![]() |
A megtévesztés varázslat
Az érdekelne engem hogy ez mekkora hekitől használható?mer 200hekin anarchon kipróbáltam többször is és nem műkszik.Na meg hogy akkor a szerver kivválaszt találomra egy közelben lévő orit és azt köpik be a tolvajok??:)Várom a válaszokat:)
|
szerintem ez 200 hekin is mükszik, mert elméletben (azért elméleten, mert tolis még nem nagyon voltam, és nem nagyon próbálgattam) feéteszed ezt a varázslatot, és ha utána lebuknak a tolvajok, akkor egy másik orit köpnek be, és nem téged
mondjuk ennek nem látom túl nagy értelmét, mert ha teszem azt látom hogy loptak, (vagy akartak) akkor úgyis az az első, hogy csinálok egy térkapufelderítést, és akkor látom hogy ki nyitotta a térkaput |
Én sem látom ennek a varázslatnak sok értelmét.Ráadásul ellenőrizhetetlen ,hogy sikerült-e. Max akkor lehet talán pici értelme, ha szöviden keresztül lopsz és nem te nyitottál ugye térkaput. Az ellenőrizhetetlensége miatt meg azt sem tudom, hogy mitől függ a hatásosság.Talán a két ori toliarányától?
|
Megtévesztés A megtévesztés varázslat segítségével esélyed lesz arra, hogy ha netán tolvajaidat elfognák, akkor azok hazudnak. Ilyenkor nem Téged árulnak el, hanem egy más, vétlen ország uralkodóját mártják be.
sok értelme tényleg nincs, de sztem csak mázlin múlik hogy mi történik bukáskor |
Akár 1 hektáron is kiválóan működik.
|
Mükszik:)
Az Arénában próbálgatuk régebben ismerősökkel és volt egyszer, hogy hullát köptek be:) Hát akkor jöttem énis rá hogy mükszik. De ezt bárki kipróbálhatja aki nem sajnál rá pár tolit. Ismerőssel akinél biztos buksz lebeszéled a tk-t és lopást, majd fel a megtévesztést és nézegessétek a tolik vallomásait:) 5-ből asszem 3* mást mondtak. Solven: egy profi tolis bármikor is nyit rád, csak zárás elött párpercel lop végig. A felderitésre marad pár perced HA ott vagy éppen. |
Quote:
ezek szerint még profi tolissal nem volt dolgom :cool: vagy csak valaki másnak a térkapuját találtam meg :rolleyes: |
Quote:
Így sok értelme tényleg nincs ennek a varinak... |
Quote:
De figyelembe véve a lebukások és a profi tolik arányát az utóbbiak elég kevesen vannak. Azonban tudod milyen izgi egy bemártott hulla magyarázkodását olvasni, hogy Ő nem ud lopni, miután elküldted neki a tolik vallomását:) |
Quote:
Amúgy nyitottam a témának egy topicot a fejlesztések alatt...! |
All times are GMT +1. The time now is 21:20. |