![]() |
Ork vs. Élőhalott
Olvasd el mielőtt szavazol !! ;)
Szerintem egyértelműen az Ork a jobb ,ha hadis szempontból nézzük a dolgokat. De másból nincs is nagyon értelme :D :D számolgassunk: élőhalott nem irathat tekercseket de az 1/A-ba 40%-al erősebb a serege alapból megkapja a vérszomjot, mivel nem tud varázsolni se :D ez 70% + ork 40%-ig irathatja a tekercseit - tehát a hulla 1/A-s előnye kiütve tud varázsolni vérszomjot - ez is kiütve + 30% támadóerő többlet - és nem beszélve arról ,hogy az orknak több tábornoka is van ami megint csak a támadóerejét erősíti ebben az orknak van előnye ,és még tud varázsolni és tolvajkodni is amivel a hulla seregét vagy bármiét gyengítheti - tehát Ork ;) |
A szavazásnál bocs ,hogy nincs ott a kérdőjel :o
de szerintem egyértelmű :D |
Quote:
Ettől függetlenül nem értem a kérdést, az ork vitathatatlanul a legerősebb támadó faj. |
igazad van :o
|
de az élőhalott nem tud lopni !!
|
orkkal úgy zabáljuk a hullát mint a huzat. a hulla legtrébb faj, arra való hogy tamagocsizz gyakorlatilag... :) 1/A-ban 40% meg túróscsusza. az orknak ott nem lopják le a tekijét, a hulla meg eleve tehetetlen az ork ellen, sehol nem tudja megvédeni magát tőle.
(és az ork a támadása beütése előtt televeszi magát hadi tekivel az is éppen elég.... egyértelműen jobb az ork, még akkor is, ha az nem tud jól játtszani az orkkal, aki az orkot viszi...):D :D :D nem értem miért van ez a topic, hogy ha te magad is tudod, hogy a hullát pozdorjává veri mindenki :p |
Quote:
Illetve valami sandaság van benne. Gyanítom, valami világmegváltó ötlet következik a hulla feltápolására ha eleget fikáztuk mint szemétrevalót... Mellesleg nem oda való, mert igen jól lehet fosztani, meg földet ad magasabb hekin másoknak:D |
Quote:
No akkor: én sem értem, minek ez a topic :P |
OFF:
én annyit nézek ebből a topicból ki,h legyen inditva,egy új,v nem olvasta végig a többit..... /OFF a témához vmicskét hozzászólni:4be is igen sok hulla van elég rosszul felépítve...igaz jobban tolis szemszögből nézve....de szárnybontogatásként angolba hadizok..ott a hullák már 5be is csak földszerzésre voltak jo célpontok,meg fegyver készletet töllük nyultam le... |
A döntetlenre szavaztam, mert részeg vagyok. Sziasztok! :)
|
All times are GMT +1. The time now is 01:17. |