![]() |
határok
akinek véleménye van a szintenkénti határokról az ide leírhatja:) és így nem a normális fóruom mennek erről a viták:)
|
:)
Melyik határokra gondolsz? A max hekire, vagy amit ti állítotok? :) |
Hát persze hogy arra, amit mi állítunk:)
|
igen, arra amit a játékosok /pl.: én/ állítottunk fel:)
|
Én is beszállok 8 orival:)
|
Én meg átlépem:p
(ha tudom:)) Ja... egy kérdés: Miért is kellenek a határok? Ez még nem teljesen tiszta előttem:) Miért ne mehetne nagyobb hekire több játékos? Én pl. nem akarok, csak amennyi a továbbhaladáshoz szükséges, de végül is miért csináltok határokat? |
üdv kispajtások!!! ;]
én meg csendes vizeken ellavírozok :rolleyes: |
Bari: 2k heki ölött lehet hogy már csak tök üres ház/bankos orikat találsz. Ha valaki fellép 2k heki fölé akkor 5k elittel lég gyorsan felszed magára 20-30 k hekit. Ezért akit nem ismerünk, az engedély nélkülieket lecsapjuk 2k alá...
|
ok, így már értem :)
|
nahh látod, okos vagy te:D
|
KB tm :) :p
|
üdv !!! ;]
ez a veszély egyelőre nem áll fenn de ha odáig jutok, én átléphetem a 2ezres határt egy termelős orival? :o |
Quote:
attól függ melyik szinten:) D-ben 2-3k a határ sok orival, de 1-1 orit mindenki felvihet /jelenleg/ 8500 hektárig:) Y-ban nem tom mik a határok, azt nevertől v. lopitól kérdezzétek, M-ben deviltől, H-ban meg úgy tudom nincs határ, de ebben nem vagyok biztos... majd megérdeklődöm:) |
oké kössz az infót hulla ;] egy oriról van szó amivel csak haladok előre és kész, semmi harci tevékenység :rolleyes:
|
y-ban 1000 heki a határ.
A D-s határt még nem hallottam.8500 heki az csak arra jó, h a jelenlegi állás szerint topba kerüljön az ember. Mire páran elérik azt, velem együtt, arra a tophatár majd 12ezer lesz.Azért 80 éves koromig van esélyem topba kerülni:D Pár embernek ott már nem is országa van, hanem kontinense.:D |
Quote:
|
Nekem csak szerény 74ezer hekis orit mutatott valaki, arra mondtam, h kontinens.:)
De akkor úgy látszik, h vannak földrészek is összekapcsolva:D |
Myra:D:D:D
|
:eek: csóró rántinak soha nem lesz akkora birodalma :(
|
Sziasztok, nekem nincs az anarhban orim és nem is láttam még 97k-s orit :)
csak kiváncsiságbol megnéznék egy iylet, nem lehetne egy iylen gömböcöt ide bemásolni vagy elküldeni a 79796-ba? |
abszolut nincsen kiélezve/kiépítve, de ha hulla ad, akkor meglesz:)
|
TM: Te hol tartasz most hatart az anarchban??? Megyek es a Te megkerdezesed nelkul fole megyek!!!!
:P |
Süti: én mindenhol tartok, neked mindenhol :p 1100 hekitől minden egyes hekin 4 orim van:p :p hehe :D 100k hekiig
|
Naaah nyaron megint leszek anarchban oszt megnezek nehany hekihatart!
