![]() |
Gnóm!
Sziasztok!Gnom hadis vagyok és azt szeretném kérdezni hogy hány %kocsmája és hány %temploma legyen?Ja és ha megírtam minden tekit fullra utána az összes könyvtárat bontsam le?
|
Quote:
ezeket a topicokat olvasd végig és utánna ha valami nem tiszta tegyél fel kérdést!! http://forum.queosia.com/showthread.php?t=918 http://forum.queosia.com/showthread.php?t=537 |
El olvastam mind a két topicot és sok hasznos dolgot találtam benne! De egy valamire nem kaptam választ :Hogyha megirtam az összes tekit fullra akkor minden könyvtáramat bontsam le?
|
Quote:
|
Quote:
|
Még lenne egy kérdésem ! Az egyik topicban láttam hogy van valami olyan hogy hadi gnomnak 300 katonára jusson 1 kocsma! Ezt hogy értelmezzem?
|
Quote:
" A katonai morált emeli:
|
Rendben! Máris utána nézek!
|
Quote:
Sőt, igazából célszerű ezzel kezdeni a játékot. Amíg nem tudod hogyan kell játszani, és mi mire jó, addig elég nehézkes a játék. |
És gnommal hogyan lehet legkönnyebben pénzt szerezni! Én a tekire gondolok de ha a feleslget eladom ugy nem marad későbre!
|
Quote:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=715 A fórum olvasását is javaslom, ha kérdésed van, mert lehet, hogy már nagyon sokan válaszoltak ám rá. :) |
Quote:
|
Éplista
466 hektárra kéne egy gnóm hadis éplista úgy hogy minden tudomány 50%-on van.
Aki tud az írjon. Fontos. Köszönöm Laci |
Gnóm
Ház 82 18% 6150 lakos Barakk 184 39% 8220 Elit / Lovas Tanya 66 14% 4950 Bála/kör Raktár 5 1% 23,44 körre elegendő Őrtorony 47 10% 2820 Íjász Templom 40 9% 6000 Varázsló Kocsma 42 9% 2520 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör Egyéb 0 0% 466 hektár Érték 22200 pont Ételfogyasztás: 5142 Bála/kör Foglalkoztatottság: 94% En ezt javaslom kezdesre latlanba:) De azert megkerdezem, hogy szovibe vagy -e? :) Milyen a felallas? Illetve milyen tamado egysegeitek vannak? |
Sziasztok!
Ha beirod az orid sorszámát én elküldöm az enyémet hátha tanulsz belöle. 1 éve gnom harcos vagyok talán jo az ép listám :D |
Hát szövibe vagyok 3 hadis és 1 varis tolis
Amúgy íj+ló felállás van |
Az orim sorszáma ez: 394393
|
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Üres 0 0% Ház 100 18% Barakk 189 34% Kovácsműhely 0 0% Tanya 96 17% Könyvtár 0 0% Raktár 8 1% Fatelep 0 0% Kőbánya 0 0% Fémbánya 0 0% Agyagbánya 0 0% Drágakőbánya 0 0% Őrtorony 0 0% Kocsma 80 14% Templom 86 15% Kórház 0 0% Piac 0 0% Bank 0 0% DE igy is jo:D:D:D |
86% a foglalkoztatottság és csak elitek vannak
Barakk 11340 11075 / 11075 (*) 265 / 265 (*) Templom 12900 12405 495 Kocsma 4800 4505 295 Ház 7500 7501 0 |
Quote:
|
változode most elit mert támadni akarok, aztán ha ugy jön varis leszek volt már itt 17k varim is:) vagy tolis attol függ mire van szükség vagy mihez van kedvem:)
|
eddig MF voltam egy darabig most majd meglátom össze jön-e egy jo szövi:)
|
És úgy lehet változtatni, hogy kb 20 könyvtár legyen?
Mert egy olyan éplista jó lenne.;) |
Quote:
nagyon nehéz összehozni olyat aki minden ellen védett:confused: |
Quote:
|
Inkább nem mert nem egészen hadis mert alakítanom kell.;)
|
Quote:
|
Ahogy Dedo mondja:) h tudjal ütögetni is azért, inkabb ne legyen könyvtárad, mert azért annyi hekin 1200 bármien egység számit,inkább adj el katonát a napi kepzesből, fegyvert annyi hekin siman összelopsz minden nap,plussz utesekbol is jön valami:) meg persze figyeld a kopast nem kell azt naponta pótolni:) Szerintem:D
|
Szia Bea Baba! tökéletesen megfogalmaztad amire céloztam :D
nem csak szép de okos is hüm:D |
Kösz mindent
|
Quote:
|
Szerintem gnómmal azért jó mert az lehet amire éppen szükség van:) mf-ként is jól megy de szöviben is erős,ha a helyzet megkivánja átmenetileg lehet az még toli is, csatározásnál tök mind1 h a gnóm gyujt vagy fél elf... és ha úgy hozza és ártozni kell, bevállik;)
|
Quote:
|
sok függ attól mondjuk h mekkora a pofád:D:rolleyes: én azért váltottam a gnóm variról óriás varira mert beleszaladtam egy nagy ütésbe és nem voltam gépnél és nem bírtam készülit leszedni és mire odaértem...:D
|
mondjuk én a 2 körös környékemet mindig begömbölöm v begömböltetem ha esetleges rálelnék egy ilyen 3k gnómocskára:D
|
Én se arról beszélek, hogy de igenis jó a gnóm varis, de bontani/épitkezni lehet, és gnóm elég jól érvényesül minden téren, csak helyzethez illően ki kell használni:D :D
|
Quote:
|
Na igen full órias szövivel másképp müködnek a dolgok:D de nem kell lebecsülni a gnómocskákat:cool:
|
Quote:
|
Szerintem gondolkozz nagyobb hekiben, tolist iktatják ki először:) 4 óriásnál elég tré ha nem tudjak lesyedni a készülijét:D
|
All times are GMT +1. The time now is 14:23. |