![]() |
teljes krónika
Elnézést amiért ezt a témát megnyitom de sehol sem találtam hasonlót.
Ez csak egy egyszerű változtatás lenne és én mind VIP-eseknek mind nem VIP-eseknek gondoltam. A Teljes Krónikában ha egy bizonyos országra vagyunk kiváncsiak akkor ne keljen az elmúlt 24 óra eseményeit át futni hanem úgy mint a keresés menüben itt is rá lehetne keresni arra a bizonyos országra (sorszámmal vagy névvel) és így megkönnyíteni a keresést és így gyorsabban lehetne cselekedni is.(na meg persze a szemünk sem folyik ki) Remélem nem okozok ezzel nagy vitát sem ellenszenvet magamnak és másoknak, ha igen akkor bocsánat, és ha netán már volt róla szó akkor azért is bocsánat, hogy új témát nyitottam és az én figyelmetlenségem oka. Várom a véleményeket. |
Quote:
|
Quote:
|
rendben, akkor értelmetlen volt témát nyitni
|
Quote:
I-ben könnyű a teljeset nézni, megegyezik a szövi eseményeinkkel :D |
Úfy látom, hogy itt elég sok javaslat felmerült arra, hogy meglévő eszközökkel hogyan lehet ezt megvalósítani.
Ctrl+f helyett van még a / jel, ami mégegy karakterrel rövidebb, illetve ha be van kapcsolva az a funkció, akkor amint elkezdesz gépelni, a böngésző már keres is, ez egy újabb karakterrel rövidebb. |
de a Ctrl+f az csak egyhelyen keresi ki az adott országot.
Ha egy nap 20 akciója volt akkor csak egy helyen keress rá. Én ezt a keresőt úgy képzeltem el hogy a rákeresésnél az adott ország összes aznapi akcióját mutatja vagy külön helyen a többitől vagy csak az adott országét. Sajnos ez kimaradt mikor a témát nyitottam. |
Quote:
|
rendben, akkor tényleg bebizonyosodott hogy értelmetlen volt ezt a témát megnyitni
|
de csak nem hagy annyira nyugodni, mivel a krónikához hogy sikerűljön több varinak kell lennie a krónikázni akaró orinak és ha kevesebb van akkor nem sikerűl
és egy mf hadisnál ha támad akkor nem biztos hogy sikerűl a varázslat |
All times are GMT +1. The time now is 22:55. |