![]() |
Háború módosítás.
Sejtem hogy mi lessz ennek az ötletnek a vége dehát csakleírom :cool:
Az ötletem nagyjából annyiból állna hogy a scata után elért föld/pusztítás/mészárlás/fosztogatás eredménye függhetne a védőérték/támadóérték viszonyától. Tehát (eggy bizonyos szintig) az elsőprő erejű 2x 3x os tulerő jóval nagyobbat vinne mint mondjuk eggy éppen beférő sereg. És eggy másik dolog ami tetszene: lehessen tekercseket fosztani:-DD vagy a fosztogatás cimszó alatt abban az esetben ha hatalmas a tulerő vagy pedig eggy külön csata alatt:DD:cool: :cool: :D |
azért az mókás lenne, hogyha egy elfet éppen csak full sereggel átütni képes ork foglana 5 hekit, miközben a kitámadt orira vissaztámadólk meg folglanának tőle monjuk 200 hekit..
szerintem ezt gondold át. |
Quote:
|
nem tartom jó ötletnek. ha tábornok ork vagy, igenis legyen meg a lehetőséged 8 sereggel rámenni, és nagyobb pusztítást/mészárlást végezni, mint 3-4 sereggel.
a tekifosztás sereggel meg eléggé gyengítené a tolis orikat. azt hiszem már van ilyen ötlet valahol. valahol a kukában. :) |
Nem csak hadi országok vannak ebben a játkban, és pl a kiélezett varisok nem biztos, hogy örülnének, ha az őket 2-3szor beverő ork még plusszt ajándékot is kapna. Ez az ötlet csak akkor lenne jó, ha kiterjeszted a varázslókra és a tolvajokra. De ez lehet, alapjában borítaná a rendszert, úgyhogy nem hinném, hogy jó ötlet.:(
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem épp elég szélsőséges az, ha valaki 3-4x át tudja ütni a másik védőértékét:) 5-ben, esetleg 4-ben még előfordulhat, fentebb már inkább wand meglátása a helytálló, örülsz ha egy sereged átmegy:) |
Quote:
|
Az már mindenkinek a saját érdeke, hogy elég védelmet tartson. Egy kezdő játékost nem fog érdekelni, hogy a kisebb védelem miatt nagyobbat bukik, a haladó/profi meg tudja, mit miért, és mennyit tart. Az pedig végképp nem lehet az érdekünk, hogy arra bátorítsuk a játékosokat, hogy jobban védekezzenek, és kevesebb legyen a támadó akció. Aki nem bírja a hódító izgalmait, neveljen tevét vagy vadkendert.:cool:
|
Teve uncsi, vadkender rulez:)
Tényleg ne legyen cél a védekezésre kényszerítés, mert akkor már 5-ben megindul a krónika alapján történő támadás, meg a hasonlók... |
All times are GMT +1. The time now is 09:33. |