Addig beszerzek nehany orit hogy legyek megint minden szinten! :D:D:D |
Never termel 6 :) (#243317) [2/D]
Föld: 86.224 hektár Katona: 120 Népesség: 3.943.259 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 12% Támadó: 0 Pénz: 1.716.068.328 Íjász: 0 Étel: 1.500.000 bála Lovas: 0 Rúna: 18.244.180 rúna Elit: 0 Morál: 75 % Varázsló: 0 Katonai morál: 84 % Tolvaj: 624 Szövetség: szövetség tagja Faj: Törpe Személyiség: Gazdálkodó Hírnév: 8.933 Érték: 4.635.065 Helyezés: 7 / 580 Vannak ennél már nagyobbak is :) |
Amúgy semmi különös nincs benne :)
Termelőnek is használható,minden nyersiből 50k-t csinál körönként,kajagyárnak is jó a 12000 tanyával :) De persze ez főleg katigyár.Ha nem vagyok lusta,akkor napi 400k kati :) |
bakker dobtam egy hátast mikor megláttam.tudtam hogy vannak nagy orik keresőbe ien 5.5millást láttam értékben de hogy lehet felvinni 86k hekire ráadásul 24-es sorszámmal?én anarchban eddig 1240hekiig jutottam.
|
Erre én is kíváncsi lennék, h a rákba jutottál fel annyi hekiig, mennyi idő volt?
|
Happy (#212066) [2/D]
Föld: 102.849 hektár Katona: 0 Népesség: 3.434.374 Védõ: 0 Foglalkoztatottság: 24% Támadó: 0 Pénz: 2.391.113.278 Íjász: 0 Étel: 2.250.000 bála Lovas: 0 Rúna: 303.148.446 rúna Elit: 0 Morál: 69 % Varázsló: 2.970.250 Katonai morál: 75 % Tolvaj: 312 Szövetség: magányos farkas Faj: Törpe Személyiség: Gazdálkodó Hírnév: 341.354 Érték: 5.288.079 Helyezés: 3 / 569 ez a 2. legnagyobb ori 2/D-ben és épp átalakítás alatt van, mert megy majd fentebb pár napon belül:) az elsőnek van 127k hekije:) |
Ekkora hekin már gyorsan lehet haladni :)
Egyedül az építési költségek hátráltatnak,de az nagyon :) Nemtom,mennyi idő volt,nyilván nem kevés,de nem is keveset ülök a hód előtt :) |
ÉS hogy haladtok mert felfedezni nem tudtok legalábis az első 3ori a többiek gondolom meg fényévekre vannak:))vagy egymást ütögetitek és aki lemegy az bír fedfedezni vagy hogy?
|
ezt nem áruljuk L
aki még tudja az se mondja meg lehetőleg:) olvassatok súgót és értelmezzétek rendesen az oda vonatkozó részt:) |
Nekem könnyű dolgom van,hiszen a negyediknek nagyobb a földje,mint az enyém :)
|
Felfedezési korlát nincs - lehetőséget biztosíva ezzel a békés fejlődésre -, egyszerre azonban az országod területének 10%-át fedezheted fel. Meggátolandó a csoportelső felfedezéssel történő elszakadását, egy nem fix felfedezési határ van: csak annyi területig lehet felfedezni, amennyi terülte a csoportod 4. helyezettjének van. Ha az Ő országának változik a területe, vagy más lép a 4. helyre, akkor a határ változik.
Szóvla ha mondjuk a negyediknek nagyobb a hekije mint az első háromnak akkro azok vigan fedezhetnek... Egy orit meg fel kell ütetni érdekelne, hogy a negeydiknek mekkora a területe...:D |
Most sajnos nem sok,úgyhogy szünetel a felfedezésem :)
93533 hekis,asszem :) |
half: nem tudom miért mondtad meg mikor szóltam h ne mondjátok L ha lehetséges:PPP
mind1 nemsokára happy a negyedik, pár nap és fedezhetsz addig never(ke) :) |
Csak semmi Neverkézés! :)
|
jéé, mégiscsak neverkének hív téged hulla?? :D:D
|
Quote:
különben nem hittem azthittem van valami másik trükk játék bug hallottam olyanokró is csak nem fedezéssel kapcsoaltban. De ha tudom ez az akkor ilyen jórégi barát kedvéért valószinüleg biztos nem mondtam volna el:D |
Quote:
nemszokásom a bugokat kihasználni, egyébként nem nagy titok, csak nem szerettem volna h mindenki ezt használja a csopikban a maxföld növeléséhez... |
All times are GMT +1. The time now is 11:54. |