![]() |
Ki hogy szerzi a vip köröket?
Szóval arra lennék kiváncsi hogy ki hogy szerzi a vipköreit! Persze minden megolds érdekel;) akármilyen durva is!!
|
Quote:
:D |
Kezembe veszem a mobilom!-eddig izgi-
MenÜ_üzenetek_újat létrehoz_T9-et kikapcsolom Ezután: V-I-P /szóköz/ és ((sorszám)) Küldés... számra: 0690...hogy is van tovább:confused: , bosszankodok belépek egyik orimba...mire magtalálnám már eszembe is jut a szám!! Befejezem a beírást! KÜLDÉS/jobb gomb/NEM BAL!!!((vagy fordítva..mind1 C75)) Jön a visszaigazolás...örülök..lesem az orit...adminos üzi...aztán elgondolkodom(dejó h csökkent az ÁFA)... Ez méllyreható leírás volt?:p |
Quote:
Roppant erdekfeszito egy sztori... En csak lopni szoktam maset...:D van egy uj toliakcio: VIP korok lopasa :D |
Quote:
csak nehogy téged szemeljelek ki :D |
Quote:
A az nem baj... ezzel a modszerel mar szereztem par milliard VIP kort... vihetsz belole nyugodtan....:D Csak nem tudsz..:( mert nekem mar megvan az uj vari is: VIP kulcs...:P |
de ha megnézitek azt a fórumot hogy Vodafone rájöttök högy mért indította a témát.Minjá rakok be linket.
|
|
Quote:
|
Na ja nekem sincs bakkáreszem, de haver telója meg ilyenek és 1k köröm van megint! de máker vagyok:D:D
|
All times are GMT +1. The time now is 00:39. |