![]() |
Hány törpe íjász fér egy őrtoronyba?
A súgó nem említi, hogy a lakáshelyzeti tekercseken kívül a faj is módosítja-e az íjászok férőhelyét az őrtoronyban. Csak mert mindenhol máshol említi a súgó, de itt nem. Vajon csak a szövegből felejtették ki, vagy a programból is?
köszi: S. |
Quote:
|
Ezt honnan tudod?
|
Quote:
|
egy barakkban és egy tornyban is 62.4db törpicsek fér el..
(gondolom az a 0.4 törpe kb félig kilóg a toronyból és a barakkból :D ) |
Jó de még mindig nem mondtad hogy honnan tudod, mert a súgóban mondom ez az egy nincs benne!
|
"# 20%-kal több férőhely"
Nyilvánvaló, hogy a +20% kihat a toronyra is, így logikus. Mert abban is a férőhely határozza meg, hogy hány íjásznak ad +6védelmi erőt. |
Quote:
|
az benne van a súgóban, h egy barakk/torony 40férőhelyet biztosít alapjáraton.. mivel a törpének nincs bónusza lakástekercsre ezért alap jár neki az 30%..
ez pedig fajok súgó: Törpe -> Előnyök -> 20%-kal több férőhely |
Hát jó nekem is így volt logikus, csak nem tom ezt miért felejtették ki a súgóból...
De azért köszi! Szép napot mindenkinek! üdv: S. |
Quote:
|
sajnos senki sem irta le helyesen, mert mindenki hozzaadasrol beszelt, holott szorozni kell.
tehat MINDEN FAJ 40 ferohellyel rendelkezik alapban 1 barakkban ill. 1 ortoronyban. ehhez jon a lakasbonusz a torpenel, ez 20%, tehat 40*1,2=48. erre jon ra a lakastekik biztositotta bonusz, ez a torpenel 30%, es ezt is szorozni kell. tehat 48*1,3=62,4. tomoritve a torpenel a 40*1,2*1,3 a helyes valasz. igy valojaban a torpe az akinel a legtobb ferohely van. itt vannak a maximumok minden fajra: hulla 40 ember 52 ork 52 elf 52 felelf 56 orias 56 gnom 60 torpe 62,4 de nem kell am a sugora hivatkozni, mert kihamozhato abbol. a sugoban a fajok cimszo alatt nezd meg a fajok elonyeit taglalo reszt. abban minden benne van. ;) |
Quote:
amúgy ha nem tűnt volna fel nem a képlet lett kiírva!!;) |
Sziasztok!
Na hát köszi, hogy akartok segíteni, de a kérdésem nem a téma címe volt (hanem amit először kérdeztem)! Persze hogy én is el tudom olvasni hogy van férőhely meg lakiteki bónusz. És még szorozni is tudok!:) De a súgó szövege akkor is értelemzavaró nekem: "...védekezéskor minden egyes őrtorony 40 íjásznak ad fedezéket és lőpozíciót (természetesen ezt az értéket módosítja a lakáshelyzet tudományában való jártasság mértéke..." És ennyi. Mert akkor minek említették meg a tud.tekercset és a faji bónuszt nem?? Szóval szerintem vagy mind2-t meg kellett volna, vagy egyiket sem!! De nem így a logikus??? Melesleg nem tudni hogy van valójában a progiban... De most már megkérdezem a supportban, hátha adnak rá választ:P |
akkor minek kerdezel itt, ha nem hiszel nekunk? raadasul mind1ikunk ugyanazt az eredmenyt mondta... :mad:
|
Miért nem próbálod ki?
Anarh két ország és szabadon lehet próbálkozni;) :rolleyes: :D |
(Smooth: Már ne is haragudj, de pont te mondod, aki az előbb azt írta hogy senki sem válaszolt helyesen??)
Mellesleg még mindig nem ez volt a kérédés!! A kérdésemre a válaszok pl. ezek lehettek volna: - nyugi, csak kifelejtették az őrtorony Súgó szövegéből, de én is ismerem a progit, benne van - kérdezd meg a support@hodito.hu -n - igen, biztosan úgy van mert én már tapasztaltam stb. Azért írtam ide először, hátha már valakiben felmerült ez a probléma és esetleg ő már kapott választ a kérdésére!!! De bocs, hogy félreérthető témacímet adtam! Írtam a supportra, majd megírom mi lett a vége, ha kapok választ:) |
Tényleg pepa ez jó ötlet!! :D
|
Quote:
|
Quote:
|
A törpének a faji bónusza, hogy 20%-kal többen férnek el mindenhova, mint más fajok. A súgó meg is írja, hogy a toronyhoz is a férőhelyek a meghatározók. A kettőt alapvető logikával össze lehet kapcsolni -nem tudom mit nem lehet ezen érteni. Amúgy megsúgom, hogy a házhoz, barakkhoz, templomhoz és a kocsmához sincsen odaírva, hogy a faji módosítók befolyásolják a férőhelyet.
|
Nem taszi...
Elnézést, hogy elraboltam drága időtöket:P De azért volt aki a feltett kérédésemre is írt, annak köszönöm;) A témát részemről lezártam!!! csumicsá |
Quote:
|
78, de mi a kerdesben a poen, hogy 3 szmajli kellett hozza?
|
All times are GMT +1. The time now is 10:01. |