![]() |
Gnóm
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy miért tartja a legtöbb játékos a legjobbnak a gnómot?! |
Quote:
|
Az a baj, hogy az 5. szinten vagyok ráadásul az alján.
Ott nem igazán jó az ork mert ha nincs megfelelő hadiszáma akkor bajba van.:) |
Mikor választanám a gnómot:
- ha nincs túl sok időm, de hadis országot szeretnék csinálni - ha van időm, de mf hadis vagy hadi-tolvaj országot akarnék csinálni - ha van időm és szövetségben szeretnék hadi-tolvaj országot csinálni Nagyon remek hadi-tolvaj ország lehet belőle, ahol van 30% barakk, 10% torony, 15-18% kocsma... Ez így hadisok és hadi-varázsló mellé remek kiegészítés lehet. És nem durvák azok a hátrányok. Érzékeny a gyújtogatásra, de a tekercseit nem lehet lopni, és ha bő kocsmás hadit csinál az ember belőle, akkor ezt eléggé ellensúlyozni lehet. Könnyen vihető faj, és a tudománytekercsei miatt mindenben tud erős lenni. Egyedül varázslónak nem használnám. |
Quote:
annyival egészíteném még ki, hogy a barakk helyei miatt egy, vagy két ork mellé remek lehet, hadi-toliként. |
De az van a súgóban, hogy tudománytekercseket csak gnómtól lophat.
Ezt nem tudom, hogy kell érteni, de én óriás voltam és loptak tekiket! Ez hogy van? Am a témához visszatérve lehet, hogy jó faj is lehet belőle csak jól kell irányítani. |
Quote:
gnóm csak gnómtól lophat tekit, de gnómtól bárki lophat, ha nincs fent a faji varázslat.. |
Ja értem!!
Köszi én félreértelmeztem a dolgot. Én úgy értettem, hogy minden faj csak gnómtól lophat tekit.:) |
De lehet hogy a gnom nyitott kaput és rajta nyulták le a tekiidet.
|
Quote:
ezek óriási hátrányok krisiii, nem ajánlom. |
All times are GMT +1. The time now is 18:35. |