Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Ork vs. Élőhalott (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=573)

.Magyar Egyesült Államok. 06-16-2006 13:03

Ork vs. Élőhalott

Olvasd el mielőtt szavazol !! ;)

Szerintem egyértelműen az Ork a jobb ,ha hadis szempontból nézzük a dolgokat. De másból nincs is nagyon értelme :D :D
számolgassunk:
élőhalott nem irathat tekercseket de az 1/A-ba 40%-al erősebb a serege
alapból megkapja a vérszomjot, mivel nem tud varázsolni se :D
ez 70% +

ork 40%-ig irathatja a tekercseit - tehát a hulla 1/A-s előnye kiütve
tud varázsolni vérszomjot - ez is kiütve
+ 30% támadóerő többlet - és nem beszélve arról ,hogy az orknak több tábornoka is van ami megint csak a támadóerejét erősíti

ebben az orknak van előnye ,és még tud varázsolni és tolvajkodni is amivel a hulla seregét vagy bármiét gyengítheti - tehát Ork ;)

.Magyar Egyesült Államok. 06-16-2006 13:11

A szavazásnál bocs ,hogy nincs ott a kérdőjel :o
de szerintem egyértelmű :D

Ati 06-16-2006 13:12

Quote:

Originally Posted by .Magyar Egyesült Államok.
ork 40%-ig irathatja a tekercseit - tehát a hulla 1/A-s előnye kiütve

Az orkot szétlopják tekercsügyileg egy támadás vagy védekezés előtt, úgyhogy örülhet, ha 5% marad. :)

Ettől függetlenül nem értem a kérdést, az ork vitathatatlanul a legerősebb támadó faj.

.Magyar Egyesült Államok. 06-16-2006 13:16

igazad van :o

.Magyar Egyesült Államok. 06-16-2006 13:16

de az élőhalott nem tud lopni !!

Senki 06-16-2006 13:19

orkkal úgy zabáljuk a hullát mint a huzat. a hulla legtrébb faj, arra való hogy tamagocsizz gyakorlatilag... :) 1/A-ban 40% meg túróscsusza. az orknak ott nem lopják le a tekijét, a hulla meg eleve tehetetlen az ork ellen, sehol nem tudja megvédeni magát tőle.
(és az ork a támadása beütése előtt televeszi magát hadi tekivel az is éppen elég.... egyértelműen jobb az ork, még akkor is, ha az nem tud jól játtszani az orkkal, aki az orkot viszi...):D :D :D

nem értem miért van ez a topic, hogy ha te magad is tudod, hogy a hullát pozdorjává veri mindenki :p

Synkel 06-16-2006 13:27

Quote:

Originally Posted by Senki
orkkal úgy zabáljuk a hullát mint a huzat. a hulla legtrébb faj, arra való hogy tamagocsizz gyakorlatilag... :) 1/A-ban 40% meg túróscsusza. az orknak ott nem lopják le a tekijét, a hulla meg eleve tehetetlen az ork ellen, sehol nem tudja megvédeni magát tőle.
(és az ork a támadása beütése előtt televeszi magát hadi tekivel az is éppen elég.... egyértelműen jobb az ork, még akkor is, ha az nem tud jól játtszani az orkkal, aki az orkot viszi...):D :D :D

nem értem miért van ez a topic, hogy ha te magad is tudod, hogy a hullát pozdorjává veri mindenki :p

Csakugyan értelmetlen a topic:)
Illetve valami sandaság van benne. Gyanítom, valami világmegváltó ötlet következik a hulla feltápolására ha eleget fikáztuk mint szemétrevalót... Mellesleg nem oda való, mert igen jól lehet fosztani, meg földet ad magasabb hekin másoknak:D

Csokibácsi 06-16-2006 16:22

Quote:

Originally Posted by .Magyar Egyesült Államok.
Az lehet ,hogy az élőhalottal nem kell annyit törődni,meg gyorsabban lehet vele haladni. DE AKKOR IS A HULLA A LEGBÉNÁBB !! ;)

A válasz egyértelmű, Te magad is tudod :)
No akkor: én sem értem, minek ez a topic :P

Cyby_ 06-16-2006 22:01

OFF:
én annyit nézek ebből a topicból ki,h legyen inditva,egy új,v nem olvasta végig a többit.....
/OFF

a témához vmicskét hozzászólni:4be is igen sok hulla van elég rosszul felépítve...igaz jobban tolis szemszögből nézve....de szárnybontogatásként angolba hadizok..ott a hullák már 5be is csak földszerzésre voltak jo célpontok,meg fegyver készletet töllük nyultam le...

director 06-16-2006 23:50

A döntetlenre szavaztam, mert részeg vagyok. Sziasztok! :)

All times are GMT +1. The time now is 01:17.