Legyen Látható A Karaván
Mit szólnátok ahhoz, hogy legyen látható ha rákattintok a karaván fülre az adott pillanatban a szövin belül úton lévő összes karaván ?
|
Quote:
Csak vicceltem... Nekem tökmind1, néha tényleg jól jönne :D Ilyen változtatások kellenek, és nem olyanok, ami a tamagocsit növeli :D |
yaya. egyet értek h tamagocsit ne pártoljuk
|
Quote:
|
Támogatom, néha jól jönne tényleg, de különösebben nem izgat:)
|
Quote:
|
Annyiból jönne jól mikor kaját küldünk a szövinek akkor legalább látnánk küld-e más is és nemmenne pocsékba mert vki elfelejtette beirni a szövi fórumra hogy már etet:)
|
:D nehogymár:D
aki nem tud egy öszeszedett szöviben gamelni az maraggyon mf nemde? naugyi:) sajna akivel most éppen szöviben vagyok,nem "heti"kapcsolatban jáccunk. akkor most ez kinek baj? figyeljetek magatokra kicsit!meg persze 1másra is! |
Én azt szeretném hogy ha küldök karavánt akkor kiírná hogy menyi fog belöle megérkezni, de az is jo lenne ha látnám hogy kihez indul karaván.:cool:
|
Quote:
Azért egy MINIMÁLIS számolás szerintem mindenkinek belefér, nem? :confused::confused::confused: |
Quote:
|
Quote:
|
:o Tudom hogy kell kiszámoln, ez csak egy javaslet volt.
0,95 annyi hatványon amilyen messze van a célország szorozva a nyers anyaggal de ha én azt akarom hogy 500.000 runa érkezen meg hozzá akkor már nehezebb kiszámolni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bocs de a topic másról szól
|
Nekem tetszik az ötlet.
Nekem is azért, hogy ne legyen az, hogy egy éhező orinak 3-an is küldünk kaját, ami túlnyomórészt elvész majd, holott esetleg rohadt drága... |
21
Pártolom jó lenne!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A komplex számoknak semmi köze az osztáshoz, inkább a gyökvonáshoz pl:) Vagy nem tudom mire gondolsz:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De ez nem az osztás miatt lett bevezetve:) Vagyis igen is meg nem is:) De ebbe tényleg ne menjünk bele ( egyébként én is szeretem a matekot:) ) |
nah sok lesz már az offból... persze ha vki csinál majd matekos topikt, biztos sokat fogom olvasgatni, de itt aszem vmi más volt a téma... mi is?? jah a karaván... jah és már támogattam is az ötletet...:D
|
Szerintem is jó ötlet, főként a kajküldős dolog miatt.
Támogatom! |
All times are GMT +1. The time now is 16:35. |