonzana. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
csak nem V ben jáccol? eddig szinte csak Xeseket találtam fórumon (legalábbis aki megmondta) |
All times are GMT +1. The time now is 18:47. |