Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Javaslat: "Pontlistából Ki" (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4373)

Olasz 10-08-2010 10:23

Javaslat: "Pontlistából Ki"

A felmért szövetségek menüben van egy olyan link, hogy "Pontlistába".
Lenne egy olyan javaslatom, hogy legyen itt egy olyan link is, hogy "Pontlistából ki".

Egy pillanat alatt berakja a 10fős klánt, de ha az ember véletlenül, de akár direkt is betesz még egy 10fős klánt és az előzőt ki akarja törölni, hát az nem kis meló megkeresgélni kik is voltak annak a tagjai és egyenként bemásolgatni a Pontok menüpont alatt a töröl rubrikába.
Ezzel a linkel pedig ugyanannyi idő lenne kivenni, mint amennyi alatt berakta a rendszer.
Ha lehetséges megvalósítani én nagyon örülnék neki.

Köszönöm

Pool 10-08-2010 15:21

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 266265)
Lenne egy olyan javaslatom, hogy legyen itt egy olyan link is, hogy "Pontlistából ki".

Egy pillanat alatt berakja a 10fős klánt, de ha az ember véletlenül, de akár direkt is betesz még egy 10fős klánt és az előzőt ki akarja törölni, hát az nem kis meló megkeresgélni kik is voltak annak a tagjai és egyenként bemásolgatni a Pontok menüpont alatt a töröl rubrikába.
Ezzel a linkel pedig ugyanannyi idő lenne kivenni, mint amennyi alatt berakta a rendszer.

Köszönöm

Ha közben egyik-másik ori már nem ugyanabban a klánban van, akkor azt hogyan csinálja?
Maradjon? Vegye ki azt is?

Olasz 10-08-2010 15:56

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 266296)
Ha közben egyik-másik ori már nem ugyanabban a klánban van, akkor azt hogyan csinálja?
Maradjon? Vegye ki azt is?

A "felmért szövetségek" menüben kikerül a szövilistából, ha az ori közben kilépett a felmért szöviből?

none 10-08-2010 20:40

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 266265)

Köszönöm

de iszonyat lusták vagyunk.. :)
hogy képzeled, ha még megvan a szövilista, vagy akkor is ki lehessen venni, ha már nincs meg?
utóbbi esetbe visszaélhetek vele, mert letesztelhetem klánlista nélkül, hogy a klánban kik tagok még..

ddjjm 10-08-2010 20:51

checkbox az országok mellett? így egyszerre többet is lehet törölni, ráadásul sorszám másolgatás nélkül

Olasz 10-08-2010 21:09

Quote:

Originally Posted by none (Post 266319)
hogy képzeled, ha még megvan a szövilista, vagy akkor is ki lehessen venni, ha már nincs meg?
utóbbi esetbe visszaélhetek vele, mert letesztelhetem klánlista nélkül, hogy a klánban kik tagok még..

Csak amíg megvan, hiszen berakni is csak addig tudod egy kattintással, az mellett lenne a "Pontlistából kivesz" link.
De mindegy, látom ez csak nekem hiányzik.:(

Dew 10-08-2010 22:31

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 266322)
Csak amíg megvan, hiszen berakni is csak addig tudod egy kattintással, az mellett lenne a "Pontlistából kivesz" link.
De mindegy, látom ez csak nekem hiányzik.:(

nem csak Neked, én is örülnék neki!! :)

Ugyanúgy működne, mint a másik link, ott sem nézi meg, hogy most benne van-e még a szöviben, vagy nincs, hanem aki a felmérés pillanatában benne volt, azt berakja a pontlistába, ez meg kivenné.

Dew 10-08-2010 22:33

Quote:

Originally Posted by none (Post 266319)

rakj rájuk egyoldalú klán MNT-t és úgy is tesztelheted klánlista nélkül is, hogy kik tagok még, ha tudtad, hogy kik voltak előtte, és csökkent a klán pontszáma... ;)

vityu 10-09-2010 09:35

Quote:

Originally Posted by andriss (Post 266327)
rakj rájuk egyoldalú klán MNT-t és úgy is tesztelheted klánlista nélkül is, hogy kik tagok még, ha tudtad, hogy kik voltak előtte, és csökkent a klán pontszáma... ;)

Abban az esetben, ha a klántagok az általatok látott pontlistahelyeken vannak...

Princ 10-09-2010 09:51

Quote:

Originally Posted by andriss (Post 266327)

ha ő a vezér vagy megkéri

All times are GMT +1. The time now is 17:08.