Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Betámadnád -e? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=827)

Szecsa 09-12-2006 12:56

Betámadnád -e?

Sziasztok :)

Lattam masik temaba az elohalott faj erositeset, tuningolasat.
Gondoltam egy szavazast inditok, hogy ki mennyire tamadna be 1000 hektar felett egy elohalottat, ami normalisan ki lenne epitve :) (10% bank, 25% haz, 65% barakk ami full elit)

Szavazgassatok, es mindenki leirhatja e tapasztalatat, ha mar esetleg tamadott hullat :)
Lehet bontani, hogy fosztas (legalabb 50 milla van benne) vagy foldfoglalas.

Szecsa

Deni 09-12-2006 13:08

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 31050)

Szavazgassatok, es mindenki leirhatja e tapasztalatat, ha mar esetleg tamadott hullat :)
Lehet bontani, hogy fosztas (legalabb 50 milla van benne) vagy foldfoglalas.

Szecsa

Ömm.. nekem eddig az a tapasztalatom, hogy 1k heki fölött nem találkoztam még hullával.. :rolleyes: de a jelenlegi 1/A-s országommal pl nem támadnék élőhalott orit, ha nem muszáj.. mert teljesen felesleges lenne.. van más támadnivaló is.. akiktől nem leszek göthös sem :cool: ha nem lenne más, akkor persze gondolkodás nélkül nekimennék egy hullának is.. :D
bár továbbra sem látom, hogy ez miért is fontos?

Arwen 09-12-2006 13:12

1000 heki felett utálok beteg lenni. Biztos nem ütném.

monro 09-12-2006 13:23

Gond nélkül beverném ha nem hadi orival játszom aki nehezen jut földhöz. Ha hadiorival akkor azért keresnék más célpontot ha csak föld kell, ha sok a pénze akkor hadival is beverném akár több sereggel is.

monro 09-12-2006 13:27

Igazából egyik lehetőség sem teccik a kérdőíven ezért azt kihagyom, de mint mondtam bizonyos körülmények között abszolut nem tartana vissza a betegség. Főleg ha egy szövi rád van akadva és hirtelen el kellene menned onnan pontban asszem nem is kérdés senkinél, hogy beveri e... A tolis varis orik kevés barakkal pedig ugyszintén.

Deni 09-12-2006 13:31

Quote:

Originally Posted by monro (Post 31059)
Igazából egyik lehetőség sem teccik a kérdőíven ezért azt kihagyom.

ugyanezen ok miatt hagytam ki én is a szavazást..

wand 09-12-2006 13:32

Elöször beverem fosztásra ha az a 100mila soknak számít a csoportban, majd beverem földre.

ha meg olyan baromi drága az építkezés akkor hadisként pláne beverem, mert sok barakkot kapok, az üresekre meg húzok korházat, de lévén 9 kör amíg bejönnek, addig ha tudom még1x beverem :D
ha meg picit rákészülök, akkor a kórházaim abban a körben jönnek be amikor hazaér a sereg... max majd leáll pár tornyom :)

Hornet 09-12-2006 14:13

Sziasztok:o

Én nem nagyon szoktam támadni hullát,de már volt rá példa.ha más célpont nincs akinél be tudnék menni akkor 10 korházzal ,meg ember lopással megoldanám a dolgot.

Igaz egyszer már porul jártam mert nem tudtam lopni mert lent tartották a keszim egy másik ügyből kifolyólag:eek:

Pláne ha még lóvé is van neki,akkor simán rámennék:)

Cece 09-12-2006 14:35

Na heló :)
Nos nem csak 1K heki felett, de lejjebb is + feljebb is betámadnám :D
Kissé szégyenlem a dolgot, de volt olyan, hogy szinte kerestem a hullákat :p
Volt pár korházam és gondoltam, ha már van kihasználom becsületesen :D
Nálam az olyan élvezetből gyújtogatás + ártózás nem divat. Ha háború van az más tészta, de unalomból soha! A haszonszerzés jellegű akciózást részesítem előnyben :)

laci 09-12-2006 15:09

Háááát... én eddig minden élőhalottat betmadtam, és be is fogok, területtől meg minden mástól függetlenül. A legkönnyebb földszerzés, a betegséget meg simán elviselem. Viszont csakis földre ütöm, pénzért már nem mennék ki rá.

All times are GMT +1. The time now is 16:56.