![]() |
Tűzgolyó hatékonysága
Szerintem klehetne növelni a tűzgolyó varázslat hatékonyságát. Ti mit gondoltok erről?
|
Erre milyen stratégiai tippet vársz válaszként?
|
Quote:
|
Quote:
Milyen stratégiai tanács az, hogy mekkora lenne jó? Lehet beszélgetni persze a háromnegyed-elf unikornisok támadóerejéről is, de értelmes stratégiai választ nem fogsz kapni olyan dologra, ami nincs. Csak olyanról lehet stratégiai megbeszéléseket folytatni, ami van. Ezzel kapcsolatban pedig nem tettél fel kérdést. |
Quote:
|
ez mi ez??
hol vannak az olyan lehetőségek a szavazásról, hogy . . 3. Maradjon annyi, mint most, mert ez így jó. (ez volna a 'neeeeem'?) 4. Ne növeljük, sőt, csökkentsük. 5. A hatásfoka maradjon így, de módosítsunk rajta. (pl rúnaktg, készültség, stb) Egyébként meg szerintem 100% lenne a jó hatékonyság, mert én inkább varizok, meg vari-tolizok. A hadisok, szimpla tolisok, haditolisok, bunkerek meg 0%-ra voksolnának inkább. Kb 1 napon belül egymás fikázásába menne át az egész, egyébként meg, mint az fentebb olvasható már, hol itt a játékstratégiai kérdés? :D Már csak az a kérdés, hogy amely fajok esetleg valami rezisztenciával rendelkeznek, és mondjuk ezután 0% lesz a hatásfoka, akkor mi történik majd. Az agresszor egységei hollanak el sikeres varázsakció esetén? :D Ignór. |
Olyan választás miért nincs a szavazásnál, hogy "Ati lakatolja le a topicot!" ???
|
Quote:
|
Ez a téma nem tudom, hogy hova illene leginkább, mert se tanácskérés nincs benne, se segítségkérés, semmi. Átraktam ide.
Ui: nem is... inkább ide... :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:33. |