![]() |
Asztali DVD lejátszó nem viszi az újraírható lemezt
Az lenne a gondom, h kiírtam egy filmet újraírható DVD-re, dvd formátumban, de a dvd lejátszó nem játsza le, míg egy másik dvd-t amin több film van nem dvd formátumban azt igen...
Azért érdekes a dolog, mert először lejátszotta, megnéztem a filmet félig, majd 2 nap múlva folytattam volna, de azt írta ki, h nem érzékel lemezt, míg a másik dvd-t továbbra is olvassa... Mi lehet a gond? A dvdlejátszónak van baja? V az újraírható dvd-t nem szereti, azóta írtam rá másik filmet, meg rápróbáltam egy másik márkájú új újraírható lemezre, azt se viszi... |
A régi, vagy olcsóbb asztalik nem szokták szeretni az újraírhatót. Van, amelyik viszi, de nem mindegyik. A kézikönyvében le van írva, hogy milyen lemezeket tud olvasni.
|
Quote:
Köszi a segítséget!;) |
Esetleg az irás sebesség lehet a gond.Probáld kissebb sebességgel irni.Egy probát megér.
|
Meg azért jó lenne tudni a DVD Tipusát, és Jó lenne tudni a belsö karimáján olvasható Bötü és számokat is ..Ugyanis elképzelhetö hogy hiába van ráírva az pl hogy TDK de a szám alapján beazonosítható hogy "gagyi"-e a z ujraírható DVD avagy gyári..ha Gagyi akkor ne csodálkozz, hogy már az elsö lejátszés sem bírja...
De ha Mindenképp le akarod játszani akkor / és most kérem a felesleges hozzászólásokat mellözni ha lehet / rakd be az ujraírható DVd-det a fagyasztóba kb 5-6 percre majd puha ronggyal töröld le és úgy próbál lejátszani, ugyanis a gyagyi ujraírható DVd-nek van olyan "szokása" hogy egy bizonyos idejü lejátszás után "valami történik velük " és lejátszhatatlanná válik..De mondjuk egy DVD tipus sem lenne baj ...:) |
Quote:
8060 605 DB 15 12631 4x 2017 Erre a számra gondolsz? A másik dvd meg Maxell volt, amit próbáltam... A lejátszó meg Panda, legalább 5-6 éves, de pontosan nem tom, mert sógorék vettek újat ez meg nekik nem kellett... |
Quote:
|
Quote:
úgyhogy erre rápróbálok mégegyszer majd, ha lesz időm.... Quote:
köszönöm mindenkinek a segítséget!:) |
Leszedtem egy filmet nem dvd formátumban, átkonvertáltam dvd formátumba, minimumon kiírtam és most ezt viszi....:)
Úgy látom, h ez csak azt olvassa, amihez kedve van:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:56. |